İlk buluşmada hesabı erkek öder diyorum kızlar sizce kim ödesin?

Öncelikle hemcinslerimle konuşayım; kızlar uyanık olun erkeklerin zaten 20 30 tane yedeği var onun bilincinde senin yanına geliyor asla güzel iltifatlara kanmayın. Başka konuştuğu olmasa zaten sen (buluşmaya gelmem ) dediğin de önemser seni başından savmaz. ama nerde şimdikiler bi sürü kıza yazdığı için günde illaki bi tanesiyle zaten yedekte konuşuyorlardır, belki daha fazlası o yüzden bi erkek sizi buluşmaya çağırsa asla hesabı ödemeyin , zaten hesap ödeten erkekten ilerde ne koca ne baba olur. İlk izlenimler çok önemlidir. bazı kızlar çok güzel seviliyor çünkü kendi değerini biliyorlar pandoralar, kalpli balonlar, yüzükler, ayıcıklar, dysonlar, kızlar kendinizi asla erkeklere ezdirmeyin. Hesabı ödesen senin ağzına ederler kabaca , sen ona kıyamasanda kıyan kızlar illaki vardır ve onlar değerlidir, daha çok el üstünde tuturlar, bunu bil hareket et. Kız arkadaşlarla buluşmada hep ben öderim elim çok boldur ama bi erkeğe hesap ödemeyin sonra eşcinsel ortaya çıkıyor kendinize gelin kızlar. Hesabı erkekler öder bu bir gelenektir tartışmaya kapalıdır.
İlk buluşmada hesabı erkek öder diyorum kızlar sizce kim ödesin?