Eskiden Konuştuğum Kadın Beni Tehdit Ediyor Evleneceğim Kızdan Ayrılmamı İstiyor?

Arkadaşlar merhaba 2019 yılında kız arkadaşımdan ayrıldıktan sonra bir kadınla tanışmıştım konuşma amacımız belliydi ikimizinde ama sadece telefonda konuştuk hiç yüzyüze gelmedik. Aramızda ki yaş farkı da 13-14 falan büyük benden. O Antalya'da yaşıyor ben İstanbul'da sütekli bana yanıma gel diyordu ben gitmedim hiç. Biraz böyle konuştuk arada kız arladaşlarım oldu bununla konuşmayı kestik engelledim hatta istemediğimi söyleyerek ama sürelki başka yerlerden ulaştı bana. 5 yıldır konuşuyoruz ama bunun 3 yılı engelli olarak geçti. Abla kardeş olarak konuşalım dedi arkadaş olalım dedi bana bende tamam ama kız arkadaşım yanımdayken yazma falan dedim o da tamam dedi. Sen benim yanıma gelmeyeceksen ben senin yanına gelirim dedi 30 dakikalığına falan dedi bende 30 dakika da ne var ki çok kısa değil mi 2-3 saat olsun oturur kahve falan içeriz dedim. Tabi bana 1 hafta yanıma gel paranı ben vereyim falan dedi sürekli bende hayır dedim. Benim kız arkadaşım var ve 1 hafta sonra söz keseceğiz aileler arasında. Bu kadın kız arkadaşımın bilgilerine ulaşmış beni tehdit ediyor konuşmaları her şeyi atarım kız arkadaşına onunla evlenmeni istemiyorum benim çevrem sağlam valiler savcılar tanıyorum bitiririm seni söze gidemezsin falan demeye başladı whatsapptan beni bu şekilde tehdit ediyor. Seni unutmam için bana yardımcı ol anlaşma yapalım dedi bende tamam dedim sevgilimi bulaştırma hiç arada konuşalım abla kardeş olarak dedim. Ama iyice boku çıkmaya başladı gece konuşalım yoksa bitersin falan diyor sürekli ve bu kadının 2 tane çocuğu var büyüğü koca koca dul birisi bu kadın. Eskiden konuşurken ss almış benden ki aldıkları ssler anlayacağınız üzere +18 ama bunu o da yapıyordu neyse benim kız arkadaşım varken onunla neredeyse hiç bu şekilde konuşmadık ne yapmam gerekiyor sürekli beni tehdit ediyor lütfen yardımcı olun şimdi de benim yanıma geleceksin ondan önce benim olacaksın falan diyor. Kız arkadaşımı çok seviyorum bilsin istemiyorum 1 hafta sonra sözümüz var lütfen bana akıl verin

Eskiden Konuştuğum Kadın Beni Tehdit Ediyor Evleneceğim Kızdan Ayrılmamı İstiyor?