Arkadaşlar uzun süreliilişkim var ancak eskisi gibi hissedemiyorum yardımcıolurmusunuz?

Arkadaslar yaklaşık 7 yil olacak. Uzaktan ilişki yasiyoruz. Ilk yilimizi hep birlikte geçirdik universiteden sonra uzaktan iliskiye başladık. Ama bu ilk yılımizda birbirimizi herkesten uzaklastirdik sanki hayatımız sadece ikimizdik. İlişkimizde özel alanimiz dahi yoktu iki birey tek birey haline gelmiştik. Üniden sonra kendisiyle sadece aaksamlari konuşuyorduk ve genellikle kavga ediyorduk uniden sonra tam tersi oldu kendisi ilgili olmaya başlarken kendim uzaklaştığımi ve eskisi gibi bir şey hissetmediğimi fark ettim. Kendisinin beni çok sevdiğinin farkındayım geçenlerde de hoşnut olmadığım durumlardan bahsetmiştim ve bitirmek istediğimi soyledim. kendisi de daha çok düzeltmek için cabalacagini söylemişti ve cabaliyorda. Ama onunla konuşurken kendimi kötü hissetmeye başladım canım sıkılıyor ve bazen konuşmak istemiyorum da. O gülerken bile mutlu olamiyorum her bitirmek istediğimde bir şekilde konuşup tamam diyoruz. Lütfen yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar uzun süreliilişkim var ancak eskisi gibi hissedemiyorum yardımcıolurmusunuz?