Güncellemeler
+1 yıl
ex manite yazicam da
Güncellemeler
+1 yıl
yazdim Şu an korkarak bekliyorum gaza getirdiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Senden iyisini bulamaz o zaten yaz gitsin o da pişmandır
Merhaba, hangi konuda?
Hayatının hatasını yapmışsın
niye
sinavimiz degil biz sevdik ama soyle oldu sinirliydi uzerine gittim kardesim cocukca davrsniyor birak sunu dedi ondaj sonrs bitsin o zaman kardesib durup durup konusuyor dedi ortsda bisi yoktu bana yarin konusalim dedi uzeribe gittim sinir oldum aileler biliyordu babam ertesi sabah aradi ne oldu da ayrildiniz dedi adi konacakti oyle demistibiz dedi bitti demis sonra da kardesim bizi baristirmaya calisti alti ay sonra unutamadim onu demis konuşmaya calisti aradi beni sonra babanin rizasi olmadan gizli skali konusamam senle gerekirse gelir elini öper affetiridim kendimi dedi sonra babama veridm telefonu babam ben konusmam ya snsi bırakıp giderse nasil güveniyorsun dedi agladim günlerce arada kalmaktan benim icin onca yol geldi degerli hediyeler altinlar aldi ailesine tanitti ciddi olmayan sevmeyen adam bunları yapmaz simdi ikimizde gurur yapioruz bana en son dmeisti ki eger sen isteseydin babani ikna ederdin sen istemiyorsun beni dedi ve engelledi kardeism de hep benm yuzumden dedi hala seviyorum o da benden sonra kimseyi hayatina almadi ama onu cok ozluyorum kimseyle yapamiyorum annemde iyi cocuktu diyor efendi biriydi aşıktım bu muydu sonucumuz diyorum simdi ben cok aci cektim ama hala unutamadim onu
Ex olanı exde bırakmayı ogrenmen gerek
ciddiydik aileler biliyordu ustunden 1.5, sene gecti ne onun ne benim hayatıma kimse giremedi
ex degil evlenecegim kisiydi
Hayatiniza birinin girmemesi, eski sevgilin olduğu gerçeğini değiştirmez
Yaşlar kaç kaç tııı neden ayrıldınız
biz severek ayrildik ama bu da var arada babam vardi diye o herseyi yapmaya hazirdi ama unutulmuyormus
Bakın, sevgi önemli tabiki, ancak bir ilişki ne kadar küs barış devam ederse toksik hale gelir
sadece bu bi kere ayrildik küstük bir sene konustuk ayrilali bir bucuk seneye yakin oldu yani
Datayini bilmiyorum tabi, ama ilişkiniz ya da evlenseniz evliliğiniz nasıl devam eder meçhul
mechul olsa bi sene sağlıklı bi iliskimiz olmazdi ciddiyete baglayip aileleri katmazdik
gelecek hakkında dusunmezdik
Bir seneyi çok uzunmus gibi bahsediyorsun, 10 yıl sevgili olup evlenipte, iki ay sinra birbirinden nefret ederek ayrilanlari gördüm
aileleri katmazdi onca yolu gelmezdi bana degerli seyler almazdı bana dokunmaya kiyamazdi düşün simdi her halti yapıyorlar
Bak, beni yanlış anlamiyorsun umarım, ben senin ilişkine degersiz demiyorum, ya da ciddi dusunmuyordu demiyorum, ama uzun süre ayrı kalmışsınız, her ne olursa olsun evlilik farklı bir şey
cunku arada babam vardi diye annem kardeşlerim cok sevdi sevdigimi ama babam gururlu bi tip diye sevemedi ondan iste o da babanin rizasi olmadan senle konusmam dogru degil ikna olmasi icin her seyi yaparım dedi ama babam konusmama izin vermedi ask acisi cekiyorum gunlerce agladim cok sevdik cunku
Yaparsın sen yapmayacaksın da kim yapacak
Gel kral çözeriz tam benlik iş dsgdsfg
neye cesaretlendirelim :D
Neye cesaretlendircez.
O mal yaptıysa sen her türlü yaparsın çekinme
Yaşlar kaç kaç acabaaa
ben 20 o 24 yaşında altta yazdım
Tabıkı olur
Ne konuda
Ask meskmi
evet
Ne konuda