Çok fazla insan seçiyorsun Hatta bazı insanları bulduğunda hayatına öylesi bir daha girer mi tedirginiligi yaşayabiliyorsun. Derinlik bulduğum az sayıda insan var
Bazen bir insanın iki yuzlulugunu görünce suratına suratına söylemek istiyorsun. Hani ağzına gelir ya sabır dersin ya bu durumu çok yaşadığını dusunuyorum
Bende severim bu tip tahminleri hatta ağzını açık bırakırım yerine göre ama ben hissiyatla birlikte birtakım veriler alırım. Hislerin güçlü adında ya da soy adında r harfi var mı
Sen sempatik bir insansın çevrende seninle birlikte zaman geçirmeyi seven çok insan var ama sen sadece belli insanlarla birlikte olmaktan hoşlanıyorsun, özel bir ruhun var işaretler ve gizemli olaylar yaşamış olabilirsin ve bunların hepsinin öylesine olmadığını biliyosun... İnsanlara yardım etmek bunu öylesine bir yardım olarak söylemiyorum gerçek manada bu hayatta ki rolünün bu olduğunu bilincine vardın mı bilmiyorum ama varmadıysan da yakında varacaksınız senin ruhunun yaşam kaynağının ve beslenme piramidinin tepesinde bu var unutma.
Ruhumun şifresini mi çözüyoruz hayırdır evet çok severim şiir ve özellikle ilginç sözler yazmaya bayılırım. Kimse bilmez bu yönümü ama yazmak bana terapi gibidir.
Bu dediğini şöyle anlatabilirim, küçüktüm o zamanlar sık sık ırmakta yüzmeye giderdim. Yüzerken yağmur yağdığında bir ağaç vardı herkes sudan çıkardı ben suyun içindeki o ağaca tutunup, yağmur damlalarının suya düşme sesini gözlerim kapalı dinlerdim bunu daha sonra balığa gittiğimde yine fark ettim ne zaman yağmur yağsa su ile birleştiği sesin büyüsüne karışıp gitmek istiyorum
Nedense yıldızlar parlıyor gözümün önünde mor renkli bir battaniye altında yıldızları izliyor gibisin ya da bunlar şu mesajı veriyor da olabilir gece karanlık sevdalısı ve yol gösterici bir insan olduğunu...
Ya da mor rengi sevenler aşkta da, iş yaşamında da kolay elde edilmezler olduğunu etrafındakiler onu fazlaca bilgiç bulduğunu! Kişiliğinin son derece güçlü olduğunu, inanmadan kimseyle bir yola çıkamadıklarını ve oyunu her zaman kuralına göre oynuyor mu demek istiyor... Sen söyle 🙂
Frekansı senden düşük insanlardan uzak dur be ruhunu tam da istediği şeyle besle iyilikle güzellikle kalp gözünü de açmaya çalış bence bunu yapacak ruh sende var
Normal bir insana göre guzel bir hayatın var. Bazen aldığın kararları sorgulasanda hayatınin yönü senin elinde. Zeka ve mantıklı insanlar, sınırı olan insanları seviyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
bulun bakalım. dugundeyim erkengeldim canım sıkıldı
Öyle bir an geliyor ki dışarıda hiç tanimadigin bir insanla bir anda muhabbet acabiliyorsun.
Farklı insanlar ilgini cekiyor
evet doğru
Böyle klasik cırt sorulardan iyi bari evet birşeyler fırlat işte
Bir erkeğe göre fazla duygusalsin ama belli etmiyorsun. Umursamaz davransanda aklının bir köşesinde hep düşünceler car
Harbi doğru şimdi gerçekten fırlattığını düşünüyormusun çünkü nokta atışı bilmen imkansız
Sadece doğruluk iddiam yok. Atmıyorum.
Doğruluktan iddiaya ne gerek var zaten biliyon yoksa harbi psikolojik oyun mu
Kendimi test etme diyelim.
Tamam
Seni Dinliyorum
Vesselam
Fazla fedakarsin kendinin önünde hep başkaları oluyor.
doğruluk iddian olamaz zaten
AA bilemedin diyecek olanlara bir nevi önceden verilmiş cevap. Çok fazla ciddiye almayin
tahmin nedir
İnatçı birisiniz. Sevdikleriniz söz konusu olduğunda ise gozunuz kara
hmmm
Bulunun bakalım 🎉
Çok fazla insan seçiyorsun
Hatta bazı insanları bulduğunda hayatına öylesi bir daha girer mi tedirginiligi yaşayabiliyorsun. Derinlik bulduğum az sayıda insan var
Son cümle doğru ✔kendi kafa yapıma uygun olması lazım çünkü. Derinliği olmalı. Sığ cahil insanlara tahammül edemiyorum.
Bulun Bakalım hadi
Bazen bir insanın iki yuzlulugunu görünce suratına suratına söylemek istiyorsun. Hani ağzına gelir ya sabır dersin ya bu durumu çok yaşadığını dusunuyorum
Bilemedin
Tüh. Üçüncü kişi oldunuz.
Zahmet olmazsa alayım lütfen.
İnsanlar kendilerini merkeze koyarlar genelde. Siz başkalarını koyuyorsunuz.
İyi de sen bunu nasıl anladın! Şaşkınım doğrusu. Teşekkürler.
Bulun bakalım
Konustuklarin ile sustuklarin arasında uçurum var. Kendini bu kadar kisitlamamalisin
Bazen gerekiyor ama aklımdan geçenleri bi bilseler asarlar heralde beni😂
Olsun yinede içinde çok tutma. Sonra ani tepkilerin artar.
Konturol etmeyi çok iyi ögrendim ani patlamalar yaşamıyorum artık
Süper, umarım böyle devam eder.
Umuram 🌺
Gönder gelsin bakalım kahin😀
Sayısal zekan yüksek. Ve insanları tanıma konusunda iyisin.
İyiydi bu şaşırdım hangi verileri kullandın 😀
Gizli bilgi desemde inanma. Öyle içimden geçenleri yaziyorum
Bende severim bu tip tahminleri hatta ağzını açık bırakırım yerine göre ama ben hissiyatla birlikte birtakım veriler alırım. Hislerin güçlü adında ya da soy adında r harfi var mı
R harfi yok. Hadi sizde beni tahmin etmeye çalışın.
Sen sempatik bir insansın çevrende seninle birlikte zaman geçirmeyi seven çok insan var ama sen sadece belli insanlarla birlikte olmaktan hoşlanıyorsun, özel bir ruhun var işaretler ve gizemli olaylar yaşamış olabilirsin ve bunların hepsinin öylesine olmadığını biliyosun... İnsanlara yardım etmek bunu öylesine bir yardım olarak söylemiyorum gerçek manada bu hayatta ki rolünün bu olduğunu bilincine vardın mı bilmiyorum ama varmadıysan da yakında varacaksınız senin ruhunun yaşam kaynağının ve beslenme piramidinin tepesinde bu var unutma.
Bingo. Hepsi doğru.
Bilincine varali çok oldu.
Anlatma bunları çok fazla ve karanlıkta fazla zaman geçirmeye özen göster
Benim için gece gunduz. Peki sizin dayanaginiz nedir? Benimki içten gelen bir durum diye dusunuyorum
boş ver attım tuttu diyelim. ☺️
Öyle gelmedi. Ama ısrarı sevmem. Ateş izlemesini sever misiniz
Karanlıkta evet bir de karlı havalarda bayılırım
Yazı yazmayı sever misiniz
Ruhumun şifresini mi çözüyoruz hayırdır evet çok severim şiir ve özellikle ilginç sözler yazmaya bayılırım. Kimse bilmez bu yönümü ama yazmak bana terapi gibidir.
Birkac soru daha sorabilir miyim özel soru olmayacak
Sorabilirsin istediğin kadar sorun yok
Yağmur sesini dinlemeyi sever misiniz? Ama ama severim değil. Yagmur yağdığında huzur bulmak. Onunla konuşmak gibi
Bu dediğini şöyle anlatabilirim, küçüktüm o zamanlar sık sık ırmakta yüzmeye giderdim. Yüzerken yağmur yağdığında bir ağaç vardı herkes sudan çıkardı ben suyun içindeki o ağaca tutunup, yağmur damlalarının suya düşme sesini gözlerim kapalı dinlerdim bunu daha sonra balığa gittiğimde yine fark ettim ne zaman yağmur yağsa su ile birleştiği sesin büyüsüne karışıp gitmek istiyorum
Gözleriniz açık kahverengi elaya yakın olur ya yani güneşte yeşil olan cinsten
Öyle mi
Babamın tam dediğinden ela ama benim keskin koyu kahve siyaha yakın
Sorularım bu kadar. Teşekkür ederim cevaplar icin
Tahminde nokta atışı yaptınız.
Ben teşekkür ederim eğlenceliydi.
Başka tahmininiz var mı benimle alakali.
Bende eğlendim.
Nedense yıldızlar parlıyor gözümün önünde mor renkli bir battaniye altında yıldızları izliyor gibisin ya da bunlar şu mesajı veriyor da olabilir gece karanlık sevdalısı ve yol gösterici bir insan olduğunu...
Ya da mor rengi sevenler aşkta da, iş yaşamında da kolay elde edilmezler olduğunu etrafındakiler onu fazlaca bilgiç bulduğunu! Kişiliğinin son derece güçlü olduğunu, inanmadan kimseyle bir yola çıkamadıklarını ve oyunu her zaman kuralına göre oynuyor mu demek istiyor...
Sen söyle 🙂
Ruhunuz berrak. Böyle insanları görünce mutlu oluyorum.
Az önce bana bir soru sordun ve salladım tuttu dedim, işte sorduğun sorunun cevabını şu an kendin vermiş oldun berraklık altında ne varsa gösterir...
Bana bir tavsiye vermek ister misiniz
Frekansı senden düşük insanlardan uzak dur be ruhunu tam da istediği şeyle besle iyilikle güzellikle kalp gözünü de açmaya çalış bence bunu yapacak ruh sende var
Teşekkür ederim
Aynı dilden konusuyoruz. Ben de size bir tavsiye vermiş olayim. Kalbinizde geçen ama kararsız kaldığınız şey ne ise harekete gecin
Teşekürler güzel sohbet ve güzel tavsiyen için evet diller yakın olunca anlaşmak çocuk oyuncağı oluyor.
Rica ederim. Ben teşekkür ederim
Yap bı güzellik önemsiz gacı
Trol ayagindasin ama gayet normal bir hayatın var.
Hadi ya yakalandık
Eller yukarı.
youtube.com/shorts/ermOWGZNB7c?si=xfDkI-HNh1CcfQBM
Mesaj alınamadı. Hatlarda sıkıntı olma ihtimali yuksek
https://youtu.be/oRAmuGDpnbM?si=57eeYN8y7ZmkpxPv
Tövbe tövbe.
Ne dedim ben be
Sen demedin. Dede diyor.
He bana alindin sandım 😂
Neden alinayim.
Teşekkürler bazıları en küçük şeyi alınıp sövüyor da
Ben küfür etmem. Edene de etmem. Alinmam da. En azından beni tanımayan birisin sözlerine ki alınacak bir şey soylemediniz
Teşekkürler önemli gacı
Rica ederim.
Edin pp açıyorum.
Çok fazla kendine sakladigin şey var. Yakın arkadasin dahi olsa çok fazla anlatmiyorsun.
Patlamaya hazır bomba diyorsun
Göründüğünün dışında bir iç dünyan var
Haklısın.
Tamam kahin kadın🤗
Kahin değilim😊
Ne geliyorsa dilinden geliyor başına.
Yok tutmadı söyledikleidme dikkat ediyorum. Benve yaşın doğru değil tuttmu?
Dikkat etmedigini söylemedim. Söylediklerin yüzünden insanlar kirilmiyor mu ya da kendini tekrar açıklama zorunda kalmıyor musub
Hayır aksine tekrarntekrar açıklamayı sevmem
Peki madem. Israrcı olmayacağım.🌱
Bulun bakalım merak ettim
Çoğu zaman yalnız hissediyorsun.
Bildin
Bulun be üfürükçü :)
Üfürükçü değilim sadece tahmin etmeye çalışıyorum
Bulunayım
Çevrenizde sevilen birisiniz. İnsanları yanlışları ile hemen silmiyorsunuz
Aferin kız sana nerden bildin : )
Hadi bakam bekliyorum
Çocuksu bir tarafın var. Hani hayatın kaymış yaa hallederiz diyenlerdensin
%50
O zaman bir tahmin de daha bulunayım. Şıp sevdi değilsin. Genelde dikkat çekmeyen insanlar daha çok dikkatini cekiyor
Bu %100
Tebrik ederim
Rica ederim.
Dene bakalım
Deneyelim.
Çevrene ve sevdiklerine karşı fazla anacsin. İnsanlar nedensizce dertlerini sana anlatıyor.
Evet doğru bildin 🙂
Yap bakalım
İsmin ruhsuz beden ama ruhun öyle dagil fazla hassassin. Bu da insanları tanımak istemeni engelliyor
Olur
İnsanlara çabuk inanan birisin. Her ne kadar yok falan desende bunu yakın zamanda yaşadığını dusunuyorum
Öf evet
Zamanla daha iyi anlayacağını dusunuyorum
Bekliyorum
Kimseye ama kimseye çok derin şeyler anlatmiyorsun. Bazı şeyler sadece sana özel olmali
Buyur
İsmin ocuuu ama senden zarar gelmez. Alttan almayı seviyorsun. Sakin bir mizacin var ve biraz soğuk karakterlisin
Doğrudur. Teşekkür ederim 😇
Rica ederim
Bulun bakalım
Kim ne der düşüncen çok yok. Bildiğini yapan birisin
tabi buyrun
Normal bir insana göre guzel bir hayatın var. Bazen aldığın kararları sorgulasanda hayatınin yönü senin elinde. Zeka ve mantıklı insanlar, sınırı olan insanları seviyorsun
İsterim
Küçük şeylerden mutlu olan birisin. Görmüş gecirmissin. Bir kahve bir dost dertlerini hafifletir.
🙏🏻
Olur bulun
Biraz farklısın ve genel anlamda insanlar bunu söylüyor. İnsanların ortak eğlence anlayışı vs. Sana uymuyor
Tabi
Çok fazla sır barindiriyorsun bu da seni yoruyor
Tabii
Kendi içinde halledemedigin bir savaş var. Kendini mi kabul etmiyorsun yoksa bulunduğun ortamı mi ondan emin değilim. Ama çelişkilerin var
Olur ya
Konustuklarin ve istediklerinde su an içinde bulunduğun durum birbirine paralel değil. Tam olarak istediğin bir hayata sahip degilsin
Olur
Bir erkeğe göre fazla düşünüyorsun. Düz mantık değil komplikesin
Sayılır
Bulun
Sevilen birisin. Sevgiyi almayı da vermeyi de biliyorsun.
Bulun bakalım ☺🥰
Bulunayım bakalım 😊
Yaşından olgunsun. Dıştan sakin birisin ama içten içe deli şeylerden hoslaniyorsun
Evet doğru bildin çoğu insan öyle diyor 🤣
😊
Olur
İstediklerini bazen yanlış anlaşılır diye söylemeyen birisin. Ve ani sinirlenmelerin olabiliyor
İsterim
Genelde kibar birisin ama bir damarın var yıkıp gecersin
Evet doğru
Olur et
Doğa üstü olaylara fazla anlam yukluyorsun.
Ben mi
İvet
Yaşadığın bazı şeyler yasamissin ve bu seni sürekli kendini korumaya itiyor
🦋
Bulun
Ya hep ya hiç ortam yok.
Evvet
Edebilirsin
Başına buyruk ve dik başlı birisi
Birisin
Oluuurrr etsenee
Aile bağların kuvvetli.
Bir anneme düşkünüm gerisi hikayee 😏
Evet
Zekisin ama insanları tiye alırken zekânı kırıcı yönde kullanabiliyorsun
Tutmadı
4. Kişi oldunuz. Demek ki bırakmam gerekiyor bu işi.
Salla bakalım
Samimi seven birisiniz. Umarım uzulmezsiniz.
isabetli
Bulun bakalım
Gayet sakin ve stabil bir hayatınız var. Kendinizi kabul eden seven birisiniz.
✋✋✋✋
Evet?
Fazla korumacisin.
Nasıl anladın cidden
Gözlerinizden.
Tabi buyrun
Aslında stabil bir hayatın var. Ama hala eksik hissediyorsun
Teşekkür ederim 🙏
Tamamlanman dileği ile. Rica ederim
Olur isterim 🧜♀️🦋
İnsanların dediklerine çok fazla dikkat ediyorsun. Hatta bazen yapmak istediğin bir şeyi yanlış anlaşılır diye vazgeciyorsun
Yapmışlığım var evet 😞
Bulun bakalım
Masumca sevilmek ve değer görmek istiyorsun
+ Güzell bir ciddi ilişki istiyorm
İnşallah.
Dene bakalım
Adın uslanmaz olsa da değer yargıların yüksek.
Müneccim falan mısın
Yok değilim.
Şu an ile ilgili tahminin tuttu gelecek ile ilgili bir tane yapıştır da bakalım
Geleceğe dair yorumum yok. Gaybi yalnız Allah bilir.
Aslanım benim
Hadi bulun bakalım
Herkesle samimi gorunsende çok az samimi gördüğün olduğun insan var.
Hariiikasın 😚
Bulun
Hayata umutla bakan muhakkak küçük şeylerden mutlu olan birisin
Evet
Isterim evet
Her şeyin farkinda olup, bilmemezlikten gelen birisin.
Doğru
evet buyur
Kendi halinde birisin. Çok fazla etliye sütlüye karışmayan cinsten
aynen öyle teşekkürler
Rica ederim.
Buyur
Hala caresiz olduğunu hissetigin bir an da gibisin.
Evett
Duygularını dizginleyen birisin. Bu da seni olduğundan daha soğuk gösteriyor.
Evet olabilirr
Hadi bakalım.
Bazen kendine haksızlık yapıldığını düşünüyorsun.
O bazen değil, her zaman olan bir şey.
Keskin ifadeler kullanmayı sevmiyorum.
Hadi bulun bakalım
Sizde zorlandım tahminde. Gündüz sadece yazmışsınız ama gece insanı gibi geldiniz.
Hayır gece sevmem
Peki ben sana tahminde bulunim
Oda sizi seviyor
Tahmin ettim çünkü bir şey canlanmadi.
Yanlış tahminde bulunacağını tahmin ettim.
😂😂👍
Tahmin sizin o da sizi seviyor mu
Beni seviyor bundan eminim
Bir şey sormak ister senin burcun ne
Hatlar karisti. Sizi sevdiginizden eminseniz ne mutlu.
Teraziyim
Anladım
Ama başak olduğumu söylüyor annem. Bence teraziyim.
Bana da biraz aşağı andırıyorsun gibi geldi ama teraziyim diyorsan terazisindir
Teşekkür ederim
Estağfurullah rica ederim geceniz bol olsun
Teşekkür ederim. Sizlerinde.
Olur
Yaşından fazlaca olgunsun. Arkadaşlıklarında bazen bu sorun oluyor. Onların yaptıkları saçma ya da gereksiz geliyor
Evet
Edebiyatı seven birisin. Ve genelde kendin kadar derin düşünen insan bulmakta zorlaniyorsun
Doğru olabilir
Tamam olur
Çok fazla empatiksin bu yüzden gereğinden fazla değer verebiliyorsun insanlara
çok doğru :)
Bulun bakayım
Geçmişte halledemedigin ya da kabul edemedigin ya da hazmedemedigin bir şey olmuş gibi.
Olur
Hem çok iyi dostsun hem de çok iyi bir düşman. Aran yok.
O kadar doğru ki 😄
Buyur
Çapkın gibi gözüksende bir kişi senin için değerli olduğunda başkasına kor oluyorsun
aynen öyleyim
Olur
Hayatta çok zor dönemleriniz olduğundan normal hayata adapte olmakta zorlaniyorsunuz
Kısmen doğru tahmin
Doğru olmamasini daha çok isterdim
Keşke öyle olsaydı.
Keşke.