Sevgilim kel, ailemle tanıştıramıyorum beğenmezler diye, ne yapıcağımı şaşırdım?

merhaba arkadaşlar, başlıkta belirtmiş oldugum gibi, sevgilimin ön ve en cokta tepesinde çok az saçı var derisi görünüyo. ben onu böyle de seviyorum ama ailemle henüz tanışmadı. tanıştıramıyorum, beğenmez karşı çıkarlar, sana yakışmıyo ayrıl falan derler diye :( beni çevremde herkes çok güzel çok hoş bulur, sevgilimde yakışıklı degil, arkadaş ortamımda bile hiç yakışmıyorsunuz, çok uyumsuz bir çiftsiniz diyenler oluyor, çok üzülüyorum. ama arkadaşlarımın ne dedigi çok umrumda olmuyor da ailemin dedigi umrumda olur, sonuçta onların rızası olmadan ileriye dönük bir plan yapamam. hayır dedilermi hayır onlar için. çok katılar, zaten bu yaşıma kadar çok önemli olmadı onlar için (özelliklede babam için) benim ne istedigim ne düşündügüm. şimdide olmaz. ve bizim ailede hiç kel yok. babamda görüntüye çok önem verir. sevgilimi kırmadan etmeden saç dökülmesini engelleyen şampuanlar karışımlar, saç suyu hatta saç ektirme falan öneriyorum, ben kendimle barışıgım şu an için düşünmüyorum falan diyo. saç ekimi yaptırmam için önce tepenin tamamı dökülmeli diyo, yoksa ektirmedigi yerlerde saçlar dökülür yine aynı görüntü ortaya çıkar diyo. kafam çok karışık, onu üzmek istemiyorum bu yüzdende yüzüne söyleyemiyorum komplekse girmesin diye. sizce ne yapabilirim? 😔😔😔
Sevgilim kel, ailemle tanıştıramıyorum beğenmezler diye, ne yapıcağımı şaşırdım?