Ayri yasiyordum. Tek iyiydim. Annemle babam calisamamaya basladi yasliliktan. hic gelirleri yok. Beraber oturmaya basladik. kasiyerim. 3 kisiye bakacak kadar kazanmiyorum. Hayallerim var estetik yaptirmak istiyordum. (Dogustan bir gogsum yok, evlenme hayallerim var kendime ceki duzen vermek istiyordum). Yurt disi hayallerim vardi. (Adim adim gerceklestiriyordum gecen paris'e gittim geldim. Bir daha vize alacaktim). Ayri yasarken hic yetmiyodu paea. Simdi ucu ucuna yetiyor. isten eve, surekli hizmet hizmet. Yeter yasamak istemiyom
Ben secmedim hangi ailede dogacagimi
Benim hayatim olmayacak mi?
Ben secmedim hangi ailede dogacagimi
Benim hayatim olmayacak mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğine başvur anne ve babana yaşlılık aylığı bağlanması için çok değil ama hiç olmazsa senin maaşın sana kalır derneğe başvur zaten dernek yapmasa bile seni sgkya gönderir orası bağlar çünkü bazen bi taafta çok talep olunca topu diğer birime yolluyor biraz sürer devlet işi ama hiç olmazsa maddi olarak 1 iyileşme olur hayatında
Baglandi şaka degil 300 tl verdiler biliyor musun. Onu bile her zaman vermiyolar
evet 3 ayda bir 750 veriyorlardı nasıl 300e düştü 2 kişi diye mi acaba benim başka 1 kız arkadaş annesi için başvurdu 750 verdiler bakım parası için başvur annen ya da baban bakıma muhtaç olduğunu kanıtlarsan ayda 6bin bakım parası alırsın benim ablam o durumda her ay 6bin alıyor
Yani haklısın ama isyan etme bence
Seytan diyor ki, s.. et al basini cek git yurt disina, uzaga gidemesen de vizesoz ulkelere git oralarda calis yasa sallama cunku yalacak bir seyim yok gibi baska turlu
Yani şeytana uyma derim
Maalesef kötü bir durum
Seytan diyor ki, s.. et al basini cek git yurt disina, uzaga gidemesen de vizesoz ulkelere git oralarda calis yasa sallama cunku yalacak bir seyim yok gibi baska turlu
Emeklilik nasıl yok onu anlamadım
O kadar primleri yok. Hastalik da malul icim yuzdeligi karsilamiyor