Yine o kabul edilebilir bir şey ama eskiden uzun ilişkisi olmuşsa çok aşık oldugu biri kabul edemiyorum cinsellik sıkıntı değil öyle gay ilişki filan yaşamadığı sürece
Qkbfjwbdjsndnbsbxns yok yok yok ben cinselliğe çok karşıyım o yönden ya belki sen yasamissindir ve hani karşıdaki de yapsa sana çok büyük sorun gelmiyorudr bence her ikiside kabul edilmicek kadar büyük
Olmicak yok abe kabul eetmem ben oyle etmedimde gelecekteki eşine bırakmalı böyle şeyleri bende öyle düşündüm mesela gelecekteki çocuğumu kocama bunu yapmak istemedim sen boyleysen nasibinde böyle olur merak etme
Ya kızım bende öyleydim aynı senin gibi hissediyordum sonra biri çıktı karşıma çok mutluyum tam istediğim biri istemeklede alakası yok hayatına biri girince direk cuk diye oturuyor hiç kaldirasinda gelmiyor çok daha farklı şeyler hissediyorsun daha ilk baştan bu sözlerimi zamanı geldiğinde anlicaksin
Bence haklısın, ben de bazen bazı kadınların kendilerini bazı erkeklere ilgi çekmek için ucuz gösterdiğini görüp iğreniyorum. İleride birini sevip böyle çıkma ihtimali tiksindirtıyor
0
9 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet eski sevgilisini çok sevmesini mesela kabullenemiyorum cinsellik yaşasın bin tane kızla onu bile kabul ederim ama başka birini çok sevmesini kabullenemiyorum
İnsanlar degisir. Eger onun uzerinden 5-10 sene gecmisse ve o zaman araliginda birsey yasamamissa olabilir zira o zamanki zihniyle simdiki ayni degildir ama yeni bir iliskiyse haklisin
Bir erkegin ilgisini cekmek icin kendilerini objeymis gibi gosteriyorlar onu dedim. Sana katilmiyorum eski iliskini 10 seneye tamamen unutabilirsin sadece biraz hatiran kalir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kitabi geri sayfasina çok çeviriyorsun senin hiç ilişkin olmadıysa kriterlerin farklı olabilir ama bu devirdede onu zor bulursun
Ama kabullenemiyorum sinirimi bozuyor
Cinselliği bile kabullenebiliyorum onu hayır ama
Ya diyelim çocuk sevmemiş hiç sevgilisi olmamiş ama flortü olmuş ya da hoşlandigi birisi olsa bilemi boyle düşünüyorsun
Hoşlandığı olabilir ama böyle eskide bir kızı aşırı sevmesini kabullenemiyorum en çok ben sevilecem
Sende haklısın bende çok sinirlenirim mantıklı geldi
Evet cidden nasıl erkekler kızın cinsellik yaşamamasına takıntılı ya ben de benden birini daha çok sevmesine takıntılıyım
Hoşlandığı olabilir ona bir şey diyemem ama böyle bir kızı hayatının aşkı yapacak şekilde sevmesine katlanamam
Bencede zaten ilk aşklar unutulmaz biliyorsun çocuğun illaki bir gün aklına gelir ya da herhangi bir eşya bir çiçek bile görse hatırlar onu
Evet iş de ben kabullenemiyorum cinsellik yaşasa her kızla ona bile kabulüm ama onu kabullenemiyorum
Yok be cinselligede izin verme ben bakireysem oda bakır olmak zorunda
Yine o kabul edilebilir bir şey ama eskiden uzun ilişkisi olmuşsa çok aşık oldugu biri kabul edemiyorum cinsellik sıkıntı değil öyle gay ilişki filan yaşamadığı sürece
Qkbfjwbdjsndnbsbxns yok yok yok ben cinselliğe çok karşıyım o yönden ya belki sen yasamissindir ve hani karşıdaki de yapsa sana çok büyük sorun gelmiyorudr bence her ikiside kabul edilmicek kadar büyük
Yok ben yaşamadım el ele bile tutusamadim ama yaşamayan erkek yok
En namuslu erkek bile eskorta filan gidiyordur öyle bir erkek imkansız
Artık evlilik yaşı 30 35 oldu çünkü
Olmicak yok abe kabul eetmem ben oyle etmedimde gelecekteki eşine bırakmalı böyle şeyleri bende öyle düşündüm mesela gelecekteki çocuğumu kocama bunu yapmak istemedim sen boyleysen nasibinde böyle olur merak etme
Bilmiyorum ki evlenmeyecem gibi gözüküyor hiçbir şey hissedemiyorum bir erkeğe hoslanamiyorum ki keşke hissedip aşık olup evlensem
Ya kızım bende öyleydim aynı senin gibi hissediyordum sonra biri çıktı karşıma çok mutluyum tam istediğim biri istemeklede alakası yok hayatına biri girince direk cuk diye oturuyor hiç kaldirasinda gelmiyor çok daha farklı şeyler hissediyorsun daha ilk baştan bu sözlerimi zamanı geldiğinde anlicaksin
Bilmiyorum ki inşallah öyle olur
Bence haklısın, ben de bazen bazı kadınların kendilerini bazı erkeklere ilgi çekmek için ucuz gösterdiğini görüp iğreniyorum. İleride birini sevip böyle çıkma ihtimali tiksindirtıyor
Evet eski sevgilisini çok sevmesini mesela kabullenemiyorum cinsellik yaşasın bin tane kızla onu bile kabul ederim ama başka birini çok sevmesini kabullenemiyorum
İnsanlar degisir. Eger onun uzerinden 5-10 sene gecmisse ve o zaman araliginda birsey yasamamissa olabilir zira o zamanki zihniyle simdiki ayni degildir ama yeni bir iliskiyse haklisin
Eski ilişkisi olsa da hayir çünkü aşkın o saf masum hali gidiyor
Senin dediğini anlamadım bazı kadınların kendini göstermesi derken
Bir erkegin ilgisini cekmek icin kendilerini objeymis gibi gosteriyorlar onu dedim. Sana katilmiyorum eski iliskini 10 seneye tamamen unutabilirsin sadece biraz hatiran kalir
Uzun ilişkisi olmayacak benden önce cinsellik yaşasın her kızla onu bile kabul ederim ama o uzun ilişkisi olmuşsa aşık olmuşsa
Hayır
Zamanla hersey solar maalesef
Hayır olmuyor sen daha az sevilmiş oluyorsun ya da sadece bir yara bandı