Ben öğrenciyim aynı zamanda da çalışıyorum hem de ailemde bana ihtiyaçlarım konusunda yardım ediyor
Konu şu ki kendime bir ev almak istiyor ve bunun içinde harcama hedefi falan koydum baya azimle çalışıyorum bir kaç işte daha kendine ait bir ev ya da daire alayım diye ama aynı zamanda hem akademik hayat hem de bu çalışmak beni epüy yoruyor geçen gün 2 saat uyumuşum haftada nadiren 7 saat uyuduğum oluyor doğal olarak stres seviyem de yükseldiği için saçlarım dökülmeye başladı :(((( kendine hiç vakit ayıramıyorum ve çok yalnız hissediyorum bu tür konularda çünkü kendi arkadaşlarımla bir araya geldiğimde bana dertlerini anlatmaktan ya da gıybet yapmaktan başka bir şey yapmıyorlar
Demge arayışı içerisindeyim elim ayağıma dolandı ne yapacağımı bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sağlık gittikten sonra evin veya kariyerin ne önemi kalır?
hiç yalnız hissetme ya kıymam istersen konuşalım dertleşelim nasıl yol izleriz bakalı mı
Abla bu gidişle cenazene geliriz evi bu kadsr dert etmeyin para için sağlığını verme yarın evin olsa sağlığın olmicak kendini topla
Ev konuları çok önemli benim için kendi düzenimi oluşturmak istiyorum o yüzden yani tüm bunlar ama haklısın be abicim
Saçın kalmadiktan sonra ciğerlerin olmadıktan sonra ne yapacan evi?
Öncelikli olarak birikimini nerde degerlendiriyorsun
Bir kaç aya kadar keriz gibi biriktiriyordum sadece şimdi yatırımda yapıyorum ve parayada dokunmamaya çalışıyorum biliyorsun genç kızım bazen o pahalı rujları çok almak istiyorum ama kendine engel oluyorum. Öğrenci olduğum içinde aile evinde kalıyorum öyle yurt ya da yemek derdimde yok o konuda rahatım yani
Ben sana yardımcı olabilirim eğer istersen
Nasıl?
Sor burdan eğer şey olursa eklerim
Kazancın ne ne kadarını biriktiriyorsun. Altın mi alıyorsun. Vs vs bir sürü soru sorcam
Ha anladım çok teşekkür ederim bu arada sizde mi yatırım yapıyorsunuz?
Evet
Kendinde bul o enerjiyi
Tam olarak hangi konuda yardım istiyorsun?
Geçmiş olsun sana