Cok sevdigim kiymet verdigim sen bana ben sana ayitim dedigim hayatimdaki tek kisi ailem dostum kardesim ne varsa hersi o ?

• Okadar yazdim yazdim varya boyle dakkilarca dusunup yazdim.. sonra sildim hepsini nekadar yoruldugumu dusunun artik. Nekadar bunaldigimi vazgecmek istedigimi. Cok cabaladim cok ugrastim ya dedim yuzu gulsun modu dusmesin kendimin dustu. Ben gulemedim. Yanimda ol dedim ya hani sadece yanimda ol benim sevdigimin yarisi kadar sevsen yeter. Ama cok yoruldum 6 aydir cabaliyorum sifir usta napicam bilmiyorim narsis dediler birak onj dediler daha birkere seni seviyorum dememis biri cok * bana zaman ver diyen biri. Hergun gunaydin ms atiyorum. Ertesigin gunaydin mesajlari cok sacma diyen biri. Hergun saat 20 00 da ariyorum bak ben burdayim yanindayim ne olursa bi sikintin derdin var mı iyimisin diyorum yok. Yazmasam yazmaz aramasam aramaz. Cokda denedim silemiyorum napcam bilmiyorim. Aha sabah ruyama girdi 11 10 da uyandim. Panik atak gecirdim. 11 12 de onu aradim mesgule atti beni saatler sonra dondu. Ben napam bilmiyorumki sevgi sozcukleri hediyeler yanimda olmasindan baska biseyde istemiyorum ya sev beni daha ne istiyim senden deli gibi seviyorum seni. Okadar canim yaniyoki bazen yoklugu daha az mi acitir acaba diyorum. Kiziyorum sinirleniyorum soguk yapicam diyorum yuzunu bi goruyorum cocuk gibi oluyorum. Gene yazdim baya 😅. Destek verin napacak ne edicek bu cocuk akil verin kazanmak istiyorum yok abi ne yapsam kazanamiyorum.
Cok sevdigim kiymet verdigim sen bana ben sana ayitim dedigim hayatimdaki tek kisi ailem dostum kardesim ne varsa hersi o ?