Çocukluğumdan beri yaşadığım bir olay aslında, bazı zamanlar tekerrür etmesinin yanı sıra artık çok fazla yorulduğumu da belirtmek isterim.
Yine aynı şey oldu fakat bu kez farklı bir şekilde.
Geçenlerde eğlence amaçlı, tarot bakmak istedim. Annem de üçüncü şahıslar aracılığıyla kaave falı bakan biriydi fakat bıraktı. Psikolojim etkileniyor dedi. İnanmadım. Velhasıl; baktım. O gece de kabus gördüm. Şapkalı bir adam bana, tarot baktığın için bunlar senin başına geliyor diyordu, bende kimseye bakmıyorum sadece kendime derken uyandım. Çok da önemsemedim. İnanılmaz inançlı bir insan da değilim.
Bu gece başıma çocukluğumda yaşadığım olaylar geldi fakat daha enteresan bir biçimde..
Çocukluk travmalarımdan ötürü yanımda biri olmadan asla uyuyamam ya da ses olmadan, arkamı döndüm yatacağım, bir anda bir ses odamda daha alalı 1 ay olmamış döndürmeli ve kuvvet olmadan açılmayacak olan ısıtıcım kendi kendine açıldı. Kalktım kapattım sonra ışığı yaktım, tekrar yatmak için hazırlanırken, annem de yanımda yatıyor, kapıdan 3 kere annemin sesiyle biri bana seslendi. Anneme baktım eli çenesinin altındaydı ağzını açması imkansız, yaklaşık yarım saat kadar yorganın altında kaldım. Kız kardeşim uyanık mı diye telefondan onu aradım ve geldi. Fakat inanılmaz korktum. Önceleri sesler duyardım kıyafetlerim hareket ederdi ama bu denli net yaşamadım ve çocukluğumda tarot nedir bilmezdim bile..
Yine aynı şey oldu fakat bu kez farklı bir şekilde.
Geçenlerde eğlence amaçlı, tarot bakmak istedim. Annem de üçüncü şahıslar aracılığıyla kaave falı bakan biriydi fakat bıraktı. Psikolojim etkileniyor dedi. İnanmadım. Velhasıl; baktım. O gece de kabus gördüm. Şapkalı bir adam bana, tarot baktığın için bunlar senin başına geliyor diyordu, bende kimseye bakmıyorum sadece kendime derken uyandım. Çok da önemsemedim. İnanılmaz inançlı bir insan da değilim.
Bu gece başıma çocukluğumda yaşadığım olaylar geldi fakat daha enteresan bir biçimde..
Çocukluk travmalarımdan ötürü yanımda biri olmadan asla uyuyamam ya da ses olmadan, arkamı döndüm yatacağım, bir anda bir ses odamda daha alalı 1 ay olmamış döndürmeli ve kuvvet olmadan açılmayacak olan ısıtıcım kendi kendine açıldı. Kalktım kapattım sonra ışığı yaktım, tekrar yatmak için hazırlanırken, annem de yanımda yatıyor, kapıdan 3 kere annemin sesiyle biri bana seslendi. Anneme baktım eli çenesinin altındaydı ağzını açması imkansız, yaklaşık yarım saat kadar yorganın altında kaldım. Kız kardeşim uyanık mı diye telefondan onu aradım ve geldi. Fakat inanılmaz korktum. Önceleri sesler duyardım kıyafetlerim hareket ederdi ama bu denli net yaşamadım ve çocukluğumda tarot nedir bilmezdim bile..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hayır inanmıyorum
İnanırım, fal olayları sıkıntı bakma bir daha uyarılıyorsun, devam etmezsen bir şey olmaz
Artik ders al bunlardan ve tövbe et bakmamaya o adam rabbin tarafından sana uyarı olarak gönderilmiş bakmaya devam edersen ağır musallat kaparsın ve hayatın cehenneme döner
Ya öylesine baktım, çok eğlenceli geliyor kartlar bana. İnanarak da bakmıyorum. Fakat artık bakmayacağım çok kötü hissediyorum tavsiyen için teşekkürler ❤️
Eğlence değil baktın mı tamamdır varlıkların dikkatini çekmektir sana hayatı zindan ederler sende Eğlence dediğine kurban gidersin rica ederim
Neye göre kime göre
Sitede neden erkek var
Evet cinlerle kafayı yemiş Arapları sevmem
Durum ciddi
Küçükken hocaya götürmüşlerdi beni, o zamanlar sekiz yaşındaydım. Anneme sordum hoca ne dedi diye cin karışmış demiş hoca. Daha çok korkmuştum.
Tekrar gidin hocaya annene ve bütün ailene baktır
Hoca bir işe yaramamıştı ki, onların verdiği muskalar da. İsmimde Kur’an’da geçen bir isim bulunuyor, iki ismim var, annem bir gün Kuran okurken, senin adın bu değil ki bu değince geçmişti. Üzerimdeki o negatif enerji bir anda kalkmış kaybolmuştu. Şimdi ne zaman o sesi duysam ki nadiren tekrar eder, korktuğum zaman, başım derde girdiği zaman streslendiğim zaman korkmadan üzerine gidip, benim adım bu ve beni rahat bırak diye sesli bir şekilde söylediğim zamanlar oluyor. Bir gün peygamber efendimizin evdeki negatif enerjiyi atmak için önerdiği su sirke tuz karışımını yapıp tamamen rahatlamıştım. Tekrar deneyeceğim. Tavsiyen için de teşekkürler
Vay be