Diğer Babadan zengin olsam zengin yakışıklı erkekler benimle ciddi mi düşünürdü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 😞😞😞 ben nasıl yarışayım babadan zengin kızlarla Güncellemeler1 yıl Güzellik kurtarır mı Babadan zengin olsam zengin yakışıklı erkekler benimle ciddi mi düşünürdü? Cevapla Babalık Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ilkqorustehassiktir Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bi sorduğu soruya bakKafayı yemişsin önce git onu düzelt Artık iyice midem bulanmaya başladı kadın milletinden Akılsız akılsız aptal aptal sorular Para para para 0 0 Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Extra güzelliğin yoksa maalesef şansın az. Sosyal statü aslında Hersey bütün kapılar açılıyor ailen güçlü olunca değilse sürünmeye mahkumsun 0 0 Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Babani secme imkanin yok ama kayinbabani secme imkanin var uzulme :) firsatlarini kovala 0 6 Yorumla Soran 1 yıl İşte onları da aileleri evlendiriyo erkek adam gibi diyemiyor ben kendim bulup evleneceğim diye Yorumla Kuzeyavcısıı 1 yıl Bu kaniya nasil vardin Yorumla Soran 1 yıl Gördüğüm zenginlerden. Zengin çocukları babalarına karşı çıkamıyor ailesinin çevreden bulduğu zengin kızı ile evleniyo genelde Yorumla Kuzeyavcısıı 1 yıl O zaman vazgec bu sevdandan Yorumla Soran 1 yıl Ama gerçek bir erkek çıkar illa ki ben sevdiğimi alıcam diyen Yorumla Kuzeyavcısıı 1 yıl 90 milyon insan olduk :) 8 milyar nufus oldy dunyajin. Biri seni bulmaz ise sorun sende Yorumla
Aslankaradeniz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bizde babadan zengin değilikk Kendi ayaklarım zin üstünde duruyok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yarışmak için ekstra güzel olmak lazım o da yoksa maalesef 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok güzelim tek dayanağım Yorumla
Venices Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl hayır o zamanda paranı yerdi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Zengin oğlan niye paramı yesin Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zengin erkek olmadığım için bilmiyorum 0 0 Yorumla
saian1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 67% 1 yıl Erkekler kadinlarin parasina bakiyor algisi nerden 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet, zengin zengini alır genelde./ 0 7 Yorumla Soran 1 yıl İnşallah öyle olmaz Yorumla Soran 1 yıl Benim dünya hayatımda. İnşallah en zenginlerden olan erkek beni ben zengin değilken alır amin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Elon Musk? Yorumla Soran 1 yıl Türkiye’nin en zenginlerinden olması yeterli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hakan Sabancı? Yorumla Soran 1 yıl Yok o hamde erçeli seviyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bi sorduğu soruya bak
Kafayı yemişsin önce git onu düzelt
Artık iyice midem bulanmaya başladı kadın milletinden
Akılsız akılsız aptal aptal sorular
Para para para
Extra güzelliğin yoksa maalesef şansın az. Sosyal statü aslında Hersey bütün kapılar açılıyor ailen güçlü olunca değilse sürünmeye mahkumsun
Babani secme imkanin yok ama kayinbabani secme imkanin var uzulme :) firsatlarini kovala
İşte onları da aileleri evlendiriyo erkek adam gibi diyemiyor ben kendim bulup evleneceğim diye
Bu kaniya nasil vardin
Gördüğüm zenginlerden. Zengin çocukları babalarına karşı çıkamıyor ailesinin çevreden bulduğu zengin kızı ile evleniyo genelde
O zaman vazgec bu sevdandan
Ama gerçek bir erkek çıkar illa ki ben sevdiğimi alıcam diyen
90 milyon insan olduk :) 8 milyar nufus oldy dunyajin. Biri seni bulmaz ise sorun sende
Bizde babadan zengin değilikk
Kendi ayaklarım zin üstünde duruyok
Yarışmak için ekstra güzel olmak lazım o da yoksa maalesef
Çok güzelim tek dayanağım
hayır o zamanda paranı yerdi
Zengin oğlan niye paramı yesin
Zengin erkek olmadığım için bilmiyorum
Erkekler kadinlarin parasina bakiyor algisi nerden
Evet, zengin zengini alır genelde./
İnşallah öyle olmaz
Benim dünya hayatımda. İnşallah en zenginlerden olan erkek beni ben zengin değilken alır amin
Elon Musk?
Türkiye’nin en zenginlerinden olması yeterli
Hakan Sabancı?
Yok o hamde erçeli seviyor
Tamam
Ne kadar güzel
Kalp güzelliği yeter