10 sene çıktık 1 sene yüzük taktık gezdik sonunda baba yapılana bakın şimdi napmalıyım?

İlk okulu aynı okulda sırada bitirdik lisede sevgili olduk buyuduk askere gttı geldi evlencektik beni bı anda bırakıp 1 ayda başkasıyla evlendirdiler ben 4 senedir hastayım panık atak mide bağırsak sorunu gastrrt hergun agrı uyuyamıyorum bu bana geri ulaştı görüşelim dedi yalvardı ses kayıtları var ekran aldım 3 aydır yine peşimde bugun kuzenı evlenıyordu aynı sokaktayz die gttım dün beni aradı bende ona bak seneler sonra ilk kez mahalleye cıkcam kadınla karsımda bişi yapma evınızde ne bok yıyonuz yiyon yoksa bu sesleri atarım dedım ilk halaya girdim o ilk başa eşi sona girdi cocuk bana baktı 2 gun once karısını dövmüş araları bozuk adam bana bakıncs kadının gözleri doldu neyse velhasıl adamı eve cagırdı gttıler indiler dans çalıyor ılk annesını kaldrdı bilerek annesi dans etmedi karısı bana inatla tuttu onu sarıldı yuzunu ona surterek dansa başladılar bende aradan gözükmeden kaçıp eve geldim sonra aglıodum ordakıler zaten hepsi ailesı benı bıldı ıcın bakıolardı neyse benı aradı bende agzıma geleni saydım senin yüzünden bu haldeyim baban sana vurdunda benle cıkarken kızı al alıosan oynama dıodu şimdi babana bak hala pesimde ve hala benle konuşma derdınde deyıp sana o tokatı yine attırcam dedım ikinizin arsında kaldm dedi defol dedim namussuz dedım şimdi brn sizce ne yapmalıyım bu attı sesleri atnı mahalledeyz sonucta ailesine atmalımıyım lütfen canım yanıyor herkes onun ne bok oldunu görmesini istiyorum yardım edin napmalıyım
10 sene çıktık 1 sene yüzük taktık gezdik sonunda baba yapılana bakın şimdi napmalıyım?