Ben inaniyorum. Bilhassa artan sinir öfke kontrol edilemeyen duygular hepimiz perişan olduk. Ve bu beni korkutuyor.
Günaydin 🦋
Günaydin 🦋
Cin varsa metafizik te neymiş dersin metafizikler genellikle bilinmeyen canlılar başka alemde yaşiyolar aşil etkisi olanlar cinler insanlara bizle yaşarlar kanlarımız da gezerler şeytanin askerleridirler hepsi değil tabi rahmani olanlarıda var tabi
Dua etmek ise yaramaz mi?
Namaz kılıcaz duamızı edicez tek başina dua da yetmez
Rahmanı cinler bile namaz kılın diyo
Dogru 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Günah işlersen eğer sana gelirler kötü cinler namazinda yoksa abdestde yoksa sana musallat olurlar vesvese verirler
Hatta namaz kılmakta dua etmekte yetmez amelde önemli bide şeytan en çok müslümanlar uğraşmayi sever çünkü gerçek düşmani odur
Cevap
6Cevap
inanmam.
Inanıyorum. Cia kapadokya paylaşımı yaptı mesela birsürü cinayetler arttı.
Cia kik
Kimm
Nasıl bilmezsin fbi gibi düşün
Bazı kişiler şeytan ayinlerine çoktan başladı o köpek kedileri boşuna mı temizliyorlar
Gerçekten ben de hiç bilinçaltımda olmamasına rağmen netflix'te daha Dahmer diye bir film vardı bilirsin Gerçekten alıntı bir film ve hiç aklımda yoktu Nedenini bilmediğim bir şekilde bugün rüyada sürekli o ismi sayıklarken Kendimi buldum ve az önce uyandım korkuyorum gerçekten zaten halihazırda Bunalımdayım Bir tuhafım kötü hissediyorum pandemiden beridir Ya bilmiyorum berbatım gerçekten
Aklimda dahi yoktu yemin edebilirim
Kaç aydır bunca gerginlik bu yüzden mi diyosun 😂
Bence öyle. Pandemiden beridir kimse iyi hissetmiyor
Ben son 6-7 aydır çok çok gerginim bununda farkındayım mesela
Bende. Bu sabah cok kotu uyandim. Korkuyorum
Neden korkuyorsunki
Yahu kafanızı niye böyle şeylerle yoruyosunuz
Korkuyoruz cünkü
hayır inanmıyorum
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?