5 yıllık evliyim 2 oğlum var biz eşimle çok tartışmayız mesela 5 yılda belki 5 kez tartışmısızdır büyük küçük her neyse her tartışmamızda bana git diyor gitmeyeceğimden çok emin 3 kere baabmı aradı gel kızını al diye ben gitmedim dün akşam yine tartıştık telefonu kapatıp yine babamı aramış babam beni aradı kzıım hazırlan geliyorum dedi gelme baba dedim şimdi değil benim bir düşünmem lazım bu şekilde olmaz bir gün gelicem ama ne zaman bilmiyorum dedim artık zoruma gidiyor dışardan bakılınca imrenilen bir aileyiz ama içerisi ufacık bir tartışmada yangın yerine dönüyor eşim biraz şiddete meyilli bir rahatsızlığı var çok sonra öğrendim askerdeyken ortaya çıkmış psikolojik bir hastalıkmış ama ne olduğunu bilmiyorum doktora gitmeyi asla kabul etmez gitmeyeceğimi ailemin yanına gidersem onlara zarar vermesinden korkuyorum bu yüzden sığınma evine gitmeyi düşündüm sığınma evi mi aile evi mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEşinin psikolojik rahatsızlığı varmış kardeşim. Bunun için kendisine tedavi olmayı konuşabilirsin. Ya da bu konuda sen kendisine destek ol biraz. Biraz daha sabırlı olup ailen için doğru olanı yapmalısın. Ailenin, yuvanı bozacak eylemlerden uzak dur. Tartışma her evde olur. İlerde boşanıp çocuklarının anne veya babadan uzak kalmasına fırsat verme. Ben çok ciddi bir problem olduğunu düşünmüyorum. Biraz daha pozitif ve çözüm odaklı yaklaş. ;)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba,
Şiddet gerek aile içinde ve dışarıda her ne şekilde olursa olsun bir çözüm değildir.
Evin içinde eş tarafından maruz kalınca bedeni bir iz darp vs. gibi sonuçlar yanında insanın ruhunda da derinlemesine izler bırakır.
Detayda sanki eşinizin askerde böyle bir rahatsızlığa kapıldığını söylemeniz sanki suçu indirgemek gibi algıladım. Umarım yanılıyorumdur.
Şayet evliliğe devam edecekseniz ve bir süre uzak kalmak için Sığınma evlerine gitmeniz veya annenize gitmeniz bana kalırsa çözüm değildir. Bunu son kez oturup konuşmanızda fayda var diye düşünüyorum. Lakin bunu yaparken eğer had aşılıp tekrar şiddet eğilimine yönelecek vasıftaysa evinize bir büyüğünüzü, onun da saygı duyduğu bir yakınınızı alıp konuşmanızda ve çözüm üretmenizde fayda var diye düşünüyorum.
Şayet dava açmayacaksanız kadın sığınma evi size maksimum 6 ay kadar bir süre tanıyacaktır ve orayı size asla tavsiye etmem.
Bana kalırsa son ola ak konuşun ve yapıcı olun, baktınız ki olmuyor en doğru yer anne baba ocağıdır bunu unutmayın.
Gerekli gördüğünüz takdirde bir yere gitmeden eşiniz hakkında suç duyurusunda da bulunup aynı evde kalmayı sağlayabilirsiniz.
Karakola gidip hakkında nöbetçi savcıdan uzaklaştırma kararı alabilirsiniz.
Tabi bunların yaşanmasını kimse istemez, temennim sizin anlaşılmanız ve yuvanızın sükunetidir.
Umarım her şey gönlünüzce olur.11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim seçiminiz için.
Bir kızın babasının aranması kadar kötü birşey yok konu ne olursa olsun. Bence ders vermelisin kendini değiştir sana muhtaç olsun görüşmeyi azalt eşinle sohbeti ne bilim kiskandir saçını degistir sana. ne. oldu desin yani huyunu değiştir onu pişman etmelisin daha çok detay var aslında bu konu da bir çok kişi güzel sonuç almıştı geçmişte sende alabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim asla öyle bir uğraşım olmaz bir kurtarıyım kendimi başka bişey istemiyorum bir daha dönmicem
Soran+1 yılÇok sakinim düşünüyorum tesekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende hemen hemen aynı şeyleri yaşadım 6 yıllık evliydim benimde 2 tane kızım var. En ufak bir tartışmada babamı arar gelin kızınızı alın anlaşamıyoruz derdi. Babamda gelip beni aldı. Eşimden şiddette gördüm. Kapıyada attı beni. Ama allah razı olsun ailem arkamda benim çocuklarımıda yanıma aldım. Ondan boşandım geçen ay. Bitti kurtuldum çok şükür. Eğer ailen arkandaysa hiç korkma hiçbişe yapamaz boyun eğme. Korkma. İnan sonu yok kendini yıpratma. Zararının neresinden dönersen kardır. Kendine eziyet etme bu hayata birdaha gelmeyecen. Sana değer vermeyene değer verme seni görmezden geleni sende hiçe say değerli olan sensin o değil. Kendine değer ver güçlü dur ezilme.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
51Cevap
+1 yılÇocukların şiddet ve baskı altında büyüyorlar, ileride daha büyük sorun yaşayacaklar ve psikolojileri bozulacak, sığınma evinde belli bir süre bakıyorlar, ailenin yanına gitmen daha sağlıklı olacaktır, en azından çocukların dedelerinin ve anneannesinin yanında büyüyecektir. Eşine gelince de polise gitme aile içi şiddete bakmıyorlar, baksalar da büyük bir olay yaşanmadan üzerine düşmüyorlar. O yüzden belli bir süre ailenin yanında kalmanda fayda var ve en kısa sürede bir avukat bulmanda da fayda var. Eşin uzaklaştırma alır sana ve çocuklarına yaklaşamaz. Daha sonrasında da boşanma davası açarsın.
10 YorumlaSana git diyor sen diyorsun aileme de zarar vermesinden korkuyorum baban ya da annen buna izin verir mi kızlarını bırakılrar mı sence varsa öyle bir şey git diyorsa git ailenin yanına tek boşanıcak kişi sen değilsin sonuçta
12 Yorumla
Soran+1 yılAnnemde böyle söylüyor
Bak seni cok iyi anliyorum ilk otur sakin kafayla dusun eger ailen boyle tinkoz biri degilse ya da kati biri degilse onlarda seni istiyorsa oraya git ailen sonucta senin korurlar ama adam acayip kafayi yemisse baya gozu donmusse kadin siginma evine git birsurelihine ondan ayril hayatina yine 0 dan basla seni cok iyi anliuorum zor zamanlardan geciyorsun cok kafaya takmamaya calis uzme kendini olur oyle seyler
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılO nasıl bir insan ya, boşanmalısın.
Canı istediğinde babanı arayıp
"gel kızını al "diyen. Keyfi istediğinde de arayıp "kızını getir" diyecektir.. Kendinden ve kararından eminsen tabi ki kadın sığınma evine gitmelisin. En azından boşanma işlemi gerçekleşene kadar.
Geçmiş olsunn 🌸10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocani seviyorsun ki bu kadar dayanabilmissin. Yuvaninda yikilmasini istemiyorsun. psikolojik sorunlari var diyosun ve tedavi olmayida kabul etmiyor. Sakin bir aninda yani vardir sakin ani mutlaka kocanla konus bu meseleyi onu sevdigini ama bu ani cikislarinin yuvanizi sizi yiprattigini soyleyebilirsin. Boyle nasil devam edecegini gibi konulardan konusun kendi icinizde birbirinize guven veren sozler vererek konuyu tatliya bagliyabilorsiniz. Ama kesinlikle siddete meyili varsa tadavi olmali. Haberlere cikan bir ornek olmak istemiyorsaniz. Allah korusun tabi.
00 Yorumla
+1 yılBence senin kocanın psikolojik desteğe ihtiyacı var. Bir adam sinirlenince hemen nasil eşinin babasını arayıp gel kızını al der? Sen fino köpeği misin kızım kocanin psikolojik tedavi gormesi lazim böyle hasta adamları evlendirmemeliler suçlu bu adamin anası babası milletin kızının basını yakıyorlar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBikere ailen seni kadın sığınma evine göndermez. Korumak kollamak ihtiyacını onlar yapar.
Birde her fırsatta aileni aramak ne demek.
Böyle rahatsızlığı olan insanlar karşısındakine külliyen zarar verir.
Topla bavulunu, ailenin yanına git.30 Yorumla
+1 yılAilen varken, baban sana hazırlan geliyorum demişken sığınma evine gitmek de neyin nesi.. Eşine gelirsek ona ait olduğunu fazlasıyla hissetrmişsin bu yüzden seni kaybetmekten yuvasının yıkılmasından korkmuyor. Gideceksin babamın evine kararlı bir şekilde onunda bir tarafları tutuşacak olay bundan ibaret. Bu olayda ki asıl sorumlu da sensin aslında ona ait olduğunu dibine kadar hissettirdiğin için tüm bunları yaşıyorsun ister kabul et ister etme gerçek bu...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlayın aslı astarı nedir bilemiyorum fakat eğer hata sendeyse fazla üstüne gitme aklını kullan ve onun suyuna git derim (çocuklar için) Eğer hata karşı tarafta ise iyi bir avukatla konuş ve hatasını delillerle ispatlayacak şekilde evden ayrıl ki boşanma durumunda karşı taraf seni suçlayandasın 👍 Boşanırkende tazminat iştirak nafakası vs ne kadar hakkın varsa hepsini talep et ki pabucun pahalı olduğunu ve kadınlara iyi davranması gerektiğini öğrensin 👍
10 Yorumla
+1 yılAblacım neyi bekliyorsun git babanın evine ne güzel kaç kezde demiş sana geliyim kızıyım alıyım diye ailen senin sığınacak limanın orada daha çok güvende mutlu olursun şiddetle sorunlu olan birisiyle daha nereye kadar devam edebilirsinki Allah korusun ne yapacağı belli olmaz
10 YorumlaMerhaba bende 3 yıldır evliyim ve esim 2 yildir hapiste biz bu sure zarfinda cok kavga ettik bana her kavgamizda bosanalim diyordu ve bende sonunda bosanmak istedim ve simdi kendi kabul etmiyo yasadiklarmi bunca sure ben biliyorum ve 2 cocugumu buyuttum bu sure zarfinda tek basima simdi ise kendi ailemin yanindayim ama mutsuzum acikta deilim belki ama mutsuzlugum cocuklarima yansiyo esim duzelmeye calistigini soluyor ama ben inanamiyorum artik bi evlilikte olan seyler belki yasadigim ama ben kendi ailemin yaninda da duramiyorum aileme gore sekillendim simdide evimin zamaninda dedikleri aklimdan cikmiyo cocuklarimi kacirirmi vs vs sizce kadin sığınma evine gitsem ne olur
00 YorumlaAdam seni hiç dövdü mü dövmedi psikolojik olarak bazı sorunları var diye onu terk mi ediceksin bence yapma kocanı ikna etmeye çalış güzel kelimeler kullan huyuna git tatlı dille konus ama pat diye girme konuya 2-3 hafta suyuna git benim tavsiyem babanı aramasının nedeni de sana zarar vermemek içindir yani sana kıyamıyor kendine engel oluyor yani seviyor seni sen ilk zorlukta gideceksen ooo evliliğin ne anlamı var be yapma yuvanı yıkma bence
00 YorumlaZor bir. süreç şu anda sizin için
Ama mutsuzluk içinde mutlu olmak
ya da onu oynamayı ben kabullenemiyorum
Evlatlar var değerler var toplum baskısı var ama bir de kadın cinayetlerine kurban giden hemcinsleriniz var
Psikolojik destek alın evlatlarınız ve siz ama bu anlattığınız tabloyla bu süreç bitmeli daha çok zarar görmemeniz için00 YorumlaSevgi öyle bişeydirki saygıya dönüşür bahsettikleri saygı sevmeme degil sadece ilk zamanki arzularının azalmasıdır anlatılan herşey yalan aslında bir evlilik 2 insanın birbirine uygun bir şekilde alışmasıdır eger bu alışma gerçekleşmezse artk tahamülsüzlük ortaya cıkar.
Soruna gelince mutlu olmak istiyorsan kendi hayatını zorlaştıracagını bilsen bile mutlu olmak için herşeyden vazgeç selametle.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSen tam bir canımsın adam git diyor gelmiş 2 oğlum var zaten çok tartışmayız diyorsun baban aradığında gitmeliydin böyle yaparak daha çok dayak yersin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 yıllık evlilik tecrübesi olan biri olarak..
Öncelikle sabrına hayran kaldım.
Çocuklar kaç yasinda
Ailesini oğlunun bunları yaptığını biliyonmu..
Mesleğin var mı
Madem seni istemiyor kendi gitsin evden seni niye kovuyor..
Eger birgun gitmen gerekirse sen evini bırakma. Çok istiyorsa o ayrılsın evden.. Duygularına göre değil aklına göre hareket et00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzgürlüğüme düşkünüm kısıtlanmaktan hoşlanmam diyorsan baba evine gitme. Seni mutlaka kısıtlayacaklardır.
Sığınma evleri hakkında bilgim yok. Çocuklar büyükse kendi hayatını kur derim. Bunu boşanmış bir ailenin çocuğu olarak söylüyorum.
Baba evine gidersende aynı evde yaşama derim. Yakın olabilir ama aynı ev içinde olmasın. Herşeyine karışırlar.00 Yorumla
+1 yılÇek git baban evine kadın bırak kendi yalnızlığında boğulsun canım en küçük tartışmada eşini Çek Git Demek de nedir Allah aşkına nereden buluyorsunuz bu angutlari be
30 YorumlaSenin babanı arayıp 'gel kızını al' diyen eşine karşı, 'kızım hazırlan geliyorum' diyen bir baban var ki buna sukretmelisin. Babanın yanına git, o adama da boşanma davası ac
10 Yorumla
+1 yılKendisi zaten sana git diyor onun için aileni rahatsız edeceğini sanmam ailene git bu tip insanların ne zaman ne yapacağı belli olmaz...
10 Yorumlababanın yanına git. emin ol bir şey yapamaz koruma kararı çıkarırsınız. hem sığınma evine gidersen baban da üzülebilir ki orada hala kaldığına da üzülüyordur. iş bu seviyeye geldiyse artık ayrılmalısın oradan ve bir daha da dönmemelisin
00 YorumlaŞiddet gören kadınları sığınma evlerine kapatmak yerine şiddet uygulayan sığırları hayvan barınaklarına kapatsalar keşke.. ✋
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 877 cevap paylaştı. Ailenin yanına git tabiki eğer şiddet varsa darp raporunu mutlaka al fakat işleme başka zaman koyabilirsin
10 YorumlaBeni damadım arayıp gel kızını al dese gelir o damadı s*kerim
40 Yorumla
+1 yılAilenin yanına git de görsün git demeyi öylr olmaz sürekli git git hele birde aile tartışmasında ne drmek babanı aramak ya bunum ciddiyeti saygısı yok mu
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle kadın sığınma evine git. Eğer annenler eşini seviyorsa ve bu hallerini bilmiyorsa sen boşanmak istersen seni barıştırmaya çalışırlar eşinle. Sonra o şiddetler artar ve birgün allah korusun cinayete dönüşür. Kendini kimseye minnet ve kurban etme. Hemen sığınma evine git hiçbir şey düşünme
00 Yorumla
+1 yılAilenin evine git en ufak bir harekette bulunursa polisi ara ailenin yanında daha rahat hissedersin eşinden de boşanmalisin öyle bir insanla yaşanamaz
00 YorumlaSoylediklerin cok celiskili ama dogruysa nerden bulunuyonuz boyle hastalikli adamlari bizde sevdigimize sahip cikacaz el ustunde tutacaz ama duzgun kiz yok
00 Yorumla
+1 yılailene git sığınma evinde ne işin var anlamadim.. her seferinde seni kovan bir erkek ve orda kalmak için ısrar eden bir sen.. bu kadar kendinizi ezdirmeyin cidden.
00 Yorumla
+1 yılEn güvenli yer yine ailenin yanı. Senden boşanıyorum desen karşında hüngür hüngür ağlar beni bırakma der. Bunlar alışkanlık olmuş onda. Nasıl olsa bırakmayacağını düşündüğünden bu hareketi tekrarlıyor
00 YorumlaSenin baban otorite kuramamis ki. Benim eniste babama gel kizini al dicek ve hala o sehirde durabilcek sanmiyorum.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmaya bakıp hayatına bak dicem ama onda da güvende olmazsın kii
20 Yorumla
+1 yılKocan nasıl bir şerefsiz öyle.. babanı arayıp densiz densiz konuşuyor.. adam yerine koyulmaz..
20 Yorumlaİlla bı yere gidecek isen ailenin yanına git kimse anne baba kadar düşünceli olamaz ancak eşini tedaviye ikna etmeye çalış ilk önce
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsığınma evinede gitsen ailene zarar verebilir. kızım delirme, hayatta olan bir baban varken kaç kurtar kendini. Öyle düşünmekle olmaz bu işler.
00 Yorumla Bir bok bile yiyemez abin falan yok mu bir güzel dövsünler bunu
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bir durum yok. Sen trol soru sormuşsun. Eşin seni dövecek baban seni almaya gelecek sen kabul etmeyecen.. brehh brehh brehh...
Ulan en kotu bir sözde evi terkeder kadınlar beeee02 Yorumla
Soran+1 yılSabrettim bugüne kadar sabretmeye de devam ediyorum gün gelicek çekip gidicem
Cevap sahibi+1 yılHadi canım hadi bekleme yapma.. Allah bilir yaşı 16 falan bir ergensindir..
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sürekli seni böyle tehdit ediyorsa sende durma git babanın evine başka yeri arama baban varsa
04 Yorumla
Soran+1 yılVar çok şükür akşam kaç kere dedi geliyim kızım bu kacıncı ne katlanıyosun bu adaöa dedi canım babam
Soran+1 yılÇok mantıklı tesekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEsine destek olup onu iyilestirmeyi neden denemiyorsun
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Al çocuklarını ailenin yanına git. Ne iş yapar kocan. Yaşlarınız kaç.Çocuklar kaç yaşında. Sen çalışıyormusun mesleğin var mı
00 Yorumla
+1 yılAile evi her zaman daha iyi ve güvenlidir. İçinde bir rahatsizlik varsa bunu. Caressine bakmalısın. Sonuç aynı olacak gibi çünkü. Geç olmasın.
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Umarım düzelir yine de.
+1 yılAskerden kaynaklı ise büyük ihtimal PTSD olabilir.
Bence fazla beklemeyin.06 Yorumla- +1 yıl
Ptsd nedir?
- +1 yıl
@BirisiOlurKendisi Post Trauma Stress Disorder.
Travma Sonrası Stress Bozukluğu. Bu tür kişiler bazen yaşadıkları travmaları yüzünden hayatı normal şekilde idame ederken bir anda çok alakasız bir tetikleyici yüzünden stress içine girip şiddete yönelebilir.
Bir savaşta savaşan bir askerin döndüğünde, bir çatal yere düştüğünde çıkardığı o ani ses, o kişi için bir anda svaş anılarını tetikleyebilir ve stress seviyesi yükselerek çok farklı tepkiler verebilr.![Eşim şiddete meyilli. Kadın sığınma evine mi annemlerin evine mi gideyim?]()
Tanıumları olarak koymuslar mesela hoş bir resim. Aşırı yükselme, tekrar yaşama, netagif düşünceler gibi belirtiler - +1 yıl
Anladım abi, teşekkür ederim açıklamaların için
- +1 yıl
@BirisiOlurKendisi Rica ederim. İstersen Türkçe kaynaklar bırakabilirm.
- +1 yıl
Eyvallah abi, hiç zahmet etme, ben netten araştırıyorum şimdi
- +1 yıl
@BirisiOlurKendisi Okay
+1 yılAilen tabikide nasıl bir dengesizlik ise bbank arayıp gel kızını al he
00 Yorumla
+1 yılgit diyen adamın yanında niye duruyorsun ki. al çocuklarını da git ailenin yanına.
00 Yorumla
+1 yılAilene git ailene ne yapabilir baban var başında hem kendi diyormus gel kızını al diye hic birsey yapamaz git evine bosan
00 YorumlaSevgi saygı bitmiş suç sende galiba neden bir adam bu hale gelmiş düşünüyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ailenin yanina git
Seni kaybetme korkusu olmadigi icin zaten bu artistlikleri00 Yorumla
+1 yılAilenin yanına gitmen daha iyi olmaz mı
12 Yorumla
Soran+1 yılYa bişey yaparsa
- +1 yıl
Ama o çağırıyor babani gel al kızını diye
Kadin sığınma evine gitsen merak eder peşine düşer bu sefer
Sen daha iyi tanırsın eşini gerçi
Baban sahip çıkıyor sana daha ne istiyon. Çek sektiri aç boşanma davasını.
20 YorumlaPolise git şikayetçi ol erkenden yapmazsan geç olabilir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBaban kabul ediyor seni git babanin evine rahat edersin
00 Yorumla
+1 yılBenim hayatımı özetlemişsin sanki Hem git diyor hem aileni arıyor hem de diyosun aileme zarar verir bir karar ver
00 YorumlaBabanın yanına gitmelisin bence zaten seni seviyorsa 1 haftaya çiçek çikolata ile gelir bazen insanlar yalnızken hatalarını anlayabiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞiddete meyilli insanların evlenip çocuk sahibi olmasına karşıyım. Bende böyle bir ailede büyüdüğüm için gençliği yaşamadan bitmek üzereyim.
00 YorumlaSığınma evinde dişaridan birini ariyabiliyormuyuz
00 Yorumla
+1 yılSığınma evinden sonra ailenin yanına geç piskopatla uğraşıp durma yazık sana
00 Yorumla
+1 yılkadın sığınma evine gitmelisin ama her şeyden önce polise gitmelisin bence
00 Yorumla
+1 yılİkiside değil boşan bide uzaklaştırma kararı çıkart çocuklar içinde babaya vekalet verme
00 YorumlaKadın sığınma evine git ailenin başını belaya sokma bence
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. Git annene sonra dava aç
10 Yorumla- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim şiddete meyilli. Kadın sığınma evine mi annemlerin evine mi gideyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler