1 yılGünaydın tatlım.. O detay nasıl bir şey ya.. 😂 Ağzın bal yesin şekerim.. 😍 Okuyunca içimin yağları eridi resmen.. 😅😅 Kıskançlık başa bela.. Mesajlar gitmesi gereken yere fena gidiyor.. Bence bu laftan sonra ortalıkta dolaşmasa iyi olur.. 😅😅
https://www.youtube.com/embed/GNndij131s8211 Yorumla- 1 yıl
@fesfs kesinlikle öyle biliyorum öylelerini.. İstediklerini alamayınca bir taraflarına baka baka giderler.. 😂😂
- 1 yıl
@fesfs herkes karekterini yansıtırmış.. 😅
- 1 yıl
@tatlikizzzz34 bizi elalem değil elli alem konuşsun istiyoruz 😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar Kıskançlıktan çatlatlar canım.. 😅😅
- 1 yıl
@tatlikizzzz34 valla öyle canım ❤️ biz yeşil çam filmlerinde 49 tane ok yiyip yıkılmayan Cüneyt Arkın gibi olduk burada artık 🤣 her şey vız gelip tırıs gidiyor 🤣🤣
- 1 yıl
@r_engarenkyollar aynen canım benzetme bir harika olmuş.. 😅😅
- 1 yıl
@tatlikizzzz34 oyyy senin gülmeni yerim ben , fındık kurdum benim ❤️🌹🌺😍🌹❤️
- 1 yıl
@r_engarenkyollar canımsın.. 🥰😍❤️💓
- 1 yıl
🙏🙏🥰🥰❤️😘😘😘
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 772 cevap paylaştı.
u 1 yılİşte cesaret işte adamlık budur. Sjlşççş vallahi meydanda herkes konuşur adam olan karakteriyle kendini belli eder zaten lafla peynir gemisi yürümez 😀
18 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle gülüm 👍 kişi kendinden bilirmis işi derler 😂 at gibi bindirmedigi erkek kalmamış gelmiş burada bizim karakterimize ahlakımıza laf ediyor 😂
- 1 yıl
O kadar doğru ki kişi kendinden bilir işi altına imzamı atarım Jklşşşş şu söz edilen pembeli kim bilmiyorum, konuyu olayı bilmiyorum bir ara anlatsın biri polemik sevmediğim için ben haberim yok ama ben senin hakkında paylaşım açanı görmüştüm isim vermek istemiyorum ama hoşuma gitmedi çünkü özelde çözülmeli bence çocukça paylaşim açıyorlar şu beni engelledi şu şöyle yaptı diye vs moderatör olarak ister istemez görüyorum hepsini ben arkadaş olarak tavsiye vermek istiyorum sana bırak kim ne dedi desin herkes her şeyi anlamaz bu paylaşımlarla dedikodu kiri insanın eline bulaşır ne kadar uzak inan o kadar iyi canım.
- 1 yıl
Aynen öyle 👍 i. t ürür kervan yürür biz yolumuza bakarız
- 1 yıl
Bırakın kim ne yapmış ne demiş çok önemli sanki tövbe hkkll bunlar bizi iyi bilse ne kötü bilse ne gülüp geçiyorum ben, oturup bunlarla münakaşa etsem bunlardan farkım kalmaz çoğu mahalle kültürü kadınlar neyse ağzımı açmak istemiyorum sen anladın ahahah
- 1 yıl
Kesinlikle öyle 👍😂
- 1 yıl
Dizi film kategorisinde KS' ye film çeksek Oscar'a aday olayı bitmiyor gklşççççş
- 1 yıl
Haha 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Moderasyon daha komik ama ben artık yorumları okuyorum ablamla gülüyoruz özellikle şu nasılımcı kızlar en favorim gklşççççş
- Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılKüçük insanlar, isimleri söylensin diye büyük insanları hedef alırlar. Ama büyük insanlar, küçük insanlardan bahsetmeyerek ve adlarını anmayarak onları hayal kırıklığına uğratırlar.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Diğer konusunda 91,2b cevap paylaştı.
u 1 yılsevdiğiniz içindir sohbetiniz daim olsun :)
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim barışım sağolasın 🙏❤️
Diğer konusunda 967 cevap paylaştı. O daha çok şey diktirir 101 Dalmaçyalı it gibi dolaşır düğünde
23 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Haha 😂
Ahah kiz valla hi bende bilemedim 😂😂sence kimse ilede alakam yok oysa
34 Yorumla- 1 yıl
Çekemiyorlar bizi aşkım su ❤️. Kuduruyorlar 😂 çılgın bakireler
- Diğer konusunda 354 cevap paylaştı.
1 yılSite de başka bir Dünya var ve biz sanırım o dünyanın çok uzağındayız bazen kendimi Karadeniz'deki türk turist gibi hissediyorum burada 😃
11 Yorumla- 1 yıl
Kurtlar vadisi pusu 2. sezonu gibi oldu burası 😂😂
1 yılUzun uzun konuşmasam da izlenimim kamçılı ve eli maşalı insanlar olduğunuz yönünde, bir tek @fesfs i çok görüyorum yorumlarda 😂😂
14 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂 @fesfs eli kamçılıdır kaşınanı kaşır 😂.
- 1 yıl
@fesfs aman sakin, ruh halini ruh sağlığını korumak lazım. Ben göze batmayayım iyisi mi 😅
1 yılHahaha detay süpermiş. Bu kadar iyi olup keyifli vakit geçirmenizi çekemeyince ne yapsın 🤭🤭
25 Yorumla- 1 yıl
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim güzel bayan 🙏🥰❤️😂😂
- 1 yıl
@Pembiş_Kelebek yeşil çam filmlerinde 49 tane ok yiyip yıkılmayan Cüneyt Arkın gibi olduk burada 😂 her şey vız gelip tırıs gidiyor 🤣🤣
- 1 yıl
Hahaha en güzelini yapıyorsunuz. İnsanların rahatını bozmak isteyen anlamsız anlamsız yazıp sataşan çok kişi var burada niyeyse. Başkasının mutluluğunu çok görüyorlar. İnadına mutlu olucam. Hepsini köpekler kovalasın 🤭🤭
- 1 yıl
Aynen öyle gülüm 👍🌺 biz eğlenmemize bakarız kimin ne düşündüğü bizim değil onların sorunu
- 1 yıl
😂💖🌸
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Valla sitede sular durulmuyor ve benim hiçbir şeyden haberim yok 😂
24 Yorumla- 1 yıl
@Semih6934 kurtlar vadisi pusu 2. sezonu gibi oldu burası 😂 bizde yeşil çam filmlerinde 49 tane ok yiyip yıkılmayan Cüneyt Arkın gibi olduk artık burada 🤣 her şey vız gelip tırıs gidiyor 🤣🤣
- 1 yıl
Dimi ama 😂😂👍
- Diğer konusunda 361 cevap paylaştı.
1 yılOo güzel soru yerinde birine saplamıssınız yine tebrik ederim😔🤣🤣
22 Yorumla- 1 yıl
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏❤️😂😂
- 1 yıl
Rica ederim 😉🙏
1 yılKız o açıklama kısmı ne öyle 😮
Balistik füze atsaydın daha iyiydi😂😂
12 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama 😂 bende öyle düşünüyorum 😂
- 1 yıl
Ama kim yaptıysa fena kızdırmış sizi 😄
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılMeşhursunuz ondan çok konuşuluyorsunuz bea..
113 Yorumla- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
Mikrofonlarımıza neler söylemek istersiniz? 🎤
- 1 yıl
Efendim biz burayı eğlenmek vakit geçirmek için kullanıyoruz. Çok güzel bir çevremiz var ve çok güzel dostluklar arkadaşlıklar kurduk yorumlarda toplanıp kendi halimizde eğlenir güleriz kendi halimizde takılırız ama arkadaşım @fesfs ile bu nesemiz samimiyetimiz mutluluğumuz birilerine mutlaka dert olur gelir laf sokarlar. Yersiz eleştiri yaparlar vss biz yinede bir ismimiz ve bir statümüz olduğu için farkındaysanız kavga etmek kaos ortamı yaratmamak yerine bunu mizaha ceviriyorum ki umursamamak için çünkü herkes kendine yakışanı yapar i. t ürür kervan yürür derler biz buyuz kimsenin lafıyla şekil alacak insanlar değiliz biz , insanlar olsunlar gelsinler hep birlikte eğlenip gülelim 🤗 söyleyeceklerim bu kadardı teşekkürler 🙋
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim efendim evinizin kapılarını bize açtığınız için. 😃
- 1 yıl
Görmedim.
- 1 yıl
@bravehrart. Aman efendim rica ederiz ne demek asıl biz teşekkür ederiz 🙋🤣 bizde sevgilimiz olsun isterdik ama bulamıyoruz 🤣🤣 aval aval dolanıyoruz ortalıkta 🤣
- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
@fesfs duygulandım lann kıyamam bize 😂😂😂
- 1 yıl
@fesfs böyle duygusal konuşma benide ağlatacaksın şimdi 🤣🤣
- 1 yıl
@bravehrart yeşil çam filmlerinde 49 tane ok yiyip yıkılmayan Cüneyt Arkın gibi olduk burada her şey vız gelip tırıs gidiyor 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Kesinlikle.. 😂😂
- Diğer konusunda 680 cevap paylaştı.
1 yılBen buraları sana bırakıyorum artık maşallah beni aratmiyorsun 😂😂😂😂😂😂
13 Yorumla- 1 yıl
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏❤️🤣🤣🤣
- 1 yıl
Gebelik testine işemek nedir yaaa 😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Haha 😂
Off yaa bu nasıl laf sokmaktır. Ben burdan rahatladım djdjg
13 Yorumla- 1 yıl
Çılgın bakireler kaşınıyorlar 😂 ehh işte yaptık birşeyler 😂 aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim güzel bayan 🙏🥰❤️🌺😂😂
Diğer konusunda 775 cevap paylaştı. Daha o gebelik testi çalışmayabilir belki mikroptan bozulmuştur o cihaz
11 Yorumla- 1 yıl
her şey olabilir sakıncalı bir durum 😂
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. çok uzak kaldım buralara, anaaaam gene nolmusss kiiz😀
16 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Yalnız detaya koptummm 🤣🤣 fazla konuşulmak iyidir kuzum kıskançlığın belirtisi boş ver 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama 😂 ehhh işte yaptık birşeyler 😂
1 yıliyi laftii senden nasil laf koyulur dersi almamiz gerek hgfg
19 Yorumla- 1 yıl
@Ecenazkasarcioglu haha lafı gediğine oturtmak böyle bir şey şey işte 😂 Evellallah her lafa verilecek bir cevabım var
- 1 yıl
Helal gulum massallah aklina hgjhj
- 1 yıl
@Ecenazkasarcioglu yeşil çam filmlerinde 49 tane ok yiyip yıkılmayan Cüneyt Arkın gibi olduk burada 😂 her şey vız gelip tırıs gidiyor 🤣🤣
- 1 yıl
Valla gulum film gibi oldunuz bunuda yapmadik demezsinis hjhgh
- 1 yıl
Haha 😂 @fesfs ile bizim Türkan Şoray kurallarımız var 😂 öyle her filmde oynamıyoruz 😂
- 1 yıl
@fesfs ablam sakin sikma canini takmayin boyle insanlari onlari taktikca kendilerini bisey zanedecekler
- 1 yıl
Komedisiniz massallah hgfgjh
- 1 yıl
Haha zeki alasya metin akpınar gibiyiz 😂😂
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılBizimle konuşmayanlar bizi konuşmaya devam ediyor gülüm yapacak bir şey yok 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle 👍 biz yaparız onlar konuşur 😂
1 yılAbovv iyi laf soktun. Kimse benim ablama laf söyleyemez 🤨
13 Yorumla- 1 yıl
Ehh işte yaptık birşeyler 😂 Evellallah her lafa bir cevabımız var 😂
- 1 yıl
MaşaAllah sana🤣
- 1 yıl
🙏🙏🌺❤️🥰
Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. İki tatlı hanım olunca neyleyim dubai çikolatasını. Siz hepsinden keyifli tatlı olursunuz.
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️🥰
Diğer konusunda 12,6b cevap paylaştı. Offf laflara bak 😃
Testi seviyordur kötü düşünme 🤣
12 Yorumla- 1 yıl
Heyaaa hiç sorma 😂 at gibi bindirmedigi erkek kalmamış gelmiş bizim karakterimize ahlakımıza laf ediyor zilli 😂
Diğer konusunda 458 cevap paylaştı. Valla ben kendimi zeki akıllı falan biliyordum yazılanları okuyorum ama hiç bot anlamıyorum bunca yıl zannediyormuşum meğer.
kim, kime? dum, duma mı... Nolmuş, nolmuş?
https://www.youtube.com/embed/tm8bfSSnF2A00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılolmuştur bir şeyler ama yine haberim yok neden şaşırmadım acaba
11 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂 çünkü alıştık artık
1 yılKim olduğunu bilmiyorum ama detaya çok güldüm🤣🤣🤣
Yine karışmış zaar ortalık🤣🤣
@fesfs kulağını çınlattım bak zaarla😂😂
016 Yorumla- 1 yıl
@fesfs Bitter çikolata gibi:D
Sakin sakin şştt🤫🤫
İftiracı çok
- 1 yıl
@fesfs Öyle zaar işleri güçleri KS fertleri olmuş kimisinin🤣
- 1 yıl
@fesfs 😂😂🤣🤣
- 1 yıl
@biscolatagirl hep zirvede hep dillerdeyiz 🤣🤣🤣 bizi el alem değil elli alem konuşsun istiyoruz 😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar hep dillerdeyse bir insan doğru yoldadır şekercik🩵👑🍫
- 1 yıl
@biscolatagirl kesinlikle öyle gülüm 👍 biz işimize bakarız kimin ne düşündüğü bizim değil kendi sorunudur 👍biz @fesfs ile yeşil çam filmlerinde 49 tane ok yiyip yıkılmayan Cüneyt Arkın gibi olduk burada artık 🤣 her şey vız gelip tırıs gidiyor 🤣🤣
- 1 yıl
@r_engarenkyollar @fesfs helal olsun kızlar size işte böyle👑👑🍾🥂
Kendi halinde takılana bile neler neler diyorlar hayret ediyorum🤣 - 1 yıl
@fesfs Aynen öyle kendilerini ne ile gizleyip saklıyorlarsa karşısındakinde onu açığa çıkarıp rahatlıyorlar.😁😆😆
- 1 yıl
@fesfs Elbette suçluluk psikolojisini karşıdakinde varmış gibi özellikler çıkartarak kendini rahatlatma çabası. İç dünyasındaki muhasebesinde hep alacaklı tiplerdir bunlar kendileriyle.
- 1 yıl
@fesfs evet maalesef. Can çıkar huy çıkmaz.
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
u 1 yılDetay çok fena 😹. Aboov.
23 Yorumla- 1 yıl
@DedektifMinnie ehhh işte yaptım birşeyler 😂 Evellallah her lafa verilecek bir cevabım var 😂
- 1 yıl
Senden laf sokma dersi almam lazım 😹.
- 1 yıl
Haha 😂 hemen
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılYa bana gece gece çay demletmeyin şimdi aağ
21 Yorumla- 1 yıl
İçelim güzelleşelim 👍😂
1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣 gülme krizine soktu yaaa 😂😂😂😂😂😂
27 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama 😂 ehhh işte yaptık birşeyler 😂
- 1 yıl
Açıklama baya iyi 😂😂😂😂
- 1 yıl
Çılgın bakireler kaşınıyorlar 😂 bende lafı gediğine oturttum Evellallah her lafa verilecek bir cevabım var 😂
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣
Haklı buluyorum cidden laf iyi oturdu 😂 - 1 yıl
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim güzel bayan 🙏🥰😂😂 kimsenin haddine değil bizim karakterimize ahlakımıza laf etmesi onlar namuslu olsunda yeterki bizim kadar olsun
- 1 yıl
☺️☺️☺️
Tabi efenim rica ederim ☺️ - 1 yıl
🥰❤️🌺😍❤️
u 1 yıloha, bunlar nasıl şeyler :D kaos mu var
23 Yorumla- 1 yıl
Çılgın bakireler 😂 kaşınıyorlar
- 1 yıl
Onlar hep kaşınıyor :D
- 1 yıl
👍👍😂😂
1 yılNazar değmesin 🥳
21 Yorumla- 1 yıl
@siirden-bikmis-sair haha bize mi karakterimize mi 😂
1 yılÇekirdek yok ki, izleyelim 🤣
28 Yorumla- 1 yıl
Çay var içersen 😂😂
- 1 yıl
Çok iyi olur 🤣
- 1 yıl
Senden bir şey rica edebilir miyim
- 1 yıl
Edebilirsin
- 1 yıl
Güncelle kısmında yaptığım etiket yanlış oldu silebilirbiyiz onu
- 1 yıl
Bilmiyorum. Site hakkında o kadar bilgili değilim.
- 1 yıl
tamam peki teşekkür ederim 🙏
- 1 yıl
Eyvallah
Aşko g*tünüzü yesin onlar sizin 🤣
13 Yorumla- 1 yıl
@isilll34 haha 😂 yeşil çam filmlerinde 49 tane ok yiyip yıkılmayan Cüneyt Arkın gibi olduk artık burada 🤣 her şey vız gelip tırıs gidiyor 🤣🤣
- 1 yıl
Haha 😂😂👍👍👍
Noluyoki yine sitede sürekli bı haber 😅
13 Yorumla- 1 yıl
Kurtlar vadisi Pusu'nun 2. Sezonu gibi olduk 😂
- 1 yıl
🤣🤣🤣
- Diğer konusunda 457 cevap paylaştı.
u 1 yılHayırdır ne istiyolar sizden bakım kim kimler
10 Yorumla Diğer konusunda 312 cevap paylaştı. WoWw laflara bak fena :)))
11 Yorumla- 1 yıl
Aman efendim teveccühünüz teşekkürler 🙏😂
Diğer konusunda 893 cevap paylaştı. Haha nasıl bir laf öyle..😃
11 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂
1 yılSeni çekemeuenler utansın
12 Yorumla- 1 yıl
Boylari posları devrilsin inşallah 🙏😂
- 1 yıl
Hahah amin
- Diğer konusunda 660 cevap paylaştı.
1 yılMuhabbetinizi çekemeyen anten taktırsın davşanım 😘
00 Yorumla Abla onlar olmasa ben nasıl para kazanıcam lütfen birazda beni düşün 🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKim ne ister senden? O kadar iyi bir insansin yazik ya neden üzüyolar seni
00 Yorumla
1 yılGuzel laf soktun 👀
23 Yorumla- 1 yıl
Lafı gediğine oturtmak böyle bir şey işte 😂😂👍👍👍
- 1 yıl
Aynen oyle , agzina saglik 🤌🥰
- 1 yıl
🙏🙏🙏❤️🥰🥰
1 yılAcaba niye 😁
12 Yorumla- 1 yıl
@mandiraduku biz arkadaşim @fesfs ile şu an bir şey söyleyemiyioruz 😂gerekli açıklamayı avukatımız yapicak 😂😂
- 1 yıl
Bekliyoruz @r_engarenkyollar
1 yılSakin yenge
12 Yorumla- 1 yıl
tamam bişii yokkkk bişiii yokkkk 😂
- 1 yıl
Anlıyorum
Ağzı olan konuşuyor işte sabır yükleniyor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?