üni sınavına hazirlaniyorum ama aklım hep yemekte ve bir şey yemeden çalışamayan biriyim yani atıştırmadan falan.
Bu sene çok kilo almaktan korkuyorum, malum sürekli oturup ders çalışacağız. Almamanin bir yolu var mıdır?
üni sınavına hazirlaniyorum ama aklım hep yemekte ve bir şey yemeden çalışamayan biriyim yani atıştırmadan falan.
Bu sene çok kilo almaktan korkuyorum, malum sürekli oturup ders çalışacağız. Almamanin bir yolu var mıdır?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ekmeği ve pilav-makarnayı kısıp her gün bi yarım saat -40 dk falan tempolu yürüyüş yaparsan hem aç kalmamış olursun hem de kilo bile verirsin
Birkaç haftadır böyle besleniyorum spor yapmadım hep oturdum ama yine de 4 5 kilo verdim gerçekten işe yarıyor :)
Evet evet, spor yaparsan karbonhidratını arttırabilirsin de, hem böyle yoğun ders çalışma dönemlerinde arada spor yapıp temiz hava almak çok iyi geliyor
Hergün yapmana da gerek yok haftada 3 gün yeterli
Çok teşekkür ederiiim 🥺 bu sene günde yarım saat 40 dakika yürümeyi deneyeceğim o zaman, olmadı sabahları evden erken çıkarım ve biraz yürüyüş yapıp öyle giderim okula :)
Aynen bak o da olur, ama kendini çok zorlamadan başla bence, çünkü sıkılıyor insan bi süre sonra, kendini kasmadan sıkmadan haftada 1-2 ile başla, müzik listeleri yap kendine, etrafa baka baka keyif ala ala yürümeye çalış eminim giderek arttırırsın, bana kendi sınav döneminde çok iyi gelmişti hatta elimde telefonla yürürken dizi izliyordum bi yandan eğlenceli oluyordu
Öğünlerinden de kısma, günde 3 öğün ye, 2-3 dilim max ekmek ye, pilavı da çok abartma, ara öğünlerinde şöyle buzlu sütlü bi kahve içebilirsin şeker koymadan, yanına da biraz ceviz veya badem yersin, şekersiz limonata yapabilirsin, çok ödem attıran bi detoks suyu var her sabah aç karnına 400 ml suya (2 normal bardak su) yarım limon sık, yarım çay kaşığı zencefil tozu koy, soğuk suyla tadı çok güzel oluyor, çok ödem attırıyor ve yağ yakımını hızlandırıyor. Ben diyetisyenle diyet yapıyorum 15 kg verdim 5 ayda, emin ol yediklerimden hiç kısmıyorum
O kadar açsan ye be, o kadar kısmanın alemi yok. Doydun mu bırak yeter.
Bayağıdır günde iki ogunle besleniyorum ara öğün olmadan ve akşam 5ten sonra yemiyorum ama üni sınavına mesela aksam çalışırken insanın canı nero veya bi çerez istiyor:(
ye o zaman. Ama çerez alışkanlığını önermem, normal yemekle doy.
Bir seyler yemeden ders çalışsanda boş alacağın besin ders için önemli diyet yapacaksan herseyden ye ama ölçülü tut
Yemiyorum değil yiyorum kahvaltıda meyve akşam da yemek yiyorum çok az bazen tek öğün yiyorum :( neyse biraz daha kilo veriyim öyle başlayayım sınava ben hallederim zaten kendime güveniyorum o konuda
Diyet kilo verdirmes kilo korumaz. Diyet sadece kilo aldırır. Kendini aç bırakarak kilo veremezsin canim
Diyet listeni değiştir o zaman. Diyet aç kalmak değil abartmayın. Yanlış besleniyorsundur
Diyeti birak