Diğer Soracak bir şey gelmedi napaysunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Uyuyun saat çok geç oldu. Güncellemeler1 yıl Siz kızlarla böyle konuşuyorsunuz ya nasılmış yahahahajjajss Soracak bir şey gelmedi napaysunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,3b cevap paylaştı. filmlere bakıyorum 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Sormak zorunda değilsin, sütünü iç uyu süt oğlan 0 0 Yorumla
Çiçekbal Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 651 cevap paylaştı. Acıktım 2 5 Yorumla Soran 1 yıl Oo Yorumla Oyunistiyorablası 1 yıl Dürüm yemek ister misin Yorumla Çiçekbal 1 yıl Bi adana olsa iyi olurdu tabii Yorumla Oyunistiyorablası 1 yıl Yedirelim Yorumla Çiçekbal 1 yıl Teşekkürler sağol Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% 1 yıl Diğer konusunda 520 cevap paylaştı. İşten eve dönmece 1 13 Yorumla Soran 1 yıl Dikkatli git kelebegim Yorumla Metamortan 1 yıl Kız şimdi ne mutlu ediyorsun durduk yere Yorumla Soran 1 yıl Bebegim dikkatli ve güvenli bir şekilde gitmeni istiyorum canım benim oyy Yorumla Metamortan 1 yıl Bu kız beni skr ben kaçanziiii Yorumla Soran 1 yıl Hahahahaajsjsjsjsj ahahaha Yorumla Soran 1 yıl Siz erkekler işte böyle konuşuyorsunuz ahhahahahaha Yorumla Metamortan 1 yıl Benle ne alakası var bana girdi konu aa. Jsjsjs ben konuşmam böyle shjs Yorumla Soran 1 yıl Bi twerk gelir mi Yorumla Metamortan 1 yıl Ben en fazla hortum sallıyabiliyorum sjjsjs Yorumla Soran 1 yıl Direk dans yap bize hadi köle hahaja Yorumla Metamortan 1 yıl Direk yok ama minik kurtçuk dansı var olur mu sjjs Yorumla Soran 1 yıl Boydan foto gelirmi Yorumla Metamortan 1 yıl Sanmam hzjzjs Yorumla
99bondagegirl Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Uzanayrum 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 🧚♀️🧚♀️🧚♀️✨ Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl ne yapmamamızı istersen 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Twerk hahaha Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 388 cevap paylaştı. Televizyon izliyorum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl En iyisi Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Verecek cevabım gelmedi benum da. 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Yazöa ozman aqqq Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Sorma sen deyar rağım. Yorumla Soran 1 yıl Seni şimdi hakaret davasıyla şikayet edeyimde gör Yorumla Soran 1 yıl Burası kızlara ait kızlar için özel bir platfrom senin ne için var yaşımtan utan tüüü sana Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl O nasıl yapılıyor. Yorumla Soran 1 yıl Yarın sabah mahkeme celp kagıdı geldiginde görürsün kardeş Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Sabah sabah gelmesin uykum bölünür. Hem de mahkeme celbi. 🤗 Yorumla
yorumcu008 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% 1 yıl İyidirrr sen napaysınnn 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İyiyim bea Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Seni yapiyorum sen ne yapysun da 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Moralim bozuk ya 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Noldu kuzum ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sınav kaygısı askom Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hiç nabalim sen nabion? 0 19 Yorumla Soran 1 yıl İyiyir bebegim teşekkürlrr Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyii 😊🌹☕🍫 Yorumla Soran 1 yıl 😉☺☺öptüm bebegim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben de 😊 Yorumla Soran 1 yıl 🐿 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🙂😊 Yorumla Soran 1 yıl Senin yerin çok ayrı kelebegim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim mi , neden ki 😊 Yorumla Soran 1 yıl Öylesin bebegim haha sen başkasın hajsjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkurler beybi sen de oylesin 😃 Yorumla kafkass31 1 yıl Reis sen çok başkasın doğru diyor 😂 Yorumla Soran 1 yıl @kafkass31 piştttt sen karışma aahahahaja Yorumla Soran 1 yıl Yavrummm heyyttt Yorumla kafkass31 1 yıl Yok ben karışmam bana düşmez tabi hahaahha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😃😏. Yorumla Soran 1 yıl Bi twerk gelir mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😃 ben mi yapim Yorumla Soran 1 yıl Evetttt Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ohhh yparim strpizt yapim sana Yorumla
hasanhh4 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Nöbet tutuyom 1 14 Yorumla hasanhh4 1 yıl Sen ne yapıyın Yorumla Soran 1 yıl Neredesin ki? Yorumla hasanhh4 1 yıl Askeriye Yorumla Soran 1 yıl Sen asker misin güzelligim Yorumla hasanhh4 1 yıl He shshs Yorumla hasanhh4 1 yıl Güzellikmi🤣 Yorumla hasanhh4 1 yıl Asker degilde meslegim asker diyelim Yorumla Soran 1 yıl Güzel bebegim dikkat et kendine haja Yorumla Soran 1 yıl Senin yerin çok ayrı kelebegim jahahaha Yorumla hasanhh4 1 yıl Töbeee Yorumla hasanhh4 1 yıl Kelebek felan ayıp oluyo abi🤣 Yorumla Soran 1 yıl Kelebegimm awwww Yorumla hasanhh4 1 yıl 🤣 kafa kızsın iyi geceler shshs Yorumla Soran 1 yıl İyi geceler 😀sanki direk dans istedik gahah Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Uzanmaca sennn 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yatış güzelligim Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl Guzelmıs Yorumla Soran 1 yıl Senin yerin başka bebegim Yorumla
ByAlfonnso Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Uzanıyorum 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Üstünde ne var hahhaa Yorumla ByAlfonnso 1 yıl Hiç bir şey 😋 Yorumla Soran 1 yıl Bi twerk gelir mi hahaha Yorumla ByAlfonnso 1 yıl Sen gel direk dansı yap Yorumla Soran 1 yıl Piştt çıtır iki twerk olsun haha Yorumla ByAlfonnso 1 yıl Gel gel fışkiyeyle oyna 😅 Yorumla Soran 1 yıl Soyun kelebek Yorumla ByAlfonnso 1 yıl Gel sen Yorumla Soran 1 yıl Sanki direk dans istedik ne bu tipler görüldü atmalar 😂😂😂😂 Yorumla ByAlfonnso 1 yıl Var ya seni çok pis fjfhfjf Yorumla Soran 1 yıl Hahahshskzöwşs Yorumla ByAlfonnso 1 yıl Kafayı yersin sen Yorumla Soran 1 yıl Köle di çök ve öl llslslsla Yorumla
Cümle_Mühendisii Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Uzanıyorum tablette takılıyorum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İyi geceler çıtırrrr piştt hahaja Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yatıram 0 33 Yorumla Soran 1 yıl Güzel canım Yorumla kafkass31 1 yıl Evet yorgun olunca iyi oluyor Yorumla Soran 1 yıl Keyfine bak çıtır Yorumla kafkass31 1 yıl Hahahah herkese de sulanmazsin be abla 😂 Yorumla Soran 1 yıl Hep erkekler mi asılacak kadınlar asılamaz mı? Bebegim hahahajss Yorumla Soran 1 yıl Senin yerin ayrı bebegim 🐰 Yorumla kafkass31 1 yıl Asıl da gizliye bile nasıl asılıyorsun, beğen önce bi 😂 Yorumla kafkass31 1 yıl Ahhaha öyle olsun bakalım Yorumla kafkass31 1 yıl Herkesin yeri sende ayrı zaten 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Siz erkekler böyle yapıyorsunuz işte haha Yorumla kafkass31 1 yıl Evet bazen yapıyorum ahahaha işin komik kısmı ciddiye alıyorlar be abla yapma 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Boydan bi foto gelir mi haha Yorumla kafkass31 1 yıl Terbiyesiz sapık abazannn ayoll buu Ben de sizin gibi cevap vereyim ahaaha Yorumla Soran 1 yıl Daha yeni başladık dur iki dakika hahahahaha Yorumla Soran 1 yıl Gülmekten karnım agrıyor Yorumla kafkass31 1 yıl Ben de yorumlara çok güldüm 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl 😀😀Knki bırak gülüyoruz hahahajaj Yorumla kafkass31 1 yıl Anlamıyorlar zaten çaktırma birazdan twerk yaparlar hahaha Yorumla Soran 1 yıl Birisi twerk videosu atacak bakalım hahaha Yorumla Soran 1 yıl 20 yıl gülerim buna haja Yorumla Soran 1 yıl Sandım ki rahatsız olurlar az kaldı direk dans yapcaklar hahajaja Yorumla Soran 1 yıl 1 tane çocuk yazmış ki işimdeyim ekmegimin peşindeyim yazmış ona çok saygı duydum. Takibe düştüm artık onu ayartmamam şart oldu Yorumla kafkass31 1 yıl Atarlarsa söyle, adımızi çıkardılar tüh nerde erkeklik 😄 Yorumla kafkass31 1 yıl Gördüm onu, emekçi memekçi demiyorsun hahaha Yorumla Soran 1 yıl Oglum neler attılar ohoooo Yorumla Soran 1 yıl Hahahahaha Yorumla kafkass31 1 yıl İnanmamm 😂 Yorumla Soran 1 yıl Valla bak yeminle Yorumla Soran 1 yıl Neler neler oluyo dm kutusunda yazamıyorum Yorumla Soran 1 yıl Sana Yorumla kafkass31 1 yıl Atar mısın la bana 😂 Yorumla Soran 1 yıl Shshuss Yorumla Soran 1 yıl Gülmekten çatladım hahaja Yorumla
black_knight_ Takip Et Yoda Yaş: 30 1 yıl Sondajjj 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Üstğnde ne var haha Yorumla black_knight_ 1 yıl Tulum baret Yorumla Soran 1 yıl Evde degil misin kelebegim Yorumla black_knight_ 1 yıl Yok başkan iş işteyiz Yorumla Soran 1 yıl Kolay gelsin kelebegim☺✨🧚🏻♂️🧚♀️🐰 Yorumla Soran 1 yıl Bu sitede sadece sana saygı duyuyorum haberin olsun çünkü emekçisin, naziksin ekmeginin peşindesin 🐰🧚♀️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hastayım yatıyom 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Geçmiş olsun cane ✨☺ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sağ ol 😚 Yorumla Soran 1 yıl 😉😉😉çıtır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sensin çıtır 😘 Yorumla Soran 1 yıl Ooooo😂✨🧚🏻♂️ Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sıkılıyoruz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Heytt yavrumm ohoooo çıtırım hahaha Yorumla
Mertcan3411 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 yıl İyidir senden? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ooo başkan sen burada ne işin var yiha Yorumla
ateşiniyak Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Ks’de msjlaşıyorum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İki twerk yap günümüz şenlensin hahaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
filmlere bakıyorum
Sormak zorunda değilsin, sütünü iç uyu süt oğlan
Acıktım
Oo
Dürüm yemek ister misin
Bi adana olsa iyi olurdu tabii
Yedirelim
Teşekkürler sağol
İşten eve dönmece
Dikkatli git kelebegim
Kız şimdi ne mutlu ediyorsun durduk yere
Bebegim dikkatli ve güvenli bir şekilde gitmeni istiyorum canım benim oyy
Bu kız beni skr ben kaçanziiii
Hahahahaajsjsjsjsj ahahaha
Siz erkekler işte böyle konuşuyorsunuz ahhahahahaha
Benle ne alakası var bana girdi konu aa. Jsjsjs ben konuşmam böyle shjs
Bi twerk gelir mi
Ben en fazla hortum sallıyabiliyorum sjjsjs
Direk dans yap bize hadi köle hahaja
Direk yok ama minik kurtçuk dansı var olur mu sjjs
Boydan foto gelirmi
Sanmam hzjzjs
Uzanayrum
🧚♀️🧚♀️🧚♀️✨
ne yapmamamızı istersen
Twerk hahaha
Televizyon izliyorum
En iyisi
Verecek cevabım gelmedi benum da.
Yazöa ozman aqqq
Sorma sen deyar rağım.
Seni şimdi hakaret davasıyla şikayet edeyimde gör
Burası kızlara ait kızlar için özel bir platfrom senin ne için var yaşımtan utan tüüü sana
O nasıl yapılıyor.
Yarın sabah mahkeme celp kagıdı geldiginde görürsün kardeş
Sabah sabah gelmesin uykum bölünür. Hem de mahkeme celbi. 🤗
İyidirrr sen napaysınnn
İyiyim bea
Seni yapiyorum sen ne yapysun da
Moralim bozuk ya
Noldu kuzum ya
Sınav kaygısı askom
Hiç nabalim sen nabion?
İyiyir bebegim teşekkürlrr
İyii 😊🌹☕🍫
😉☺☺öptüm bebegim
Ben de 😊
🐿
🙂😊
Senin yerin çok ayrı kelebegim
Benim mi , neden ki 😊
Öylesin bebegim haha sen başkasın hajsjs
Teşekkurler beybi sen de oylesin 😃
Reis sen çok başkasın doğru diyor 😂
@kafkass31 piştttt sen karışma aahahahaja
Yavrummm heyyttt
Yok ben karışmam bana düşmez tabi hahaahha
😃😏.
Bi twerk gelir mi
😃 ben mi yapim
Evetttt
Ohhh yparim strpizt yapim sana
Nöbet tutuyom
Sen ne yapıyın
Neredesin ki?
Askeriye
Sen asker misin güzelligim
He shshs
Güzellikmi🤣
Asker degilde meslegim asker diyelim
Güzel bebegim dikkat et kendine haja
Senin yerin çok ayrı kelebegim jahahaha
Töbeee
Kelebek felan ayıp oluyo abi🤣
Kelebegimm awwww
🤣 kafa kızsın iyi geceler shshs
İyi geceler 😀sanki direk dans istedik gahah
Uzanmaca sennn
Yatış güzelligim
Guzelmıs
Senin yerin başka bebegim
Uzanıyorum
Üstünde ne var hahhaa
Hiç bir şey 😋
Bi twerk gelir mi hahaha
Sen gel direk dansı yap
Piştt çıtır iki twerk olsun haha
Gel gel fışkiyeyle oyna 😅
Soyun kelebek
Gel sen
Sanki direk dans istedik ne bu tipler görüldü atmalar 😂😂😂😂
Var ya seni çok pis fjfhfjf
Hahahshskzöwşs
Kafayı yersin sen
Köle di çök ve öl llslslsla
Uzanıyorum tablette takılıyorum
İyi geceler çıtırrrr piştt hahaja
Yatıram
Güzel canım
Evet yorgun olunca iyi oluyor
Keyfine bak çıtır
Hahahah herkese de sulanmazsin be abla 😂
Hep erkekler mi asılacak kadınlar asılamaz mı? Bebegim hahahajss
Senin yerin ayrı bebegim 🐰
Asıl da gizliye bile nasıl asılıyorsun, beğen önce bi 😂
Ahhaha öyle olsun bakalım
Herkesin yeri sende ayrı zaten 😂😂
Siz erkekler böyle yapıyorsunuz işte haha
Evet bazen yapıyorum ahahaha işin komik kısmı ciddiye alıyorlar be abla yapma 😂😂
Boydan bi foto gelir mi haha
Terbiyesiz sapık abazannn ayoll buu
Ben de sizin gibi cevap vereyim ahaaha
Daha yeni başladık dur iki dakika hahahahaha
Gülmekten karnım agrıyor
Ben de yorumlara çok güldüm 🤣🤣🤣
😀😀Knki bırak gülüyoruz hahahajaj
Anlamıyorlar zaten çaktırma birazdan twerk yaparlar hahaha
Birisi twerk videosu atacak bakalım hahaha
20 yıl gülerim buna haja
Sandım ki rahatsız olurlar az kaldı direk dans yapcaklar hahajaja
1 tane çocuk yazmış ki işimdeyim ekmegimin peşindeyim yazmış ona çok saygı duydum. Takibe düştüm artık onu ayartmamam şart oldu
Atarlarsa söyle, adımızi çıkardılar tüh nerde erkeklik 😄
Gördüm onu, emekçi memekçi demiyorsun hahaha
Oglum neler attılar ohoooo
Hahahahaha
İnanmamm 😂
Valla bak yeminle
Neler neler oluyo dm kutusunda yazamıyorum
Sana
Atar mısın la bana 😂
Shshuss
Gülmekten çatladım hahaja
Uzanıyorum
Sondajjj
Üstğnde ne var haha
Tulum baret
Evde degil misin kelebegim
Yok başkan iş işteyiz
Kolay gelsin kelebegim☺✨🧚🏻♂️🧚♀️🐰
Bu sitede sadece sana saygı duyuyorum haberin olsun çünkü emekçisin, naziksin ekmeginin peşindesin 🐰🧚♀️
Hastayım yatıyom
Geçmiş olsun cane ✨☺
Sağ ol 😚
😉😉😉çıtır
Sensin çıtır 😘
Ooooo😂✨🧚🏻♂️
Sıkılıyoruz
Heytt yavrumm ohoooo çıtırım hahaha
İyidir senden?
Ooo başkan sen burada ne işin var yiha
Ks’de msjlaşıyorum
İki twerk yap günümüz şenlensin hahaa