Diğer Senin hakkında bi tahmin de bulunmamı ister misin? ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Uykuyu getirme metodları🥲 Güncellemeler1 yıl Soru girişleri dolmuştur katılım için teşekkürlerrr Senin hakkında bi tahmin de bulunmamı ister misin? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=glZyFmG8b9Q 1 3 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl En sevdiğin renk siyah Yorumla Oluştur 1 yıl Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl 🤓🤓 Yorumla
Karanlığın_Efendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sen burada soru sorarken gelecekteki kocan napıyor bi bilsen 2 1 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Ha😂 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 758 cevap paylaştı. Elbette , neden olmasın buyrunuz 🙌 1 2 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Gözlerin renkli Yorumla u Bihteeerrr 1 yıl Evet gözlerim renkli 🌠 Yorumla
Melisaaşkk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bulun bakalım 2 1 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Yalnızsın ama bu durumdan şikayetçi değilsin Yorumla
arkapencere1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 56% 1 yıl Diğer konusunda 524 cevap paylaştı. Ben seninle ilgili bulunayım 1 18 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Olur Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl En sevdiğin renk kahverengi Yorumla arkapencere1 1 yıl Hayır Yorumla arkapencere1 1 yıl Ama bence senin kilon 45 - 55 arası Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl 😂😂hahha doğru ama ilkokuldayken haha Yorumla arkapencere1 1 yıl E olsun kaptım 5 puan Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl 😂😂güncel kilom değil ksmd Yorumla arkapencere1 1 yıl Göbek mi yaptın Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl 😂73 kgyum ahdjd Yorumla arkapencere1 1 yıl Şişko :) Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Zorba🥰 Yorumla arkapencere1 1 yıl Body shaming te yapmazsın be gecenin birindde Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl 😂😂 yaparım Yorumla arkapencere1 1 yıl Ben yapıyorum oglum onu senin kafan nerde Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Kafam yok benim😂😂 Yorumla arkapencere1 1 yıl Ya öyle deme üzülürüm Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl 😂ben üzülmüyorum senin adına Yorumla arkapencere1 1 yıl Neden Yorumla
awarenessaspie Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Zanda bulunmadığın sürece olur. 1 2 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Neşeli ama aynı zamanda depresif birisin awarenessaspie 1 yıl Nokta atış tebrikler! fgvsdgsdfgh
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bulun benim de uykum gelsin 1 2 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Evlenmek istemiyorsun 😂 Yorumla Klasscevap 1 yıl Çok doğru 😂 Yorumla
Nisaliçe Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Bulun bakalım 3 2 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Kilona takıntılısın Yorumla Nisaliçe 1 yıl Dikkat ediyorum demek daha doğru olur Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur 2 2 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Azerbeycanlısın Yorumla isabella181919 1 yıl Evet Yorumla
Bayanxtehlikeli Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yess 2 4 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Çalışmak istiyorsun Yorumla Bayanxtehlikeli 1 yıl Xnnxxnnx he yahu nerden bildin Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl 😂😂yaşasııım Yorumla Bayanxtehlikeli 1 yıl 😄😄okul baydı artık hayata atılmak lazim guzel tahmindi teşekkürler Yorumla
Seawitches Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Bekliyorum😄 1 6 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Fal ve tarot işlerinden anlıyorsun ahdbf Yorumla Seawitches 1 yıl Ya git az önce yorum yaptım onu gördün dimi sapık djdhshdhshshsh Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl 😂😂hehhe kaçak oynadım Yorumla Seawitches 1 yıl Büyü yapicam sana dkshsjsjsjsj Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl 🤝🤝zengin olma büyüsü gelir mi Yorumla Seawitches 1 yıl Gelir bu arada👍🏻👍🏻🫶🏻 Yorumla
fatmasadik9 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Olur 1 2 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Sert bi mizacın var Yorumla fatmasadik9 1 yıl Yok kız cok eglenceliyim 😅 Yorumla
dilaramsii Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl olurr 1 4 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Mardinlisin Yorumla dilaramsii 1 yıl ahahahaha o nerden cikti kiz Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Attım😂😱 Yorumla dilaramsii 1 yıl mardinlilere mi benziyorum 🫣😄 Yorumla
Kulanıcı78 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Getirsene hacı bakim iyi atabiliyon mu 1 2 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl 20 yaşında değilsin Yorumla Kulanıcı78 1 yıl Hayir öyleyim haghahagaga Yorumla
garenbuffplz Takip Et Xper 4 Yaş: 105 1 yıl olur ama bende buluncam 1 8 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Sitede ilk hesabın değil Bulun Yorumla garenbuffplz 1 yıl kakanı yaptıktan sonra hemen sifonu çekmiyosun ilk bakıyosun sonra çekiyosun Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl El sallıyorum Yorumla garenbuffplz 1 yıl peki sigara iciyomusun iciyosan hangisi Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Soru hakkı bitmiştir! Katılımınız için teşekkürlerrr aıdk Yorumla garenbuffplz 1 yıl bitme falan yok sıctıgın boka kadar öğrenicem! Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl 😂😂 dönüp aynaya bak görürsün Yorumla garenbuffplz 1 yıl bugün kaç tane yaptın Yorumla
Selimcan3460 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 87% 1 yıl Bulun 1 1 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Düşüncem bi saniye Yorumla
kuzularvebebekler Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Olur merak ediyorum 1 4 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Hayatında biri yok Yorumla kuzularvebebekler 1 yıl Bildin de şimdi değişecek ne olacak 😞😐 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Yıkıklığa devam Yorumla kuzularvebebekler 1 yıl Düzelmez mi? Yorumla
BayCarlito_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Buyursunlarrr 1 6 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Son sevgilini unutamadın🥲 Yorumla BayCarlito_ 1 yıl Haayir hicte bile adini bile unuttum Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Tamam ben ikna oldum😂 sadece tahmin Yorumla BayCarlito_ 1 yıl Hahahahaha wrong forecast ❌️ Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Ya of hiçte tahminlerim tutmaz Yorumla BayCarlito_ 1 yıl Try agaaain Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Gönder gelsin 1 5 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Doğulusun ama nereli Yorumla keyifdelisi 1 yıl Tahmin doğru uzak doğu ardahan 😂 Yorumla keyifdelisi 1 yıl Çok iğrenç bi espiri oldu tamam söyleme gidiyorum 😅 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Hahha kars demeni beklerdim kskd Yorumla keyifdelisi 1 yıl İnatla demiyorum ben onu ya 😅😅 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 615 cevap paylaştı. Dene bakalım 1 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bulun 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. tabi buyrun lütfen 1 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hadi 1 0 Yorumla
Diyarbakır_mavıs21 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Olur buyur canım 🥰 1 4 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Sitede 4 5 hesabın olabilir Yorumla Diyarbakır_mavıs21 1 yıl Hayır yok canım 🥰 Başka de 🤭 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Aynı anda olan değil Yorumla Diyarbakır_mavıs21 1 yıl Ne değil canım anlamadım 🌋 Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 684 cevap paylaştı. Evet bulun 0 2 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl 🫡harry potteri seviyorsun Yorumla LordVoldemord 1 yıl Haha Yorumla
Öluruhlu23 Takip Et Xper 6 Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Bulunma 0 1 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Ölüler hakkında bulunamam zaten Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 787 cevap paylaştı. Bulun bakalım 0 4 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Sıvaslı olabilir misin ajsj Yorumla WUNDERWAFFE__ 1 yıl Değilim Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Ama İstanbul'da da yaşamıyosun🥲🥲 Yorumla WUNDERWAFFE__ 1 yıl İstanbul da olmamı mı isterdin anlamadım Yorumla
bihayvansever Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 506 cevap paylaştı. Olarrr 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. bulun 0 0 Yorumla
geceninöfkesi68 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Getir 1 1 Yorumla geceninöfkesi68 1 yıl Et bakalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
En sevdiğin renk siyah
🤓🤓
Sen burada soru sorarken gelecekteki kocan napıyor bi bilsen
Ha😂
Elbette , neden olmasın buyrunuz 🙌
Gözlerin renkli
Evet gözlerim renkli 🌠
Bulun bakalım
Yalnızsın ama bu durumdan şikayetçi değilsin
Ben seninle ilgili bulunayım
Olur
En sevdiğin renk kahverengi
Hayır
Ama bence senin kilon 45 - 55 arası
😂😂hahha doğru ama ilkokuldayken haha
E olsun kaptım 5 puan
😂😂güncel kilom değil ksmd
Göbek mi yaptın
😂73 kgyum ahdjd
Şişko :)
Zorba🥰
Body shaming te yapmazsın be gecenin birindde
😂😂 yaparım
Ben yapıyorum oglum onu senin kafan nerde
Kafam yok benim😂😂
Ya öyle deme üzülürüm
😂ben üzülmüyorum senin adına
Neden
Zanda bulunmadığın sürece olur.
Neşeli ama aynı zamanda depresif birisin
Nokta atış tebrikler! fgvsdgsdfgh
Bulun benim de uykum gelsin
Evlenmek istemiyorsun 😂
Çok doğru 😂
Bulun bakalım
Kilona takıntılısın
Dikkat ediyorum demek daha doğru olur
Evet.
Olur
Azerbeycanlısın
Evet
Yess
Çalışmak istiyorsun
Xnnxxnnx he yahu nerden bildin
😂😂yaşasııım
😄😄okul baydı artık hayata atılmak lazim guzel tahmindi teşekkürler
Bekliyorum😄
Fal ve tarot işlerinden anlıyorsun ahdbf
Ya git az önce yorum yaptım onu gördün dimi sapık djdhshdhshshsh
😂😂hehhe kaçak oynadım
Büyü yapicam sana dkshsjsjsjsj
🤝🤝zengin olma büyüsü gelir mi
Gelir bu arada👍🏻👍🏻🫶🏻
Olur
Sert bi mizacın var
Yok kız cok eglenceliyim 😅
olurr
Mardinlisin
ahahahaha o nerden cikti kiz
Attım😂😱
mardinlilere mi benziyorum 🫣😄
Getirsene hacı bakim iyi atabiliyon mu
20 yaşında değilsin
Hayir öyleyim haghahagaga
olur ama bende buluncam
Sitede ilk hesabın değil
Bulun
kakanı yaptıktan sonra hemen sifonu çekmiyosun ilk bakıyosun sonra çekiyosun
El sallıyorum
peki sigara iciyomusun iciyosan hangisi
Soru hakkı bitmiştir! Katılımınız için teşekkürlerrr aıdk
bitme falan yok sıctıgın boka kadar öğrenicem!
😂😂 dönüp aynaya bak görürsün
bugün kaç tane yaptın
Bulun
Düşüncem bi saniye
Olur merak ediyorum
Hayatında biri yok
Bildin de şimdi değişecek ne olacak 😞😐
Yıkıklığa devam
Düzelmez mi?
Buyursunlarrr
Son sevgilini unutamadın🥲
Haayir hicte bile adini bile unuttum