Arkadaşlar merhaba 2019 yılında kız arkadaşımdan ayrıldıktan sonra bir kadınla tanışmıştım konuşma amacımız belliydi ikimizinde ama sadece telefonda konuştuk hiç yüzyüze gelmedik. Aramızda ki yaş farkı da 13-14 falan büyük benden. O Antalya'da yaşıyor ben İstanbul'da sütekli bana yanıma gel diyordu ben gitmedim hiç. Biraz böyle konuştuk arada kız arladaşlarım oldu bununla konuşmayı kestik engelledim hatta istemediğimi söyleyerek ama sürelki başka yerlerden ulaştı bana. 5 yıldır konuşuyoruz ama bunun 3 yılı engelli olarak geçti. Abla kardeş olarak konuşalım dedi arkadaş olalım dedi bana bende tamam ama kız arkadaşım yanımdayken yazma falan dedim o da tamam dedi. Sen benim yanıma gelmeyeceksen ben senin yanına gelirim dedi 30 dakikalığına falan dedi bende 30 dakika da ne var ki çok kısa değil mi 2-3 saat olsun oturur kahve falan içeriz dedim. Tabi bana 1 hafta yanıma gel paranı ben vereyim falan dedi sürekli bende hayır dedim. Benim kız arkadaşım var ve 1 hafta sonra söz keseceğiz aileler arasında. Bu kadın kız arkadaşımın bilgilerine ulaşmış beni tehdit ediyor konuşmaları her şeyi atarım kız arkadaşına onunla evlenmeni istemiyorum benim çevrem sağlam valiler savcılar tanıyorum bitiririm seni söze gidemezsin falan demeye başladı whatsapptan beni bu şekilde tehdit ediyor. Seni unutmam için bana yardımcı ol anlaşma yapalım dedi bende tamam dedim sevgilimi bulaştırma hiç arada konuşalım abla kardeş olarak dedim. Ama iyice boku çıkmaya başladı gece konuşalım yoksa bitersin falan diyor sürekli ve bu kadının 2 tane çocuğu var büyüğü koca koca dul birisi bu kadın. Eskiden konuşurken ss almış benden ki aldıkları ssler anlayacağınız üzere +18 ama bunu o da yapıyordu neyse benim kız arkadaşım varken onunla neredeyse hiç bu şekilde konuşmadık ne yapmam gerekiyor sürekli beni tehdit ediyor lütfen yardımcı olun şimdi de benim yanıma geleceksin ondan önce benim olacaksın falan diyor. Kız arkadaşımı çok seviyorum bilsin istemiyorum 1 hafta sonra sözümüz var lütfen bana akıl verin
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Şikayetçi ol, uğraşma öyle takıntılı insanlarla.
Valla korkuyorum savcı vs tanıyorum diyor sürekli az önce de ya o kız gidecek ya da seni yaşatmam dedi ss aldım mesajları
Şikayet et, istediğini tanısın, devlet önünde herkes eşittir.(Ki yüksek ihtimalle tanıdığı falan yok, göz korkutuyor.)
şikayet etsem işe yarar mı bilmiyorum ama kız arkadaşıma gitmesini istemiyorum bu olayların o yüzden çekiniyorum
18 yaşından büyük bir bireysin, davadan vs. haberi olmaz kız arkadaşının.
O gözünü korkutuyor sadece, ayrıca kişisel bilgilere erişmek suç, kız arkadaşının bilgilerine nereden erişmiş?
hiç haberim yok valla adını falan söyledi takipleşmiyoruz bu kadınla ama adını söyledi
Kız arkadaşının hesabını kapatmasını sağla bir şekilde ve şikayetçi ol, uğraşma böyleleri ile.
Kadina bak -,-
O söyleyene kadar sen anlat kız arkadaşına durumu
Ya ayrılırsak diye korkuyorum
O anlatırsa daha kötü olur her şey. Neyse yine de sen bilirsin
anlatmak dert değil de kadın ya o kız gidecek ya da yaşatmam seni diyor vallahi korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım savcı vali kaymakam tanıyorum vs diyor elin de görsellerim varmış ki bende de var yalan yok kanıt olarak tutmuştum elimde
Yalan söylüyordur belkide. Ama baya psikopatmış.
şikayet etsem işe yarar mı bilmiyorum ama kız arkadaşıma gitmesini istemiyorum bu olayların o yüzden çekiniyorum