harbiden çok gıcık aldığım bana ve insanlara hakaret içerikli cevaplar yazan biri var. üye ismini biliyorum sadece adını soy adını bilmiyorum. savcılığa direk suç duyurusunda bulunacam yoksa ben bu kızı başka şekilde bulursam delik deşik ettiririm var mı çözüm yolu üretecek?
Cevabın nedir?
+1 yılYapman gereken şikayette bulunman nick vermen yeterli delil olarakta mesajlari verebilirsin onlar siteye kuruculara ulaşip gereken ip trafigini alip isim soyisim adres hepsi çıkar ve kişilik haklarindan dava başlar...
02 Yorumla- +1 yıl
biliyorum ama uzun sürüyor o işte
- +1 yıl
buradaki adminlere modlara şikayet et kanitli olarak belki uzaklaştirma falan olur ama ip ya da isim asla verilmez yasak...
En İyi Cevaplar
Ne diyeceksin savciligs cok merak ettim. Sahsina yonelik hakaret varmi? Ben sana diyim ne olacagini. Savciliga vereceksin savcilik takipsizlik verecek.
17 Yorumla- +1 yıl
kız aleviler ensest diyor ben aleviyim ailem alevi daha ne kadar şahsıma yönelik hakaret olacak
- +1 yıl
Tamam benim buna dedigim birsey yok. Ama sen mesajlari silmissin. Neyle kanitlayacaksin. Elinde kanit yok delil yok. Neye gore suclayacaksin ki. Mesajlari silmeseydin ssvciliga verirdin. Sama gerekli tum islemleri ne yapman gerektiginide anlatirdim ama elde delil yoksa hicbir isine yaramaz. Zamanindan olursun. Aksine savcilik takipsizlik verirse birde o hadsiz kişi sana bana iftira atti falan falan deyip tazminat davası açar. Bu sefer keser sapı döner. Once delilini topla. Yazarsa birdaha silme sakin. Elinden geldigince konusturmaya daha cok soylemesini sagla ama sakin tahrik etme. Tehditte etme.
- +1 yıl
tamam kardeşim sözlerini dikkate alacagm
- +1 yıl
Bak sakin ola diger arkadaslarin dedigine uyup verme. Bilisim suclari veya tib bu tur seylerle ilgilenmez. Konuya mahkemeler bakar. Mahkemelerde eger elinde delil yoksa kayit istemez mesgul etmezler. Ugrasmazlar. Cinayet gibi buyuk suclarda sadece kayit isterler. Bu tur seylerde sadece delile bakarlar. Ayrica bu site senin sildigin mesajin kopyadini sakliyormu. Saklamiyorsa nereden bulacaksin. Havadanmi? Bir kez daha soyluyorum. Mahkemeler ağır suçlar boyle bir kayit istemez. Istese dshi tib den ister tib de ya gonderir ya da gerek duymaz dosyayi geri yollar.
- +1 yıl
yok yok şikayette bulunmam kendi yollarımla çözerim en güzeli ya da mesaj atar özür diler olur biter
- +1 yıl
aynen
+1 yılBence bosuna ugrasma o davalar cok cok uzun suruyor ahh tanıdıgım var dıyosan ıslemleri hızlandırır dıyosan dırek sıteyi söyle dırek bulur :D ve kufur eden kısının kullanıcı adını vermen yeterli.
03 Yorumla- +1 yıl
küfür değil hakaret ediyor dinimle ve mezhebimle ilgili
- +1 yıl
O zman dedıgım gıbı dırek mahkemeye basvuru yap sıteyıde söyle hakaret edenın kullanıcı adınıfa dın ırk falan fılan hakaretlerden dolayı cok agır cezalarda var.
- +1 yıl
ağır cezalar var ama dediğim gibi uzun sürüyor o işler
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoruyuu okudugum an anladim o oldugunu. Insanliktan payini almamis fitne fecrlar var iste. Adi ustubde kendide ismini iyi biliyo iste atski. d nerde gorsem bos islerle ugrasyo kodumun salaaa
17 Yorumla- +1 yıl
haklısın ne mal olduğu ortada böyle insanlarla aynı ortama olmaktan iğreniyorum
Cevap sahibi+1 yılSadece sen degl emnim herks farknda :d gordugum yerde basiyorm skayeti. d. d
- +1 yıl
en güzelini yapıyon tek dileğim inş onu bulurum
Cevap sahibi+1 yılIns ins. Blursam bnde getirirm mrk etme. d. d. d
- +1 yıl
getirmezsen sende adam değilsin :D
Cevap sahibi+1 yılBu sorudan oncede ztn bir antipatim var. Senin byle bsy yapman zaten isime gelir. Elime gcerse hic dsunmem ztn
- +1 yıl
düşünme zaten :))
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
12Cevap
Mümkün değil ulaşamazsın anca kendi sana kimlik bilgisini verecek site yönetimi zaten vermez facebook u varsa resmi olarak şikayet edersin Türkiye de şubesi var onun ip le tespit ediliyor ama bu sitede zannetmiyorum.
05 Yorumla- +1 yıl
bende ip ile tespit ettirim yerini buldururum da ben adresini öğrenirsem kötü olur direk hukuki yerlere müracaat etmek istiyorum
- +1 yıl
Site yönetimine mesaj at ama sana geri döneceklerini zannetmiyorum vermezler anca emniyetten savcılıktan belge gidecek öyle senin yapman gereken direkt savcılığa şikayet etmen onaylarsa dosyanı oradan bilişim şuçlarına gider ifadeni verirsin onlarda gerekli çalışmayı yaparla boşa uğraşacan 6-7 defa gidersin mahkemeye tahminim.
- +1 yıl
gidim 100 kere gidim yine sorn değil savcılık ayağına şununla aynı yere bir denk gelek bak çıkışında ben ona ne yaptırtacam karşısında ki kişiyi çocuk sandı heralde
- +1 yıl
o şekil yapacam uzun sürüyor
+1 yılsanirim bunu yazdiktan sonra bidaha yazmayabilir. yazarsada zaten kanit olarak yaziyi ss alip burada sikayet edebilirsiniz. gercekten can sıkıci bir durum. sizin adiniza üzüldüm.
09 Yorumla- +1 yıl
üzülmenize gerek yok :) bir daha yemez bence onun öyle bir cesareti olduğunu sanmam malesef çok saygısız kalitesiz insanlar var.
- +1 yıl
acikcasi bunu bir kizin yapmasina uzuldum yani gercekten yakismaz bir durum. tabiki bir erkek de saygili olmali ama. ne diyebilirim ki. karakteri tam oturmamis demek ki. :/
- +1 yıl
karektersiz işte yapacak bir şey yok kız erkek diye ayırmamak lazım
- +1 yıl
tabiki oyle. haklisiniz. umarim birdaha basiniza gelmez.
- +1 yıl
amin inşallah kimsenin başına gelmez böylesinir bozucu şeyler
- +1 yıl
malesef ki geliyor. burada gelmemesi imkansiz gibi bir sey.
- +1 yıl
aynen sapıktan tut ipsiz sapsıza kadar
- +1 yıl
her zaman her ortamda var boyle kisiler. onemli plan kendimizi koruyabilmek. tekrardan gecmis olsun.
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
Bir sekilde facebook adresine ulasirsan bu sekilde ögrenebilirsin.
Tabi oradaki ismide eger gercekse.
Yani isin zor kardes..03 Yorumla- +1 yıl
aynen boşverdim zaten değmez :)
- +1 yıl
aynen boş insan
Sahte hesaptan tanis, konus.. Face, skype gecin iste.. Ordan bulursun, faceden aile bireylerine bakarsin
05 Yorumla- +1 yıl
yok öyle sinsice şeyler yapmam nasıl adını bulabilirim ip sini bulup adresini tespit eder gider evini basarım ama bu son çare olsun istiyorum adını bulmam lazım.
- +1 yıl
kardeşim kendi ateist diye müslümanlara laf söyleyemez soru soran bir insana yazamaz elin s... de kız mı arıyon filan demin sormuş herif bunu yazıyor nasıl bir karektersizliktir ya
- +1 yıl
mesajları sildim ama polise şikayet etsem mesajları dökümlerden çıkarıyorlar
+1 yılBurada çok var o tiplerden. Hangi biriyle uğraşacaksın.
022 Yorumla- +1 yıl
haklısın ama bu seferki sabrımı çok taşırdı
- +1 yıl
Yorumları şimdi okudum. Aynı soruya ben de cevap vermiştim. O kız sana özel mesajdan mı hakaret etti? Yoksa o sorunun altına mı hakaret yazdı? Yazıları bir mod silmiş o yüzden okuyamadım. "Kendi içlerinde çoğalsınlar" yazısı duruyor. Bunu yazmış olmasını sen mum söndü hikayelerine mi bağladın? O niyetle yazdığını sanmıyorum ben. Alevi alevi ile evlensin diyor sadece.
- +1 yıl
mesaj atıp devam ettirdi laflarını
- +1 yıl
Neler yazdı?
- +1 yıl
tahrik etmeye devam etti ne yapacak sonra bir yerde etiketledi yine alevilere laf söyledi devam ettirdi tekrardan o söylediğini filan bende küfür ettim dedim beni savcılıga şikayet et
- +1 yıl
Senin hakaretten kastın nedir? Ben hala ortada bir hakaret içeren söz görmedim.
- +1 yıl
seni ilgilendirmiyor hakaretin nerede olduğu bende sana diyim ki senin memleketlilerin kendi kendileriyle çoğalıyorlar başına gelmeden konuşma burada
- +1 yıl
İsmi geçen kişiyi etiketleme gereği duyuyorum: @JetskiyoksaAtSkivar
- +1 yıl
etiketle etiketle
- +1 yıl
Bu bir hakaret değil. Boşuna küplere binmişsin. Madem sünniye kız vermiyorlar o halde aleviye versinler demek istemiş yahu.
- +1 yıl
alakası yok o lafı çok iyi düşün
- +1 yıl
Ne diye kafan enseste gidiyor ki? Yanlış düşünüyorsun. O manada söylenmemiş o laf.
- +1 yıl
aynen o anlamda söyledi o
- +1 yıl
Kız o manada demediğini açıklamış. Tek düz bir aile değil aleviler.
- +1 yıl
avukatımısın? ne dediği ortada ayıbını düzeltmeye çalışma
- +1 yıl
O kişi ile hiçbir konuşmuşluğum veya alakam yoktur. Ben insanlık görevimi yapıyorum sadece. Benim de konuşma hakkım var. Neden beni susturmaya çalıştığını anlamış değilim.
- +1 yıl
susturmaya çalıştığım yok korumaya çalışıyorsun o kişiyi
- +1 yıl
Korumaya çalışmıyorum. Olay ortada. Gereksiz yere sinirleniyorsun.
- +1 yıl
kardeşim aynısını sana dediklerinde sinirlenmeden durursan helal olsun sana
- +1 yıl
Şu an durduğum gibi mi? Evet, helal bana.
- +1 yıl
sana kötü bir şey demedim ben
+1 yılBaşka türlü bul ve derisini yüz. Sana yardım edebilirim
05 Yorumla- +1 yıl
nasıl yardım edeceksin ismini soy ismini biliyormusun
- +1 yıl
Diyorum ki derisini yüzelim saçlarını yakalım. Iskence çektirelim
- +1 yıl
ne gerek var uğraşmaya kazığa otuttur gönder babasına resimleri kendisi düşünsün gerisini
- +1 yıl
Babası dövsün onu evet. Bu daha mantıklı
- +1 yıl
aynen :D
Savcilik boyle seylerle uğrasirmi saniyosun? Yonetime sikayet etsen kafi.
05 Yorumla- +1 yıl
yönetim sallamaz haklısın son çare ip sini buldurtmak
- +1 yıl
jetskiyoksaatskivar
- +1 yıl
Jetskiyoksaatskivar'ı kast ediyor.
- +1 yıl
lady ben ne yazmışım sen ne yazıyon yav asdka :D:D
Sakin olmalısın. Deştiririm, vuracağım vs dersen sen suçlu çıkarsın.
05 Yorumla- +1 yıl
abi yaptığı hakaretin karşısın da sessiz mi durayım gözünü sevim
- +1 yıl
biliyorum ama gerçekten yani nasıl desem birisi senin ailene kötü söz söylese ne düşünrsün
- +1 yıl
aynen kitlesinler 600ü :D
+1 yılYok kardeş nasil bulacan nickiyle girmiş zaten işin mi yok boşver uğraşma degm3z kimmiş bu benimde gicik olduğum bikac kişi vardı
03 Yorumla- +1 yıl
jetsiki değil at siki mi ne nicki
- +1 yıl
Heeeee tamam benim takistigim o değildi ama boşver ağzımı bozduramazlar bana artik kimseyle uğraşmak istemyrm çünkü biliyolar uğraşırsam nasil sıkıntıya düseceklerini
- +1 yıl
o kız başına en büyük belayı aldı dostum bak gör
+1 yıl5 para etmez ınsanlarla muhatap olma dert etmeye değmez
01 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu jetskiyoksa bilmem ne var nickli kızı diyosan bende peşindeyim kanka
04 Yorumla- +1 yıl
aynen o kaşar onun ben ceddini siktirtecem beklesin o
- +1 yıl
serseri merseri yanlış adama çattı
Cevap sahibi+1 yıladam öfkeli hacı. :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaska fake hesap aç tanıs onunla arkadas ol facebook. isde orda zaten tum bilgileri vardir
03 Yorumla- +1 yıl
sinsice işler yapmayı sevmiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılBaska türlü bulamazsin ya da bir soru paylas herkes soy ismini yazsin bakalim diye birkac gun sonra paylas ama. Gizli kullanicilar cevap veremesin. Onlarida etiketle
- +1 yıl
bakacam illaki bulacam ama onu kafama koydum
Konuşmaları ve hakaretlerini kopyala al.
07 Yorumla- +1 yıl
mesajları sildim deminden beri ks de bana diyor yok kendi ailenin içinde çoğalıyorsunuz siz yok alevisin yok bilmem ne bir soru vardı alevilerden kız alma filan diye hakaret ediyor bana
- +1 yıl
ateist tabi
- +1 yıl
mesajlarını keşke silmeseydim müslüman olmadığı o kadar belli ki
- +1 yıl
hatırlamıyorum keşke mesajları silmeseydm
+1 yılsen ver savcılığa onlar bulur ztn ip den falan ..
01 Yorumla- +1 yıl
bilişim suçlarına versem hallederler zaten burdaki üye adından bile bulurlar kapatsa bile hesabı yine bulurlar ama işlem biraz uzun sürer 1 ay sonra anca telefon gelir bana erken olsun istiyorum
Burdaki insanları fazla ciddiye almamalısın
05 Yorumla- +1 yıl
dinime hakaret ediyor kendisi ateist diye. millete sürekli alakasız spam cevaplar veriyor hakaretler ediyor. ben kafama koydum bulacam onu
- +1 yıl
bacım öyle diyorsun da insanın bir onuru var değil mi aile içinde çoğalyormuşuz biz bana mesaj atıyor gülerek bunu söylüyor ben teyzemle evleniyorum ya sanki dediği laflara bak
- +1 yıl
bilmiyorum sakinleşmezsem eğer sonu kötü olacak
Kim cok merak ettim :D
03 Yorumla- +1 yıl
jetskideğilatski diye bir kız
- +1 yıl
bunu bende biliyorum ama cok uzun sürüyor en az 2 hafta ben 2 hafta sonra bu karektersizi unuturum bile 3 gün içinde ona bişe yapmam lazım
+1 yılOnu ifşa et burada ağzina zıcalım onun.
03 Yorumla- +1 yıl
jetskideğilatski diye bişeydi
- +1 yıl
O kimki seni alevi oldugun icin yargiliyo mk hem ateist hemde dininemi hakaret ediyo resmi var şu an nickinde resminide alip sikayette bulunabilirsin zaten simdiye kadar yonetim nasil onun hesabini kapatmadi hayret bizim en ufak hakaret yorumlarimiza bile uyari geliyo
- +1 yıl
bende anlamıyorum işte
+1 yılVer ver bulur onlar ipret olsun
01 Yorumla- +1 yıl
ibreti alem olsun diye bacaklarına sıkıp resimlerini buraya atmayanın tüm türkiye anasını.
Kimseyi falan bulacağın yok kafanı yorma.
05 Yorumla- +1 yıl
o hakaret etsin ben susayım mı
- +1 yıl
admin sallamıyor dostum şikayet ettim zaten
- +1 yıl
bilerek küfür ettm ve dedm ki savcılıga şikayet et hani bana dilekçe gelecek dicek işte şu kişiye hakaret falan filan ismini bulacam mahkeme de anlaşmaya bağlarız anlaşma olmasa bile 300 400 para cezası kitlenir o kadar ama bunu yapmaya da değer
Gizli Üye(30-35)+1 yılTib'e e posta gönder ilgileniyorlardı galiba
02 Yorumla- +1 yıl
tib?
Cevap sahibi+1 yılsen en iyisi şunu bir oku
www.milliyet.com.tr/.../default.htm
+1 yılPis canı cehenneme:)
00 Yorumla
+1 yılNaptıki sana
010 Yorumla- +1 yıl
abuk subuk konuşuyor saygısız insanlara trol cevaplar veriyor hakaret ediyor benimde dinime karşı hakarette bulundu
- +1 yıl
Sende onun olmayan dinine hakaret et.. yaşı küçüktür çoluk çocukla uğraşmaya değmez. Kaldı ki ateistler anlayış beklerler anlayıs gostermezler
- +1 yıl
aynen öyle zaten iğreniyorum akıl yoksunu böceklerden bide kız haliyle millete kafa tutuyor bu gece ks de takıldıysan illaki görmüşsündür millete sataşıp duruyor jetskideğilatsiki mi ne sözde kız koyduğu nicke bak
- +1 yıl
Evet onu bende gördüm gizliden takılıp kufrediyor engel attım ona
- +1 yıl
Birde o kurban olsun alevilere sunniyim ama alevilerin yeri bende ayrı
- +1 yıl
yaptıgı şerefsizlik ya korkudan yolda yürüyemeyen insanlar burada bize kafa tutuyor
- +1 yıl
ya kardeşim o değil alevilere sokaktaki farenin sıçtığı boka kurban olsun
- +1 yıl
Aynen kardeşim onu engelle.. fake resimle millete kufrediyor.. kurtlere bile hakaret ediyor.. Dediğim gbi takma
- +1 yıl
bu kadar yürekliler işte perde arkasından aslan kesilirler.
- +1 yıl
Aynen çok Haklısın
+1 yılKim ki o :)
01 Yorumla- +1 yıl
kaşarın biri
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > KS Hakkında > Sorular > Buradan biri hakkında suç duyurusu yapacam adını soy adını nasıl bulabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler