Evlenen arkadaşlarım falan da oldu beni de ikna etmek istiyorlar - bu gün aşık olsam evlensem ne olurdu diye düşündüm; tamamen objektif:
- Erkek adam evlenince hedefleri ve gelişimi biter: ben zengin olmak, partilemek, karnavallara katılmak, 7 sarışınla aynı evde yaşamak ve futbol kulübü satın almak istiyorum, evlenince karım ve çocuklarım olacak, her şey bitti 🤷♂️ film biterse ekranı açık bırakmanın anlamı yok ki...
- elin kızına neden bakayım? Kim ki o çakar geçerim daha zevkli...
- aynı yatağı neden paylaşayım tekme falan atar...
- yemek yapacak temizlik yapacak diye neden evleniyim ki çok çalışıp restoran açar temizlikçi getiririm hem kariyer yapmış olurum zengin olmuş olurum hem de dırdır yok... Ayrıca mesleklerinde iyi olurlar yemeğe bol tuz katmazlar ( önemli )...
- çocuk neden bakayım sevimsiz ağlak çirkin oluyorlar ona bez almak mı manitaya südyen almak mı? darlandım bile...
- yüzük neden takayım inek miyim ben damgalanıyorum...
- başkasının anasına ana babasına baba akrabasına akbaba neden diyeyim, benimkilerden kurtulmak varken...
50 tane daha sebep var ama yazarken bayılmak istemiyorum 😉😏 işin özeti bize göre değil sizi bilemem. Arkadaşlarıma da tekmeyi koydum dost olsalar düştükleri çukura beni çekmezler by by.
Güncellemeler
1 yıl
Herkes sarışına takılmış, esmer olsa olacak mıydı? Kızıl mi isteyelim? Zenci mi olsun. Sarışın istiyoruz sarışın seviyoruz sarışınları savunacağız !
Herkes 7 sarışına takılmış da mantıklı gelmiyor bana da. Hayatını yaşamak, günübirlik ilişkilerle eğlenmek değil bahsettiğim. Semih Çelik tek bir örnek değildi. Asıl biz neden evlenelim? Biriyle iyi anlaşsan evlilik düşünsen bile sapık, psikopat, şizofren veya takıntılı çıkmama ihtimali yüzde kaç? Bir hatasını gördün ayrılmak istedin benzer bir kaderi yaşamayacağın ne malum? En mükemmel, sorunsuz görünen tipler bile şiddet uyguluyorken kime nasıl güvenilir? Türkiye sınırları içinde evlenmek mantıklı değil zaten.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya ben biraz mizah kattım zaten bence haklısın mesela sen
Ne skkim bi ergensin ln sen hani dünyaya niye gelmişsin onu bile bilmiyorsun beynini şey ettiğimini mnyaaa aq evlenme ln zaten sen bi gün ihtiyarlayınca bakalım böyle ml ml düşünebilecekmisin neymiş tekme atarmış beynini isktimini
Gördük. İşyerlerinde kadın bekar erkeğe teklif ediyor yapalım diye. Erkekler desen zaten biri telegramdan 6aylik bebeği olan karısını bi güzel aldatmış falan.
@Cookieloverfalan sen hayatını elaleme göre mi yaşıyor ya da belirliyorsun, benim yaşadığım yerde uyuşturucu satanlarla dolu onlara göre Bi hayatım yok ama benim birileri kötü yaşıyor diye ondan örnek öyle alınmaz aynısını yapmazsın olur biter
@Cookieloverfalan iyide ben başıma bişey gelir diye sokağa mı çıkmıycam senin düşüncen öyle kader nasip diye bişey var Allah var insanlar kim ya Allah ne takdir ederse o olur
tamam zor böyle kadın da azaldı ama, bir kadın seni severse onun kalbinde yaşamak ne kadar güzeldir bir bilsen. Mesela ben evlenmek istemiyorum. Ama sırtımı dayayabileceğim onun için her şeyi yapacağım biri olsa dünyanın en mutlu insanı olurum.
Esmeri sarışını degil takılan nokta 9 kadinla ayni evde olmak. Ama kimse merak etmiyor ne halt yersen ye ama evlenme sen. Rus kadınlara gidebilirsin midesizlik konusunda daha basarılılar
Bun da ne var? Herkes bir kişiyle olmak zorunda değil ki , aldatma bile sayılmaz hepsi aynı evdeyse birbirinden haberleri bile var. Millet zengin ister, esmer ister kimisi hiç kimseyi istemez normal biz 7 sarı isteyince herkes delirdi şaşkınım