iş bul kendi evine çık bence ya da Kadın sığınma evine git
0
1 Yorumla
Soran
1 ay
Gidecek param yok
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
Çok iyi anlıyorum seni bende şiddetle büyüdüm.. kaç yaşındasın aslında 29san neden ayrı eve çıkmadın maddi durumun kötüyse birikim yapsaydın kariyerine odaklansaydın keşke :((
Sığınma evine git o zamana kadar hem çalış hem açıktan oku sonra kendi hayatını kurarsın. Ben seneye ayrı eve çıkıcam arkadaşım var yardımcı olucak keşke bu sene çıkabilme imkanım olsaydı da yardım edebilseydim ama kendime bile şu an hayrım yok :((
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Hergün aglıyorum şiddet görmek mi kadın sığınma evine gitmek mi yoksa köyde yemek bulaşık temizlikle hayat geçirmek mi mantıklı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
iş bul kendi evine çık bence ya da Kadın sığınma evine git
Gidecek param yok
Çok iyi anlıyorum seni bende şiddetle büyüdüm.. kaç yaşındasın aslında 29san neden ayrı eve çıkmadın maddi durumun kötüyse birikim yapsaydın kariyerine odaklansaydın keşke :((
Kadın sığınma evine git
Keşke ama durumum kötü
Sığınma evine git o zamana kadar hem çalış hem açıktan oku sonra kendi hayatını kurarsın. Ben seneye ayrı eve çıkıcam arkadaşım var yardımcı olucak keşke bu sene çıkabilme imkanım olsaydı da yardım edebilseydim ama kendime bile şu an hayrım yok :((
Canım benim kalbin ne güzel inşallah hep mutlu olursun
İnşAllah sende bende mutlu oluruz 🫂
Öyle hayat olmaz bence önce sığınma evine git sonra da iş bulup hayatına devam et
Hiç param yok hevesim özgüvenim hepsini kaybettim
Devlet kadın sığınma için para almıyor o esnada boşanma davası falan açarsın nafaka falanda alırsın iş bulup hayat kurarsın kendine
Bence evden kaçıp yeni bir hayat kurmak
Kaçacak kadar bile param yok
Çalışma gibi ihtimalin yok mu
Kadın sığınma evine git tabi ama kaç çocuğun var?
Çocuğum yok
Evli misin
Bekarım
Öğrenim durumun nedir
Ne oldu sana yaa niye ağlıyorsun ki😔
Ah canım benim her sey imtihan sabırlı ol
Ne imtihanmış hiç mutlu olmadım