Diğer İlk buluşmada hesabı kim öder? Ben ödetmem ama kızın da en azından ödemek yeltenmesi gerekmez mi? Chech Takip Et Xper 1 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeltenmeyip yanaşmıyor bile 3. Buluşmada dahi :) bende yol verdim bahane uydurup amacı belli diye düşündüm Güncellemeler1 yıl Seninle mesajlaşamıyoruz bile nasıl buluşacağız da sen olacaksın 🤣 İlk buluşmada hesabı kim öder? Ben ödetmem ama kızın da en azından ödemek yeltenmesi gerekmez mi? Cevapla Ödeme Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
lalapanda Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yani ben ödemeye yeltenirim ama erkeği ezerek değil beraber ödeyelim diye teklif ederim. Ama erkeğin centilmen olup ödemesi gerekir 0 15 Yorumla lalapanda 1 yıl Senin armut dediklerinle olmaz demiştim kesin armuttu Yorumla Chech 1 yıl Zaten yeltense ben ödetmem ama hiç yanaşmayan birisi çok itici geliyor bana. Her buluşmada mı ödemesi gerekir peki Yorumla Chech 1 yıl Yok ya cidden elmaydı kaküllü elma :( Yorumla lalapanda 1 yıl Aaa ben miydim acaba lan Yorumla lalapanda 1 yıl Hayır be erkeğin her buluşmada ödemesine gerek yok Yorumla lalapanda 1 yıl İlişki ilerleyince bazen erkek bazen kız bazen ortak öderler bence Yorumla lalapanda 1 yıl Şapşal soruya yazdı yine Yorumla Chech 1 yıl Evet doğrusu o ilişki ilerleyince öyle olur ama her buluşmada da kaçılmaz ayıp bence zaten ödetmem ben ama yaptığı hoş değil önceki kız arkadaşlarım benimle kavga ederdi hesap öderken bazısı lavaboya gidiyorum diye kalkıp ödemişliği var falan Yorumla Chech 1 yıl Hahaha evet soruya yazmışım yine 🤦🏻♂️🤦🏻♂️ Yorumla lalapanda 1 yıl Ah be benle konuşurken hep böyle yapıyorsun Yorumla Chech 1 yıl Elimi ayağıma dolaştırıyorsun kakül hanım sjjfjdjss Yorumla lalapanda 1 yıl Ksmsossj ever Yorumla Chech 1 yıl Neden ola ki hahshdj Yorumla lalapanda 1 yıl Bilmem Yorumla Chech 1 yıl 🤪🤪 Yorumla
Hayatbiri Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Gönülde yoksa değer yolu ver varsa vefa gönlü ver 0 1 Yorumla Chech 1 yıl Gönülde yeri de pek olmadı aslında bende yol verdim 🥰 Yorumla
Ahuuuuyld12 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Amacı ne sence kddk 0 4 Yorumla Chech 1 yıl Yanii tahmin ediyorum sadece günahını almayım da 🤣 Yorumla Chech 1 yıl Para pul yeme içme amacındadır diye düşündüm Yorumla Chech 1 yıl @ahuuuuyld12 mesaj gönderemiyorum seviyem düşük tlgram ekleyip sorabilirsin chece1122 hesabm Yorumla Ahuuuuyld12 1 yıl Bak bi simdi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani ben ödemeye yeltenirim ama erkeği ezerek değil beraber ödeyelim diye teklif ederim. Ama erkeğin centilmen olup ödemesi gerekir
Senin armut dediklerinle olmaz demiştim kesin armuttu
Zaten yeltense ben ödetmem ama hiç yanaşmayan birisi çok itici geliyor bana. Her buluşmada mı ödemesi gerekir peki
Yok ya cidden elmaydı kaküllü elma :(
Aaa ben miydim acaba lan
Hayır be erkeğin her buluşmada ödemesine gerek yok
İlişki ilerleyince bazen erkek bazen kız bazen ortak öderler bence
Şapşal soruya yazdı yine
Evet doğrusu o ilişki ilerleyince öyle olur ama her buluşmada da kaçılmaz ayıp bence zaten ödetmem ben ama yaptığı hoş değil önceki kız arkadaşlarım benimle kavga ederdi hesap öderken bazısı lavaboya gidiyorum diye kalkıp ödemişliği var falan
Hahaha evet soruya yazmışım yine 🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Ah be benle konuşurken hep böyle yapıyorsun
Elimi ayağıma dolaştırıyorsun kakül hanım sjjfjdjss
Ksmsossj ever
Neden ola ki hahshdj
Bilmem
🤪🤪
Gönülde yoksa değer yolu ver varsa vefa gönlü ver
Gönülde yeri de pek olmadı aslında bende yol verdim 🥰
Amacı ne sence kddk
Yanii tahmin ediyorum sadece günahını almayım da 🤣
Para pul yeme içme amacındadır diye düşündüm
@ahuuuuyld12 mesaj gönderemiyorum seviyem düşük tlgram ekleyip sorabilirsin chece1122 hesabm
Bak bi simdi