Evde yalnız çok korkuyorum, yardım edin !

Dün gece evde yalnızdım, ailem 2 günlük tatile çıktılar... asosyal bir insan olduğum için evde yalnız kalmaya tercih ettim.. çok pişmanım, çünkü dün gece evimizin üst katından tıkırtılar gelmeye başladı, çok telaşlandım, mutfaktan bir bıçak alıp hemen yukarı çıktım... babamın çalışma odasından geliyordu, odaya girmeye cesaret edemedim, koşarak aşağı inip, kendimi odaya kitledim... Bulunduğum ev ıssız bir yazlık ev o yüzden burada tanıdığım kimse yok, ailem yurt dışında olduğu için buraya hemen dönemezler... bu gece yine yalnız kalmak zorundayım... yardım edin ne yapmalıyım ?

Güncellemeler
+1 yıl
Bu gece gerçekçen çok zor bir gece oldu, tavsiyerinize uyup, evin bütün ışıkarını yaktım, kapıları sonuna kadar araladım, müzik açtım ve koltuğa oturdum, korkudan uyumak bile aklıma gelmiyordu, saat gece 00:02 sularına gelmişti ve yine o ses ben hemen telaşa kapıldım, ama bu kez cesaretimi toplamış bi şekilde yukarı çıktım ve ses gelen odaya girdim... gördüğüm manzara beni dehşete düşürdü ve hemen aşağı inip arabamın anahtarını alıp geceyi otelde geçirdim...
Güncellemeler
+1 yıl
Bundan 1 hafta önce kuzenim ile birlikte, korku filmi izledik ama ben hiç korkmamıştım çünki, bana herşey saçma geldi, gerçek dışı olaylara inanan biri değildim. ben bu filim ile dalga geçtim. tabi filim içeriği anlamışsınızdır... Bu gece seslerin geldiği odaya girdiğimde, odada kendimi gördüm, çok ilginç değilmi, elimde bir kağıt vardı ve onu kendime uzatıyordum.bu olayı görünce dehşete kapıldım. piskolojim bozulmuş olabilir, kafayı yemişde olabilirim ama bunların hiçbiride olmayabilir.
Evde yalnız çok korkuyorum, yardım edin !