Diğer İyi akşamlar, neler yapıyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor ben şey dinliyorum,ey şanlı ordu ey şanlı asker... haydi Gazanfer :D İyi akşamlar, neler yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. şarkı dinliyorum 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl bisküvi? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl o nasıl fotograf bi dal sigara uzatır gibi tutmuşsun :D Yorumla DertPaketEdition 1 yıl elim büyük ondandır 💅 Yorumla
nicksevmeyenadam61 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 381 cevap paylaştı. Sevglim esim olsa ne güzel film izleyip muhabbet edip sevişirdik o olmayınca tüm hayaller sadece hayalde kaliyo 0 0 Yorumla
enestanir__ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yaprak dökümü 168. Bölüm izleyip bir yandan da burada takılıyorum 0 9 Yorumla Soran 1 yıl leyla mi hakli Necla mi bilemedim... Yorumla enestanir__ 1 yıl Ali Rıza beyin ailesinde sadece Ayşe haklı Yorumla Soran 1 yıl büyüyünce o da haksiz oluyor :D Yorumla enestanir__ 1 yıl Büyüdüğünü görmedik ki dizi final yaptı Yorumla Soran 1 yıl büyüse haksiz olacaktı zaten bi ara psikolojisi bayağı bozuluyor oyle ailelerde kacinilmaz ne yazık ki Yorumla enestanir__ 1 yıl Valla yazık kıza ya Fikret Adapazadına yanına aldı. Ayşe, Tahsinin yetim oğullarıyla anlaşamadı. Yazık kıza nereye gitse çocukluğunu yaşatamadılar, sığdırtamadılar Yorumla Soran 1 yıl gercek hayatta bin beterleri var oturup diziye üzülme gece gece:D Yorumla enestanir__ 1 yıl 2 haftadır günde 12 bölüm bitiriyorum. Bitsede kurtulsam bi bulaştım çıkamadım :D Yorumla Soran 1 yıl hiç bulaşmamak lazim :D Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İyi bizde böyleyiz mod olarak https://www.youtube.com/embed/WLXZrrkhBMQ 0 0 Yorumla
esatde_senbana Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Birazdan yaticam kendimi oyaliyorum belki de özel işler 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 yıl Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evdeyim, bilgisayardan bir şeyler bakıyorum. 0 0 Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Burnum aciyo 0 2 Yorumla Soran 1 yıl kimin işine soktun burnunu :D Yorumla simlitavsan 1 yıl Kimsenin:( Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
şarkı dinliyorum
bisküvi?
o nasıl fotograf bi dal sigara uzatır gibi tutmuşsun :D
elim büyük ondandır 💅
Sevglim esim olsa ne güzel film izleyip muhabbet edip sevişirdik o olmayınca tüm hayaller sadece hayalde kaliyo
Yaprak dökümü 168. Bölüm izleyip bir yandan da burada takılıyorum
leyla mi hakli Necla mi bilemedim...
Ali Rıza beyin ailesinde sadece Ayşe haklı
büyüyünce o da haksiz oluyor :D
Büyüdüğünü görmedik ki dizi final yaptı
büyüse haksiz olacaktı zaten bi ara psikolojisi bayağı bozuluyor oyle ailelerde kacinilmaz ne yazık ki
Valla yazık kıza ya Fikret Adapazadına yanına aldı. Ayşe, Tahsinin yetim oğullarıyla anlaşamadı. Yazık kıza nereye gitse çocukluğunu yaşatamadılar, sığdırtamadılar
gercek hayatta bin beterleri var oturup diziye üzülme gece gece:D
2 haftadır günde 12 bölüm bitiriyorum. Bitsede kurtulsam bi bulaştım çıkamadım :D
hiç bulaşmamak lazim :D
İyi bizde böyleyiz mod olarak
https://www.youtube.com/embed/WLXZrrkhBMQBirazdan yaticam kendimi oyaliyorum belki de özel işler
Evdeyim, bilgisayardan bir şeyler bakıyorum.
Kim yazar diye bekliyoruz
Burnum aciyo
kimin işine soktun burnunu :D
Kimsenin:(
Ver mehteri 😂
KS de dolanıyorum