Evlenmeyi mantıksız buldum, düşüncelerinizi alayım mi?

Evlenen arkadaşlarım falan da oldu beni de ikna etmek istiyorlar - bu gün aşık olsam evlensem ne olurdu diye düşündüm; tamamen objektif:

- Erkek adam evlenince hedefleri ve gelişimi biter: ben zengin olmak, partilemek, karnavallara katılmak, 7 sarışınla aynı evde yaşamak ve futbol kulübü satın almak istiyorum, evlenince karım ve çocuklarım olacak, her şey bitti 🤷‍♂️ film biterse ekranı açık bırakmanın anlamı yok ki...

- elin kızına neden bakayım? Kim ki o çakar geçerim daha zevkli...

- aynı yatağı neden paylaşayım tekme falan atar...

- yemek yapacak temizlik yapacak diye neden evleniyim ki çok çalışıp restoran açar temizlikçi getiririm hem kariyer yapmış olurum zengin olmuş olurum hem de dırdır yok... Ayrıca mesleklerinde iyi olurlar yemeğe bol tuz katmazlar ( önemli )...

- çocuk neden bakayım sevimsiz ağlak çirkin oluyorlar ona bez almak mı manitaya südyen almak mı? darlandım bile...

- yüzük neden takayım inek miyim ben damgalanıyorum...

- başkasının anasına ana babasına baba akrabasına akbaba neden diyeyim, benimkilerden kurtulmak varken...

50 tane daha sebep var ama yazarken bayılmak istemiyorum 😉😏 işin özeti bize göre değil sizi bilemem. Arkadaşlarıma da tekmeyi koydum dost olsalar düştükleri çukura beni çekmezler by by.
Güncellemeler
1 yıl
Herkes sarışına takılmış, esmer olsa olacak mıydı? Kızıl mi isteyelim? Zenci mi olsun. Sarışın istiyoruz sarışın seviyoruz sarışınları savunacağız !