Güncellemeler
1 yıl
Başarılı ve bakımlı biriyim, biraz burnu havada gözüktüğüme de eminim. Fakat dediğim gibi adımı bilmiyor ve benim CV’mden habersiz. Ne yapacağımı bilemeyip bu teklifi değerlendirip size dönüş yapacağım dedim. İyi bir iş fırsatı aslında.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kariyer hedefinde o staj seni yukarıya taşıyacaksa kaçırma ben üniversitede gözen holdingde staj yapmadığıma çok pişmanım 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Seninle tehlikeli işler düşünüyor olabilir dikkatli ol
Kurumsal global bir şirket. Ve adam adını soyadını söylesem bilinen bir profesör.
Yanına stajyer olarak almıyor demek istiyorum. Bu sıkıntılı biri olmadığını göstermez gerçi.
Boş yapma karşında turkiyenin en iyi üniversitesinde mühendislik okuyan biri var havan kime
O niyetle söylemedim sadece beraber iş yapalım diye bir teklifte bulunmadı, global bir şirkete pasladı. Zaten evet de demedim.
Sakın kendini önerim tabikide erkekler böyledir maalesef:(
Araştırtayım şu adamı. Annemlere de detaylı anlattım.
Yok dikkat et namuzlu birimisin ki sen
S.. kecek kacc
Ya çok mu kötü niyetliyiz bilmiyorum. Annemler falan da tanıyorlar, alanında bilinen bir profesör.
Bolumuyle bilimle ilgili degil senin seksapeliten ilgi cekmen gibi ozellikleri kullanarak satis yapmani istemis. ben iyi niyet goremiyorum. Seni obje gibi fusunup kullancak
Neyse annemlere anlattım bakacağız, varsa falsosu çıkar. Başka yerde de staj ayarladım. Bakacağız, o kadar da iğrenç bir yerden düşünmek istemiyorum.
Burasi Turkiye genelde larsindaki kisi hangi kesimden olursa olsun sonu oyle biter. Gerisi sana kalmis