Kişilik & Karakter İyi akşamlar, anlık neler yapıyorsunuz? Kültürlücahill Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor 3dk da 130 kelime yazdığım doğrudurSiz kaç kelime yazıyorsunuz. (denemek isteyenler)https://www.m5bilisim.com/tr/on-parmak/calisma/paragraf/ Arkadan mırıldanan şarkı. İyi akşamlar, anlık neler yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
yazar_1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. "Yarın sınıfta bir yerli malı düzenliyoruz, onun için poğaça yapacağım." 1 2 Yorumla Kültürlücahill +1 yıl kolay gelsin sevdiğine biraz daha özen :d Yorumla yazar_1 +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kahve yapıyorum kendime 🙂 1 2 Yorumla Kültürlücahill +1 yıl afiyet olsun fenomenim Yorumla LEYYA_GS +1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla
ROZA_rose Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Siteye yeni girdim, sorunu cevaplıyorum 😛 1 2 Yorumla Kültürlücahill +1 yıl hoş geldin örtmenim 🤞 Yorumla ROZA_rose +1 yıl Hoşbuldum 🤞 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Program izliyorum 1 0 Yorumla
florasann Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 311 cevap paylaştı. Müzik dinliyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
"Yarın sınıfta bir yerli malı düzenliyoruz, onun için poğaça yapacağım."
kolay gelsin sevdiğine biraz daha özen :d
Teşekkür ederim.
Kahve yapıyorum kendime 🙂
afiyet olsun fenomenim
Teşekkür ederim 🌸
Siteye yeni girdim, sorunu cevaplıyorum 😛
hoş geldin örtmenim 🤞
Hoşbuldum 🤞