AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ergenlik dönemini hatırladım 😅
O ne alâka ya
Ergen kafası çünkü bu
Sesine aşık
mı oldun?
Hayır
Hayır ya sadece korkuyorum durup dururken sanki ona hatla ilgili bişeyler sormamışımda yanlış şeyler söylemişim gibi düşunuyorum panik bozukluk var bende kendimi rahat hissetmiyorum:(
Çok zor
Niye çok zor
Bir çok satış temsilcisi var o yüzden.
Aslında neden tekrar onunla konuşmak istiyorum biliyormusun çunku korkuyorum ya durup dururken korkuyorum sanki yanlış bişeyler söylemişim gibi düşunuyorum aslında sadece hatla ilgili konuştum ama panik bozukluk var bende
Ooooww bu zor ya
İç sesle dış sesi ayırt etmen lazim
Nasıl yani şimdi kendimi nasıl rahatlatıcam sonra tekrar tekrar aradım ama hep başkası çıktı telefona:(
Bence iç sesine güven o ne yaptığını biliyor
Hem yanlış bişeyler söyleseydim kayıt altında hem beni polise ihbar ederdi herâlde şimdiye kadar dimi sabah 9 10 gibi konuşmuştum:( hastayım ben ya bu panik bozukluk durumundan kurtulmam lazım
Çalışıyor musun
Hayır çalışmıyorum evdeyim ya niye böyle hissediyorum gerçekten çok kötü bişey bu sanki suçluyumda bana zarar vericekler gibi hissediyorum çok düşünmektenmi strestenmi panik ataktanmı bu bilmiyorum
İşe girince hepsi düzeliyor kendimden biliyorum
Beyin bir şeylerle meşgul olmalı..
Çok haklısın ama nasıl kurtulucam şimdi ben bu durumdan o kızla konuşup rahatlamam lazım bir sorun olmadığından emin olup yanlış bişey söylemedin demesi lazım ya neden durup dururken bu acıları çekiyorum ben uyuyamıyorum böyle olunca
Düşünme bence söylediğin zaman direkt utandırdın zaten
Zihnin oyun oynuyor sadece ya olduysa diyerek.
Evet zihnim oyun oynuyor gerçekten çok iyisin azda olsa rahatlattın beni şimdi ben bir suç işlemedim değilmi sanki ben o kıza yürümüşümde sevgilisi artık kocası neyi varsa bana zarar vericek gibi hissediyorum
Öyle bir şey olmaz merak etme iyi geldiğime sevindim korkma herşeyi bilinçli ve kontrol altında yapıyorsun
Teşekkur ederim ama yinede o müşteri temsilcisiyle konuşmadan tamamen rahat edemiyorum ne yapsam iyi gelir sence unutmak istiyorum bunu zaten öyle bişey olsa ya bana tekrar telefon edilir ne biliyim başka şeyler olurdu değilmi ayrıca çok yalnızlıktan da oluyor dimi (panik bozukluk vb) böyle şeyler hiç arkadaşım yok benim mesela
En basitinden azar işitirdin konusma esnasında demekki olmamış o yüzden için rahat olsun
Evet olmadı ya kendime inanamıyorum bazen ne konuştuğumu unutmuşum gibi sanki öyle hissediyorum sende yaşadın demek bu süreci ozaman beni çok iyi anlarsın sanki stresten her tarafın ağrıyor gibi oluyor dimi devamlı bir panik hâlde endişe hâlinde oluyorsun sanki birileri bana zarar vericeklermiş gibi hissediyorum
Evet aynısıydı ama geçti ortamlara açıldıkça
Hiç geçmeyecek gibi görünse de buda geçiyor hayat gibi..
Bu hastalıkla varolmadık ki ölelim dimi ama.
Bende geçmesi için youtubda dini şeyler izliyordum kuran okudum ama unutamadım sabahtan beri geçmedi tabi ama yinede birileriyle konuşmak paylaşmak iyi geliyor insana benimde konuşucak kimsem yoktu Allah senden razı olsun
Ne demek rica ederim. İşe gir ve ortam yap kendine farkı göreceksin.
Evet çok haklısın işe girip ortam yapmak arkadaş edinmek iyi gelebilir insana ama ben daha yeni işi bıraktım 3 hafta çalışıp bıraktım ama bence arkadaş edinmek değil aşk iyi geliyor insana sevdiğim bir kız vardı orada onada açılamadım aşk olsa her şey düzelir bence bir insanın hayatında
Düzelmiyor
Aşk yıpratır.
Ben hiç aşk yaşayamadım ondan böyle söylüyorum belkide ozaman ama bence iyi gelir ya neden yıpratsın ki
Aşk insanı mutlu eder mutlulukta herşeyi unutturur insana bütün sorunları yaşadığı stres etkenlerini unutturur bence insana
Lütfen beni biraz daha rahatlatmak için bişeyler yazarmısın bu durumla ilgili korkudan ellerim titriyor içime atınca sıkıntı ve stres yaptım bunu kendime başımın arkası ağrıyor kendimi çok güçsüz ve hâlsiz hissediyorum
ayrılık ve aldatma travma yaratabilir.
kaç yaşındasın
Hayır
Neden
olmaz ki
Neden
Rica et aynı kişiyi
Olmaz ki öyle yanlış anlarlar