Güncellemeler
1 yıl
Ulan şu soruyu 1 tane pembeli paylaşda 50 tane erkek yardıma koşardı Bize gelen ilk erkek hakaret etmeye gelmiş Harbiden bizim bu erkeklerden bi skim olmaz mk re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben daha kendime iyi gelemiyorum seni nasıl motive edeyim?
Bana şu an tek iyi gelebilcek şey bile sende yok hesabını sen yap 😂
Aç bi kitap oku kendine gel kardesim ciddiyim bak insanlardan yarar yok
Denedim, gittim iki kitap aldım ikiside yarıda kaldı
Naptın gittin roman falan mı aldın
Adam akıllı bi psikoloji kitabı al
600 sayfalık romanı 5 günde felan bitirmiştim
Mümin sekmanın "kişisel ataleti yenmek" kitabını aldım onu yarıda bıraktım
sorun nedir ki azizim?
Bilmiyorum dostum hiç bi şey yapamaz hale geldim tam bir yıkık oldum dışardan bakanlar çevresindeki en sorunsuz kişi sana bilir ama aklıma sürekli intihar etsem nasıl olur gibi şeyler geliyor
Hareket edecek halim yok desem yeridir tam bi motivasyon buluyorum sonra oda yok bum uçmuş gitmiş 4 yıl önce herşeyim varken şimdi annemin evinden dışarı çıkamaz hale geldim mental olarak çok yorgunum bazı şeyleri aşamıyorum bazı düşünceler beni iyice derine çekiyor
Maddi imkansızlıklar çok umursamıyorum ama böyle olunca ne iş yapasım var ne gidipte bi işe başlayasım nereye kadar böyle devam edecek ya da edecek mi bilmiyorum hayatta kalmamı sağlayan tek motivasyon intihar edersem büyük bir günah işlemiş olacağımı bilmek
zor zamanlar olur yaşanır ve biter, geride bırakırsın ileriye bakarsın.. bakamazsan bu şekilde çıkmaza girer farklı düşüncelerde bulursun kendini..
şöyle diyim sana ukrayna rusya savaşından önce ukraynada yaşıyordum aylık kazancım çok yüksek bir rakam idi ama savaş çıktı bir gecede var olanı kaybettim.. türkiyeye geri döndüm sıfırım 1 ay baba evinde kaldım sonra dedim böyle olmaz, sıradan bir şekilde bir işe girdim ve yükseldim.. aynısını yapabilirsin zor değil.. adım atmak yeter.
Eyvallah dostum güzel yorumların için sağ ol
Sen bir bksun
Aynıyız dostum