Güncellemeler
1 ay
Arkadaşlar sizin burada milletle sanal se xks yaptığınızın en az 10 katı kadar benim reel kadın hoplatmışlığım var sizin kendinizi güzel sandığınız kadar 100 katı kadar daha güzel kadınlarla muhattap olmuslugum var daha elini erkek eli değmemiş bakire kızların yorumları içler acısı…
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Arkadaşa seri cinsiyet değişimi operasyonu lazım varsa doktoru bir el atsın, kadınlığı iyi becerecek gibi hal var sende.😉🚬
İşte herkesin aradığı o kadın senmişsin aslında 🤓
sıkıntı yok ben onları hümanist ideyolojimle sevgi pıtırcı ediyom
banada ayarla beya bende koyim biraz sıkı yara oldq
Sana denk gelmemişse biz ne yapalım 😑?
Soru ve güncelleme çelişiyor. O kadar kadınla birlikte olup kadınsı yönünü göremiyorsan, sorun kadınlar da değil kendindedir.
Yav oğlum ne saçmalıyorsun
Sen ilk bulusma yapıyorsun demi karşı cinsle bir görüyorsun tanıyorsun öyle anlıyorsun bazı şeyleri birini ilk bulusma yapmadan ne yprak ne bileceksin
Kadınım, oğlum erkeklere denilir.
Yokta saçma konuşuyorsunuz moruk hayatınız sanal olmus her şeyi sanalvari düşünüyorsunuz hani sanaldaki gibi düşünme
Hani bir karşı cinsle buluşunca hareketleri mimikleri dış görünüşü üstü başı her şeyini analiz edebiliyorsun ya ilk buluşma da bir insan da çok kadınla buluşunca muhattap olunca hani kriterleri artıyor ya sonra ister istemez genelleme yapabiliyor ya ne alaka soyunun benle olması
Yavrum karşındaki bir kadın 😹🤦♀️.
Ne yapayım kadınsan
İşte erkekmiş gibi konuşuyorsun, hoş değil 😹.
Yavrum, ben de işte buradaki keş göbekli sanal sevgili kovalayan fenomen dayılardan değilim
Onu anlatmaya çalışıyorum ben de sana işte😂
Tamam 😸.