Sevgilime ailen seni bana vermese benle kaçar mısın? diye sordum?

Selam arkadaşlar sevgilimle yaklaşık 5 senedir beraberiz onu çok onu seviyorum tabi oda beni çok sevdiğini söylüyor fakat ona bir soru sordum, ailen seni bana vermese benle kaçar mısın diye sordum yok kaçmam diye cevap verdi bende dedim o zaman beni sevmiyorsun. dedi seviyorum ama kaçmam bende dedim neden oda dedi babam için kaçmam bende her defasında sevmiyosun dedim oda her defasında seviyorum yanıtını verdi sizce beni gerçekten seviyor mu? ve insan seviyorsa sevdiğine kaçmaz mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Tabi aynen bende bunu ona soylemistim zaten dedim seni bana vermezlerse bir kere iki kere üç kere geldim vermese ve seni baskasina vermeye niyetliyse ailen kacarmisin benle demistim
Güncellemeler
+1 yıl
merhaba arkadaşlar ben zamanında yazdığım bu soruyla kendimi tam ifade etmemiştim soruyu eksik yazmıştım kızın annesi seni akrabaya verecem demişti o yüzden bu soruyu ona sormuştum (ailen seni bana vermese kaçırayım mı seni bana kaçar mısın?) diye üstünden kaç sene geçti zaten ben 2-3 kere istemeye gitti benim ailem ama onun ailesi vermedi yine de isteyecektik fakat hemen sonra ayrıldı benden benim onayım olmadan bir mesajla bitirdi bakalım beni eleştirenler yine cevap yazacak mı bekliyorum
Sevgilime ailen seni bana vermese benle kaçar mısın? diye sordum?