Ders sayim devlet öğretmenlerine göre yüksek ve maaşım onların yarısı bile değil. Öğrencilerim için metaryaller oyunlar dersi eglenceli hale getirecek şeyler hazırlamak istiyorum ama bunlar için evde mesai saatimin disindayken hazirlanmam lazım.
Ama eve gelince çok yorgun oluyorum. Üstüne maaşım da düşük, özel derslerle halletmeye çalışıyorum. Dolayisiyla çocuklara daha az verimli oluyorum. İşin ilginç tarafı kolej öğrencilerinin annesi ve babası çocukları daha iyi eğitim alsın diye koleje yolluyor. Her öğretmen aynı durumda
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yazık cidden. Halbuki asırı yüksek paralar alıyolar her öğrenciden. Açgözlü bu ülkede insanlar.
Evet öğrenciden çok para alıyorlar ama sınıflarda akıllı tahta bile yok. Geçen yıl calistigim okulda da yoktu. Bu yıl calistigim okulda da yok. Klimaları bile açmıyorlar öyle söyleyeyim.
Adamlarin eğitim umrunda değil ki. Öğretmene 3 kuruş veriyor.
Bu ülkenin sorunu. Çoğu meslek bu durumda sadece para kazanmak hırsı var
Ne yazikki kolej öğretmenlerinin büyük çoğunluğu dediğin gibi
Senin durumunda bir arkadasım vardı silahlı güvenlik oldu başka şeyler de var da uzun
başka mesleğe yönelmeyi düşünüyorum ben de.
Düşünebilirsin hakkındır tabi var mı kafanda bir seyler
şu an yok
Nerede yasıyorsun ne sektörler var oralarda
Ne kadar alıyorsin ve branşın ne?
Matematik. Asgarinin 3 üstü diye anlaştık
Nasıl ya
Nerede çalışıyorsun ki?
O kadar detay veremem. Her kolej benzer durumda. Tabii ben 2 yıllık bir öğretmenim. Tecrübesizligimden dolayı da maaşım düşük. Piyasa 30 bin TL bu sene tecrübeli öğretmenler icin
Bende matematik öğretmeniyim
Ondan dedim istersen bana yaz
Yeni mezunsan bilgin olsun. Yeni mezunları ucuza calistiracak işçi diye görüyorlar. Eğer çok iyi matematigin varsa çok hızlı soru çözüyorsan küçük yaşta 15 yıllık hoca gibi soru tiplerini biliyorsan hızlı ilerleyebilirsin sadece. Ha orada da çok iyi para yok ama
şu an haftada 35 saat dersim var 30 k alıyorum
Dershade LGS ogretmeniyim
Piyasa 30 zaten bu yıl. Benim çalıştığım yerin haftada 2 gün izni var ve başka bir iş fırsatı çıkmadı diye anlaştım.
Seneye dershane ile anlaşıcam haftada 3 gün üzerinden. Kalanı özel derse ayiricam
Bu yıl bu sekilde idare edecem çünkü kitap yazmaya falan başladım, ondan dolayı rahat olduğun için çok yoğun çalışmıyorum. Sadece hafta sonralri yogunluk oluyor derhanede.
Aynen dediğin olabilir, kendini ezdirme
Dershaneler daha iyi para veriyor ve öğretmen olduğunu hissediyorsun. Kolejde öğretmen değil de bakıcı gibisin . Dershanede devam et bence ama her soruyu çözen dersanenin kilit matematikcisi olmaya çalış o zaman şartlarına onlar ayak uydurmak zorunda kalır. Ben normalde lise matematikcisiyim bu sene ortaokulda çalışıyorum. Lise konularına uzak kaldım. Oturup soru çözücem başka türlü olmayacak
Aynen öyle , daha iyi olur.
KPSS den al puanı nı git devlette yap
Eskiden devlette çalışmak istemiyordum çünkü yaşadığım şehri çok seviyorum. Tayinler de hep doğuya çıkıyor. Şimdi biraz fikrim kpssye doğru kayıyor. Ama alımları çok azalttilar.
Bir de ben kendimi kurtarsam bile birsuru öğretmen yine bu durumda kalacak
Ya ne demişler önce can sonra Canan, sen kendin bi atan hele zaten her sene bir sürü öğretmen atanıyor, hangi şehirdesin
Ne kadar süredir devam ediyorsun buna
Yeni başladım
Daha yeni başladın hoca hanım 1 ay anca oldu biraz alış bakalım
Hayır geçen yıl da başka bir kolejde çalışıyordum. Aynı durum vardı. Eve yorgun geliyorum. Az para alıyorum zaten. Bir de eve gelince yarınki ders için saatlerimi veremiyorum haliyle. Çalışma sartlarim daha iyi olsa daha hevesli olurdum.
Tüm öğretmenler benzer durumda bu arada. Kolejlerde sadece patron kazanıyor. Sınıflarda akıllı tahta bile yok öyle düşün.
Evli misin senn?
Bir alakası yok konuyla
Cevap ver soylicem konuyla alakasini