Metafizik olaylarına inanır mısınız?

Çocukluğumdan beri yaşadığım bir olay aslında, bazı zamanlar tekerrür etmesinin yanı sıra artık çok fazla yorulduğumu da belirtmek isterim.
Yine aynı şey oldu fakat bu kez farklı bir şekilde.
Geçenlerde eğlence amaçlı, tarot bakmak istedim. Annem de üçüncü şahıslar aracılığıyla kaave falı bakan biriydi fakat bıraktı. Psikolojim etkileniyor dedi. İnanmadım. Velhasıl; baktım. O gece de kabus gördüm. Şapkalı bir adam bana, tarot baktığın için bunlar senin başına geliyor diyordu, bende kimseye bakmıyorum sadece kendime derken uyandım. Çok da önemsemedim. İnanılmaz inançlı bir insan da değilim.
Bu gece başıma çocukluğumda yaşadığım olaylar geldi fakat daha enteresan bir biçimde..
Çocukluk travmalarımdan ötürü yanımda biri olmadan asla uyuyamam ya da ses olmadan, arkamı döndüm yatacağım, bir anda bir ses odamda daha alalı 1 ay olmamış döndürmeli ve kuvvet olmadan açılmayacak olan ısıtıcım kendi kendine açıldı. Kalktım kapattım sonra ışığı yaktım, tekrar yatmak için hazırlanırken, annem de yanımda yatıyor, kapıdan 3 kere annemin sesiyle biri bana seslendi. Anneme baktım eli çenesinin altındaydı ağzını açması imkansız, yaklaşık yarım saat kadar yorganın altında kaldım. Kız kardeşim uyanık mı diye telefondan onu aradım ve geldi. Fakat inanılmaz korktum. Önceleri sesler duyardım kıyafetlerim hareket ederdi ama bu denli net yaşamadım ve çocukluğumda tarot nedir bilmezdim bile..
Metafizik olaylarına inanır mısınız?