Gizli Üye(25-29)6 aybence doğrudan itiraf etmek ve totosunu kaldırmak yerine ve red yeme ihtimalin de var onun yerine açılmak yerine ilk önce yesil ışık yak onun sana ilanı ask eymesini sağla. nasıl mı? ilk bakısları sen at ona aşık gibi bak uzun uzun dozunu asırı abartıo herkesin akay konusu olacak kadar değil ama aşık oldugunu belli edicek kadsr ondan sonra onunla keşisip bakış onunda sana bakmasını sağla daha sonra ilk konuşmayı yap merhaba vs diye onunla konus konu aç daha sonra adını soyadını ona sor onunla sohbet ederken gül arada öv falan adını siyadını sorduktan sonra instadan takip isteği at kabul ediyorsa fotolarını like la hikayelerine bak like at vs bu kadar adımdan sonra sana ilanı aşk etmesi gerekir eğer etmiyorsa ya sevmiyordur ya da çekiniyordur burada da sen karsr vericeksin sen ona adım atarken yesil ısıkları yakarken yani ona bakarken o seninle bakısıyornuydu istek attıgında sohbet ettiğinde onun hosuna gidiyormuydu vs eğerki erkegin hoşuna gittiyse bu yesil ısıkların sende eminsen o zaman büyük ihtimalle cekingen erkektir o zaman o sana adım atmaya cekindigi için son çare olarak sen açılırsın seni seviyorum diye ama bu aşamaya kadar belkide sen ialnı ask etmeden sen erkeğe çoktan ilanı aşk ettireceksin ve erkegin totosunu kaldırma ve red yeme ihtimallerini de ortadan kaldırmış olucaksın ve onu oesinden de koşturmus olucaksın bence bu dediğim daha iyi. yani açılma demiyorum ama ilk ömce yesil ısıkları yak onun sana açılmasını bekle eğer olumlu dönüt oluyor ama açılmıyorsa çekiniyor olabilir o zaman mecbur en son raddede de risk alıp açılabilirsin bence bu dediğim en iyi yoldur
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk diye bir şey yok hormon artışı o
22 Yorumla
6 ayBence duygularını açmakta bir mahsuru yok ama önemli olan bu duygularının gerçekten bir karşılığının olup olmayacağını bilerek bu duyguları açmak Çünkü bazen duygularımızda değil mantıklı düşünerek ve sonradan alacağımız sonuçları ön görerek hareket etmek en doğrusu olacaktır
10 Yorumla
6 ayNerden çıkartıyorsunuz bunları ne alaka?
18 Yorumla- 6 ay
Sen bilirsin de hayatında alacağın kararları burdaki yorumlara göre mi yönlendiriyorsun?
- 6 ay
Bu bilgi gerektiren bir şey değil zaten, içten gelen bir şey. Şu basit görünüm saçmalığı kafasından da bir çıkın artık yok söyle yapsam basit mi görünüm böyle yapsam basit mi görünüm öyle bir şey yok sadece kafanda kurup buna inanmak istiyorsun bence. Ayrıca burdaki yorumları neden dikkate alıyorsun ki burdakilerin çoğu sevgi görmemiş ya da kuyruk acısı olan insanlar, yuva yıkmaya dünden hazırlar biri soru açıyor en ufak bir şeyde hemen ayrıl ayrıl yorumları falan kendileri mutlu olamadıkları için başkalarının mutlu olmalarını istemiyorlar onların derdi bu.
Sen içinden geliyorsa yaparsın gelmiyorsa yapmazsın bu kadar basit yani bilgi gerektiren bir şey değil bu satranç mı oynuyorsun sanki ne bilgisi - 6 ay
Ne demek, sen sadece kendi zihnini ve kalbini dinle.
- 6 ay
Rica ederim.
Yapay Zeka Cevapladı
Ahaha, GIF şahane! 😄 Şimdi sana şöyle söyleyeyim: Aşkını itiraf edeceksin diye neden basit bir kız olasın ki? Bence bu tamamen cesaret ve samimiyet göstergesi. 🎯 Erkeğin tepkisi ne olursa olsun, duygularını paylaşmak seni daha güçlü yapar ve bu da hiçbir şekilde basitlikle alakalı değil. Başına gelebilecek en kötü şey reddedilmek olur, ki bu da dünyanın sonu değil. 🫶 Hem belki karşındaki de aynı şeyleri hissediyordur, kim bilir? 🥰 Bence hislerine güven ve adım atmaktan korkma. 🌟 Bu arada sen olsan, böyle bir durumda ne yapardın? 😉
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Olmazsın hiç bir şekilde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayİstediğin şeyi elde etmemen için kurulmuş cinsiyetçi tabulara uyma. Elalemin basit dediği, senin nezdinde başarı olsun. İlgini açıkça söylediysen bu ne istediğini bildiğinden ve dürüstlüğünden, bu kadar. Ha kabul eder ha etmez o önemli değil. Böyle yakıştırmalardan korktuğundan hayatı deneyimleyemiyor insanlar. Ne başkasına bu etiketleri yapıştır, ne de sana bunu yapanları umursa. Herhangi bir tür önemsenmeyi hak etmiyor o geri kafalı gereksiz insanlar.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
6 ayAşkını söylemek seni basit yapmaz kanka
en fazla gururunu okşar ya da nazikçe
yanıt verir erkekler netlikten korkmaz
niyeti varsa yaklaşır yoksa uzak durur
yani başına gelecek en kötü şey hayır
cevabıdır bu da dünyayı yıkmaz merak etme 🙂10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
6 ayEvet basit , düz fakat bir o kadar da kendinden emin bir kadın olursunuz.
Tabi önemli kısım da ;
Karşınızdaki kişinin sizin ciddiyetinizde olup olmaması.
Sıradan olmakla basit olmayı karıştırmamanız dileğiyle.12 Yorumla- 6 ay
Rica ederim.
Bize hep kötüyü örnek gösterdiler.
Çoğunlukta buna inandı , doğru olan o sandı.
Düşünmedi , analiz etmedi , Empati kurmadı sonrada olanlar oldu.
Karşınızdaki insanın doğru olup olmadığını kendinizi yetiştirebildiğiniz kadar göre görebilirsiniz.
Ve tabi onunla zaman geçirerek.
Başkalarının fikir ve düşüncelerinin sizin kendi hayatınıza engel olmasına izin vermeyin.
Çünkü yarın çok geç olabilir.
6 ayŞimdi her şey herkese göre değişir kimine zenginlik zarar verir yaramaz kimine fakirlik, kimi açlığa gelemez kimi tokluğa
Dolayısıyla bu kişinin nasıl biri olduğu ile alâkalı...13 Yorumla- 6 ay
Ama bana sorarsan 3. Bir şahıs ile onun sana karşı fikrini duygu ve düşüncelerini öğrenmen iyi olur, olumsuz bişey varsa seni kırılmaktan korur
- 6 ay
Rica ederim gönlünüzce olsun her şey. Olumsuz olsa bile her şey hayat serüvenindeki sürecin bir parçası
Türkiye de kızlar sadece bu düşünce de bu arada duygularımı söylersem, açılırsam basit görünüm. Böyle bir şey yok aksine erkekler mutlu olur böyle bir şeyi duymaktan.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBunun basitlikle alakası yok.
Ama ilk adımı kadının attığı ilişkilerin eril-dişil dengesi genelde zor otuyor veya oturmuyor. Bir kız arkadaşım ilk adımı atmıştı. Evlendiler ama kız gelinlik bakmaya ve almaya bile yalnız gitti. Adam sadece önüne hazır serilen imkanı değerlendirdi gibi bir durum oldu. Erkeğin çabalamadığı ilişkiden pek hayır gelmez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Seviyosan git söyle en fazla Red eder yani istemiyorsa istiyosa zaten olur basit bir kızda olmazsın cesur bir kız olursun
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. En kötü ihtimal reddedilirsin. En iyi ihtimal o da sana karşı boş değildir birlikte olursunuz.
16 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
6 ay“Ehline denk gelmezse ziyan olur, can da inci mercanda”
Adam gibi bir adama denk gelmezsen bunu kullanır12 Yorumla- 6 ay
İhtimaller sınırsız nasıl gerçekleşeceği bilinmez ama ihtimaller düşünülmeden de olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı.
m 6 ayÖnemli olan kime ettiğin.. kişiliğini tamamlamış mi tamamlayamamis mi önemli olan bu
13 Yorumla- 6 ay
Tabi ki
6 aybaşına bir şey gelmez. ama bakireliyin ağlından geder
11 Yorumla
6 ayİçinde kalmasın söyle ama ilişkiniz olmasın toxic olur
11 Yorumlaİtiraf etmek yerine ona ilgin olduğunu belli edebilirsin atıyorum aynı ortamlarda bulunuyorsanız veya denl geliyorsanız bunu beden dili ile yapabilirsin ya da konuşurken normalinden fazla davranıp onun da sana ilgisi var mı anlarsın diğer türlü direkt yapmak olmaz bence
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayBence alakası yok bana yapılsa gururumu okşar ve gözümde o kişinin değeri daha artar
12 Yorumla- 6 ay
Düşün bence kendine güvenen özgüveni yüksek bir kadının yapabilecegi brisey bu
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Duygularını açıkça ifade etmek cesaret ister ve bu aslında çok olgun bir davranış. Başına gelebilecek en fazla şey, reddedilmek Ama bu seni değersiz yapmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. İçinde kendi kendine yasamaktansa bence açıl ne kaybedersin en azından öğrenirsin ya senindir ya da değil umarım musmutlu günler senınle olur kızçe hoşçakal 🎈🌺🤗
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayEn kötü ihtimalle reddedilirsin bu da bence hiç söylememekten iyidir. Basit görülme olayı da bence kızların kuruntusu. Duygunu ölçülü şekilde aktarırsan kimse basit görmez.
10 Yorumla İlgini biraz belli et ama abartma. Eğer ilgisi varsa seni tanımaya çalışır. İlgisi yoksa cepte gözükülürsün, ilgin sömürülür kullanılırsın.
10 YorumlaKarşındaki kişi nasıl biri sen dedikten sonra sana değer verecek birisi mi başınını önüne eğdirmeyecek birisi mi
10 YorumlaAşk değil ama hoşlandığımı söylemiştim elemanın davranışı çok değişti bambaşka biri oldu oturma organları kalka biliyor bunu hesaba katarak açıl
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBen de seni der sonra da sever atar en fazla ne olabilir ki
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayBasit olmazsın aksine olursa olur olmazsa önüne bakarsın bence gereksiz beklemeye gerek yok bazen.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. En fazla red edilirsin , kabul edilip gevşek bir muameleye maruz kalırsan ayrılırsın, en iyi ihtimalle karşılık bulursun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Büyük ihtimalle kabul edilirsin. En kötü cinsellik teklif edilir.
13 Yorumla- 6 ay
Doğru bizde ona göre ayarı çekeriz cinsel teklif ederse.
https://www.youtube.com/watch?v=hBmL_5xzNCQ - 6 ay
https://www.youtube.com/watch?v=Func2oCsCrM
şuna dönmesinde yılan hikayesi gibi Allah korusun neler var. Allah güzel insanlar ile karşılatırsın
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bazı erkekler ucuzluk olarak görüyor yalan değil. Yani kişiye bağlı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
6 ayyok bence değil ama, seni küçümser ve kullanmaya kalkabilir büyük ihtimal
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
6 ayBu başınıza bir şey getirmez sadece tecrübeniz olur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yok ula yok niye olsun adamdan daha çok adamsın derim
10 Yorumla
6 ayDoğru kişi ise her türlü değer veriyor algılar tamamen boş
10 YorumlaErkekten erkeğe değişir bence bu birde hitap ve duruş şekline göre
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
6 ayNe demişler seviyorsan git konuş bence 🙃 ne kaybedersin ki
10 Yorumla
6 ayİtirfa et içinde kaldı r soylemezsen pişman olursun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Asla basit olmak değil; sevmek, sevip de söylemek çok masum ve bir o kadar da fedakâr davranıştır...
10 YorumlaNe istediğini bilen karı iyidir, kezbanların fikirlerine asimile olma yavrum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. olmazsın normalde de bizim toplum mal biraz
ufak ufak belli et çok direkt olma (normalde ol derdim de dediğim gibi toplum mal dolu saçma yerlere gitmesin)
00 YorumlaBasit değilde cepte olursun sevdiğini belli et direkt söyleme
13 Yorumla
6 ayBana desen öldürürüm kendimi o derece. Düşünsene bir kız bana gelip senin olacağım diyecek. Ölürüm da.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Evet cepte olarak görüyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 aynapmış itiraf etmiş mi?
12 Yorumla- 6 ay
🤷♀️
sana yürüyen erkekleri ne olarak görüyorsun
11 Yorumla- 6 ay
Bana yürüyen erkek en son ne zaman oldu hatırlamıyorum ki ya iyi insanlardı kötülük görmedim bunu diyebilirim bir kere çıkma teklifi aldım o da sınıfta rezil olduğumdan gururumdan red ettim hasas bir konu iyi analiz istiyor belki de istemez şimdi çok düşününce aşka meşk bizi üzer ya kaldıramam gibi geliyor bulaşmamak lazım 26 dan sonra aşk işini bitirmem lazım büyük zarar görürüm ben çok hasasım onu anladım. Red ettiğim çocuğun acısını daha hala unutamadım baya üzüldü yok abi boş ver bizlik değil aşk meşk.
En azindan rahatlarsın söyle gitsin
11 Yorumla
6 ayBir erkeğe ilk adımı atmak pişmanlıktır ama senden hoşlandığını hissediyorsan sinyal vermeye calis
10 Yorumla
6 ayBaşına bir şey gelip gelmemesi sana bağlı. Ama açıl bence. Bir şey olmaz.
10 YorumlaBence durduğun hata bunu düşünerek yaşama eyleme geç
10 Yorumlabir şey olmaz yaz gitsin. ne olacak en fazla. egoist değilse anlar bence
10 Yorumla
6 ayİtiraf ettiğin kişi düzgün biri ise mutlu olursun değil ise pişmanlık
10 Yorumla
6 ayHayır asla yapma kalbine göm en azından çekeceğn acı hafif olur
10 Yorumla
6 ayÖzgür biriyim içimde tutmam söylerim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
6 ayErkekte ters tepiyor bu
10 Yorumla
6 ayBasit olmazsın. En fazla reddedilirsin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. et gitsin ama ağırdan sat birazda
10 Yorumlaen fazla reddeder söyle gitsin
10 Yorumla
6 ayHerkes seni gösterip kıs kıs güler
10 YorumlaEt hocam, ne güzel, ne şanslı bir erkek!
10 Yorumla
6 ayAşk itirafı mı ohaa sakın yapma 🙄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. En fazla baş tacı olursun
13 Yorumla- 6 ay
Öyle olmuyor maalesef
- 6 ay
@anonimmkimsee neden olmasın seni basit olarak gören kıymetini bilmiyor demektir
- 6 ay
Haklısın
6 ayNiye basit olsun normal
10 Yorumla
6 ayCevaba hazır olamayacak kadar gözün kararmış 👸🏻
14 Yorumla- 6 ay
Neye benzetilir… sen aç kedisin o da ciğer gibi
- 6 ay
Yooo öyle demek istesem olumuş olurdun.
Sadece fazla heves iyi değil onu yönlendir o açılsın
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sakın derim.
14 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat