Sizce yazdığım mesajlar gruptakiler tarafından nasıl karşılanmıştır? Hakkımda ne düşünmüşlerdir?

Üniversitede okuyorum ve kız - erkek karışık bir yurtta kalıyorum. Kaldığım yurtta bu sene öğrencilerden biri öğrencilere yönelik ayrı bir WhatsApp grubu kurdu. Akşamüstü grup yöneticilerinden biri gruba " Grubumuz yetkililerinden B. beyle toplantı yaptık. Yakında çok güzel etkinliklerle sizinleyiz " diye bir mesaj attı. Sonra biri " Selamünaleyküm " yazdı ve 2 kişi de " Aleykümselamss " yazdı, ben de " Aleykümselammm " yazdım. Sonra biri " Hadi çekelim " yazıp bira içen köpek stickerı paylaştı, ben de " Bence siz siz olun fazla çekmeyin, akşamüstü 2 kadeh viski içtim. Şimdi ise arka bahçede oturmuş sıkıntısını çekiyorum... 😁 " " Benden size bir abi tavsiyesi 😁 " yazdım. Sonra biri de bana " Herkesin bünyesi farklı reis " " Anlarsın ya " yazdı. Sizce yazdığım mesajlar gruptakiler tarafından nasıl karşılanmıştır? Hakkımda ne düşünmüşlerdir?
Sizce yazdığım mesajlar gruptakiler tarafından nasıl karşılanmıştır? Hakkımda ne düşünmüşlerdir?