Diğer Akşamları odanızın perdesi açık mı oluyor kapalı mı? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Bazıları bilerek açık bırakıyor karşı bina da beni izlesin diye nedense. Öyle yapan deliler yok dimi aranızda? 🙄 Ben gündüz bile açmıyorum. Kimin bakacağı belli olmaz. Röntgenci çok 😞 Akşamları odanızın perdesi açık mı oluyor kapalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. açık olur birazı genellikle 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% 1 yıl Perdeler kapalı olur biz de. Diğer türlü izleniyormuş gibi hissediyorum. 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Evet bende de oluyor o his. Bir de binalar çok yakın birbirine, istemeden bile görünüyor içeride ne varsa. Hiç açmamak en iyisi. Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ya ben donla yatıyorum biri beni izler diye korkuyorum 2 0 Yorumla
pumpkindessert Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Işığı kapatınca açık bırakıyorum odanın serin olması için 2 0 Yorumla
gokallpz Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sapık zihniyeti bak insanın kendi özel mülkiyetinde perdeleri açık olunca karşıdaki izlesin diyemiş kardeş izlemeyemezsin zaten 0 0 Yorumla
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 414 cevap paylaştı. He oldu burası Türkiye aç cümle alem izlesin seni 0 0 Yorumla
ÇölAslanıı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl Diğer konusunda 506 cevap paylaştı. Kapalı sende öyle donla geziyosan kapat bence perdeyi 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 yıl Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Akşam hava kararınca kapatıyorum. Sabahları bazen işe geç kalacağım diye açmadığım oluyor. 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. kapalı sabah güneş ışiğı uyandırıyor 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kapatıyorum ya sapıklara kendimi izletecek değilim 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% 1 yıl Diğer konusunda 531 cevap paylaştı. Kapalı olur... 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 582 cevap paylaştı. Üstüm müsaitse yazın çok sıcakta açıyordum 1 0 Yorumla
HakanŞahin07 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl odamda perde yok panjur var ve kapalı :) 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Diğer konusunda 14b cevap paylaştı. Kapalı kutu gibiym Pandoranın kutusu 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. evimin perdeleleri kapalıdır hep 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% 1 yıl Diğer konusunda 7,2b cevap paylaştı. Tül perde var. Öyle kendimi gösterme çabam yok 0 0 Yorumla
karpuzlusekerrr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 336 cevap paylaştı. Her zaman kapalıdır 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. Açık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
açık olur birazı genellikle
Perdeler kapalı olur biz de. Diğer türlü izleniyormuş gibi hissediyorum.
Evet bende de oluyor o his. Bir de binalar çok yakın birbirine, istemeden bile görünüyor içeride ne varsa. Hiç açmamak en iyisi.
Ya ben donla yatıyorum biri beni izler diye korkuyorum
Işığı kapatınca açık bırakıyorum odanın serin olması için
Sapık zihniyeti bak insanın kendi özel mülkiyetinde perdeleri açık olunca karşıdaki izlesin diyemiş kardeş izlemeyemezsin zaten
He oldu burası Türkiye aç cümle alem izlesin seni
Kapalı sende öyle donla geziyosan kapat bence perdeyi
Akşam hava kararınca kapatıyorum. Sabahları bazen işe geç kalacağım diye açmadığım oluyor.
kapalı sabah güneş ışiğı uyandırıyor
mahalle mobese gibi açık tutulmaz
Kapatıyorum ya sapıklara kendimi izletecek değilim
Kapalı olur...
Üstüm müsaitse yazın çok sıcakta açıyordum
odamda perde yok panjur var ve kapalı :)
perdem her daim kapalıdır
Kapalı kutu gibiym Pandoranın kutusu
evimin perdeleleri kapalıdır hep
Tül perde var. Öyle kendimi gösterme çabam yok
Önüm açık o yüzden açık
Kapalı askimmm 😽💖
Kapalı
Genelde kapatırım, bazen kapatmam.
Kapalı
açık
Kapalı tabii
Kapalı..