Güncellemeler
+1 yıl
Aşik olduğum evli oldugun bilmiyordum
Güncellemeler
+1 yıl
Yazdimki eşiniz evli oldugun bilmiyordum birdaha kesinlik muhtap olmam dedim oda insllah yazdi birdaha seni gormek istemiyorum dedi eşin ve karisin engelledim ve hesabim donduracam bir muddet
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sende yarın evlenirsen biride kocana musallat olur ozaman ne yapcğını çok iyi bilirsin etme bulma dünyası
Evli oldugun ilk zaman bilmiyordum ozaman asik oldum
Flash TV senaryosu mu bu, başka açıklaması olamaz. Ucuz sekreter, zengin, karısını aldatan ve boşanmak istemeyen bir iş adam onu çok seven karısı
Inan bende icimde oldugum duruma inanmiyorum anliyorum ama gercekten Boyle karisi deli
Ayrica boşanmaz ailesi òldurur afam
Senin kocanda gözüm yok tepe tepe kullan ben nişanlıyım de
Tecrübelisin sanırım bu konuda
Nişanli degilim dedi Ben seni gibiler zilliler bilirim dedi
Evliyim canım
Takma görmezden gel sesini çıkartmayınca belki vazgeçer
Haklisin çok korkuyorum bu Kadindan
Walla bende kürdüm bence korkman gerekiyor yani ufak ufak pes etmiş mesajı ver ona kibarca
Dedim anlamiyor busur tehdit mesaj aldim
Patronunda biraz erkek olsunda ağzını bişey desin
Bende kürt kadınlarını iyi bilirim tersleri pistir söylim sana
Kovduldum seni savcigila veririm dedim ver ailem seni sag cikarirmi dedi asiret kizimiş busur tehdit mesaj aldim
Kocasi kayinbabasi ve erkek kardesler tarafindan darp edildi bide arap olacaklar
Sevdigim Adam arap kürtler neden bukadar fenalar
Araplar çingene gibidir uzak dur walla
Eğer iş o boyuta gelirse uzaklaştırma kararı çıkart
Okadarda uzun boylu değil aşirette olsa tehdit edemez ama bence özür dile durumu bilmediğini sonradan anladığını ve pişmn olduğunu belirt bunu kadından korktuğun içim değil onurun ve gururun için belirt
Kan davası bu öyle herkes önüne gelene sıksa ülke nüfusu yarıya iner Kürt’ler sever göz korkutmayı
Bazen bir bağ ot için koca bir aileyi yok ederler bilirim
Tamam derim
Kıskançlığından yapıyo belli
Kıskançlık yapmsı doğal sonuçta konu olan kocası
Yok bu kadin yapar raporludur ALLAH bilir
Sen bir adak ada bence, şaka şaka sana bişi yapmaz o gözünü korkutmak için yapmıştır. Senin kafar kocasıda suçlu onunla uğraşıyodur şimdi
Kadın kocasına güvenseydi böyle kıskançlık yapmazdı ne bu liseli aşıklar mı
Sanmam çok kiskanc bir kadin Adam bile kadindan korkuyor
Günümüz ilişkileri ahahahaha
Bence kadının derdi sen değilsin şu an sen sessiz kal sular durulur heyecan kızgınlık diner
Yazdimki ozur dilerim eşiniz evli oldugun bilmiyordum birdaha kesinlik muhtap olmacam dedim
İyi yapmışsın
İyi demişsin
Insllah yazdi
Tamaaam konu kapanmıştır
Tamamdır yumuşamış sanırım senden uzak durur artık sende bulandırma artık suyu
Bide yazmis guzelim bak çok gencsin yazik olur çoluk cocuga sahabim bizde boşanma sevmez pek ve çocuklarim var dedi bende haklisin iyi geceler yazdim oda tamam dedi bay bay dedi birdaha seni kesinlik gormek istem Ailem etrafinda dedi kocasin engeledim karisindan engelledim hesabim donduracam bir sure
Böylece bir dertten kurtuldun bidahada böyle işlere girme aşık olduğunda kime aşık olduğunu öğren bu adam evli değilde piskopatta olabilirdi
Haklisin iste cahildim ne yapayim elimde degil insan asik olmasi
Herşey senin elinde Allah sana bütün organları sen kullan diye veriyor ama buda sana ders olsun Allah yolunu bahtını açık etsin
Tehdit mesajlarını sakla. Seni savcılığa şikayet edeceğim de. Korkar. Bırakır peşini.
Dedim edersen et benim başima oyle birsey gelse ailem seni sag cikarmaz sulelesi kalabalik kürt asiret ailesi
Uzak dur o zaman. Bulaşma
Oyle yapicam isi bahane ederek belki baska sehire giderim
Onu yumuşatıcı şeyler yaz. Evli olduğunu bilmiyordum. Kusura bakma. Haklısın. Diye yaz. Bırakır peşini. Hangi ildesin. Şehir değiştirmene gerek yok bence
Oyle yazdim mersin
İyi etmişsin. Peşini bırakır merak etme. Rahat ol.
Yazdim eşiniz evli oldugun bilmiyordum ozur dilerim haklisiniz birdaha eşinize muhtap olmam yazdim
Çok güzel. Peşini bırakır hiç merak etme. Rahat ol.
Insllah abi
Peşini bırakacak. Göreceksin. Rahat ol.
boş ver başka birini bul kendine. hem karısını aldatan yaran öbür gün seni de anlatır hem de yuva yıkanın yuvası olmaz.
Sevgili olmadik oda korkuyor arap olacak bide
Seni varya çırpar yemin ederim
Ayi gibi kadin dedi busur tehdit mesajlar aliyorim
Kürt bide aşiret diyosun, bizimkiler de aşiret 😂 adam tutar seni vurdurur bile 😂 hem adam mı yok bırak geç, şu olay da hala evliyse demek ki senin için ciddi düşünmüyo, hevestin yani, madem işten falan da çıkardılar önüne yoluna bak
Haklisin baktimda zaten Adam dövdurmus
Bence dikat et yapar
Evin basarim diyor takti bana
Eyer daha bulaşmasan elemez ama birdaha bulaş sopayı basar
Savciliga veririm dedi ver seni sağ cikarirmi ailem dedi busur tehdit mesajlar aldim
Bulaşma sakın daha o adama
Ne bulascam canima mi sudadimi rapulurdu ALLAH bilir
Aynen allah yolunu açık etsin
sen de kürt değil misin
Hayir turkum
aşiret gelini mi olmak istiyorsun
Hayir munkun artik uzak dursun ödum koptu
😂😂😂 bir daha evli adamlara yanasmazsin
Onceden evli oldugun bilmiyordum sonradan ogrendim
anladım
kendine bekar birini bul
Bulucam insllah
adam kaç yaşındaydı peki
40
olgunlardan hoşlanıyor olmalısın
Evet
hımm. patronunu kıskandım
Ne alaka
Sen delisin evli adamla takılıyorsun
Bilmiyordum sonradan ògrendim
Şimdi bırak o zaman
Biraktim ama karisi ogrendi
Telefon numaranı değiştir
Evini biliyorsa evini değiştir
Nasil degistireyim evim ailem bilmiyor kadin deli kocasin dòvdurtmus kayinbabasi ve kardesler dövmus bide arap olacak bana busur kisi tehdit eti kurt asiret ailesi dedi eger kocama yaklasirsan ailen hersey der adin cikarirmi dedi bende savcigila vericem seni dedim oda ver ailem seni sag cikaritirmi dedi Ben hapise Sen mezara dedi
Abla özür dilerim bana evli olmadığını söyledi bilsem evli bir adamla konuşmazdım zaten de
Yazdim simdi özur dilerim evli oldugun bilmiyordum birdaha kesinlik yakinlaşmacagim dedim
Gelişmeleri yaz
Geçmiş olsun
Deli manyak kürtlugun sulelesin guveniyor
Güvensin istediği yere ama vazgeç bence
Vazgectim deli kadin kocasin dövdurmus
Ne kadınmış be
Bence rapurludur sorusturdum onu sulelesi hepsi delimiş
Kaç kaç kurtul