Oysa detaylıca arastirildiginda böyle birşeyin olmadığını, şeytanın asla hayvanlara zarar verilmesini istemediğini ve herkesi olduğu gibi kabul ettiğini öğrenebilirler.
Kedi k**mek falan satanizimde yok İstanbul'daki olaydan sonra herkes deist , atesit satanistlere yuklenmis durumda çok kötü:( şimdiye kadar hiçbir canlıya zarar vermeyi düşünmedim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen bunları satan tayfana söyle de ortalara kesilmiş kedi kafaları bırakmasınlar
Onlar satanist değil ki onlar iblistaparlar kendilerinin işledikleri cinayetlere satanizm kılıfını uyduruyorlqr
Boş işler. İllaki bir inanca sahip olmak zorunda değilsiniz. Kendinizi tanıyın.
Aynı dusuncedeyiz, bana yazabilir misin rica etsem?
İyi de neden engelledin ki beni sen? Sana ne dedim ki ne anladin benim o sorumdan?
Satanizm ne birde onu anlat ta milletin bilgisi olsun
İnsanlara yararli olan bir yanini soyler misin?
Şeytan da bir melek ve asla karanlığa hizmet etmez sadece bazı insanlar yaptıkları şeyin sorumluluğunu almak istemediklerinde şeytana uydum falan derler
Abicim sorumun cevabını ver insanlara 1 tane yararli bisey soyle
Müslümansan biraz zor inanirsin
Şeytan bir melek değildir
Melekler asla kötü bir şey yapmaz, Allahın dediği dışına çıkmaz. Fitratlarinda öyle bir şey yoktur.
@Limonista Ben sorana katiliyorum seytanda bir mlektir sorumluluk almak istemediklerinde insanlar seytana uydum derler cidden bu dogru zekice yazmis bu kiz
@Dimiiko3434 teşekkür ederim. maalesef herkes anlayamıyor ya :( hemen k*TL falan damgası
Abicim müslümanlık veya herhangi bir dini sorgulamıyorum. İnsanlığın yararına ne yapıyorlar bana onu söyle bişey demicem başka?
Hayvanları koruruz kimseye bı zararımız yoktur. sadece sizden farklı şeytani kötü bir şey olarak görmüyoruz. Şeytan korkulacak nefret edilecek varlık değil. o da bir melek
Kardesim insanliga bir iyilik yarar fayda diyorum. Neyse anladim ben seni. Selametle
Alın bunu burdan