Ben şuanda 36 yasindayim. Oglum 16 yasinda. Yurtdisindayiz. Detaya gore cevap verir misiniz?

Ben oglumun babasiyla daha ogluma hamileyken ayrildim, oglum 5 yasindaykende resmi olarak bosandik. Simdi bahsedecegim kisiyle ben 18 ýasindayken tanismistim. O 32 yasindaydi ve cocuklari vardi 2 tane, bosanma asamasindaydi. Esi onu birakmisti o aralar. Onun da kafasi karisikti. Cocuklari kucuktu. Bana evlenme teklif etti. Hoslanmis olsam da kabul etmedim, cunku cocuklari vardi ailem istemez diye dusundum ve dogru duzgun tanimadan birkac ayda cocugumun babasiyla evlendim. Hemen de hamile kaldim ve maalesef aldatma nedeniyle ayrildim. Sonra da cocugumu buyutmeye adadim kendimi diyebilirim, hic evlenmedim, oglumla bir hayat surdum sadece. Ancak bu kisi, o ara esinden bosandi , bana evlilik teklifi etti, ama ben cocuguma uvey baba olmayacak dedigin icin onunla baslamadi. O baska bir kadinla beraber yasadi, kendinden 10 yas buyuk bir kadinla. Sonra o kadinla yaklasik 15 yil sonra ayrildi. Kadinla tartismasiz gurultusuz ayrildi. Ayrilma aamasinda bana yeniden evlenme teklif etti. Hatta hayati boyunca tek beni sevdigini o oyuzden baskalariyla yapamadigini soyledi. Yine kabul etmedim cocugum 18 yasina gelip universite icin evden ayrilana kadar evlenmem dedim. Simdi yeniden biriyle beraber yasiyor yabanci kadin. Kadin onunla ayni yasta. 2 sene sonra onunla evlenmeyi dusunuyordum. O zaten hep instagramimda ve tum sosyal medyalarimda yillardir. Onu aradim ve soyledim 2 sene sonra dusunuyordum, oglan resit olacak dedim. Bana suanda bu kisiyle hersey yolunda gidiyor, deger veriyorum ona dedi. Birsey diyemedi. Ama her paylasimima aninda bakiyor. begenmiyor o ayri. Her aradigimda veya mesaj yazdigimda aninda cevap yaziyor. Sizce 2 sene sonra o kadindan ayrilma ihtimali var mi

Ben şuanda 36 yasindayim. Oglum 16 yasinda. Yurtdisindayiz. Detaya gore cevap verir misiniz?