Mesajlarıma Görüldü Atıp Her Birine Kalp Atti? Bu Ne Demek Oluyor? Detay Çok Önemli?

Lisedeyken Sevdiğim Bir Kız Vardı. Hemde Deli Gibi Canımdan Çok Sevmiştim. Sonra Bu Liseyi Bıraktı. 2015 2016 Yılında Birisiyle Evlendi. Bende En Son Bunun İnstasina 2018 Yılında Bakmıştım Napıyor Diye. Sonra Hiç Bakmadım. Sonra 2020 Kasım Aralık'ta Aklıma Geldi. Bii Baktım Ki Evlendiğinin Soyadı Gitmiş. Ayrılmış Ve Bı Tane 2 Yaşında Kızı Var. Tabi Yazdım O Zaman Bana Çok Değişmişin Dedi Tipimi Beğendi. Sonra Ben Yine Seni Seviyorum Dedim. Oda Bana Yazma Erkek Arkadaşım Var Nişanlanacaz Dedi. Tabii Blööf Yaptı. Sonra Bu Soru Sor Yapıyordu. O Kadar Takipçisi Varken Popülerken İlk Benim Soruma İltifatima Cevap Veriyordu. Ben Çok Sevgimi Belli Edince Biraz Çekildi. Ona Olan Ovmelerimi Paylaşmadi Sonralarda. Ben Bu Sefer Bizden 3 Yaş Ufak Erkek Kardeşinin Dükkanına Gittim Kardesinide Deli Gibi Çok Sevdim Hâlada Seviyorum. İlk Gittigimde Kardeşiyle Resim Çekildim Buna Attım Bu Sen İyi Misin Dedi Bana Sinirlendi Kardeşi Beni Nerden Taniyon Dedi. 1 Yıl Boyunca Aralıklarla Kardeşiyle Bulustum Havuza Bile Gittik. Dükkanlarına Gittim Bunların. Bu Arada Kizada Yazdım Kız Beni Seviyordu Ama Aile Ve Akrabalarından Dolayı Baya Bı Mesafeliydi. Çok Teşekkür Ediyorum Diyordu Mesajlarıma Genelde. Baklava Aldım Bolci Çikolata Kahve Aldım Hediye Olarak Dükkanlarına Garsonlari Vasıtasiyla Bıraktım. Erkek Kardeşleri Ona Götürüyordu Eve Bunlar Mardin Arabi Silahlar Filan Vb Vb Çok Güzel Bir Kız Ve Popüler Çevresi Bii Sürü Saygın Sevilen Birisi Sosyal Medyada. Herkese Açık Hesabı. Bende Diğer Erkekler Bunu Ekliyor Oda Onları Ekliyor Diye Kıskandım Ama Çok Belli Ettim Deli Gibi Sevdiğimi Onu. Dedim Hesabını Gizli Yap Boyle Böyle Diye. Hatta Çocuğun Birine Kızdım Niye Bunun Resmini Begenmiyon Diye. Çocuk Ona Dedi. Hemen Ben Olduğumu Anladi Sonra Kıskandım Takiplesme Oluyo Diye. Birazda Ben Ona Karıştığım İçin Vb Vb. Tuttum Eski Kocasına Yazdım. Bu Böyle Böyle Yapiyor Diye. Kızını Al Sen Yetistir Dedim. Verilmiş Sadakan Varmis Dedim. Oda Ekran Alıp Onları Ve Diğer Dediklerimi Buna Atti. Ve Kızda Bana Küfürler Etti Öyle Bitti Geçen Haziran. Tabi Ben Buna Rağmen Eylül'de Kardeşiyle Havuza Gittim Hatta Havuzdan Sonra Eylül'de Buna Yazdım. Çok Özür Dilerim Diye. İzin Verirsen Kardeşinle Dost Olmak İstiyorum Dedim. Oda Napiyorsan Yap Bana Yazma Dedi Geçen Sene Eylül'de. Bende Bu Mesajına Güvenerekten Geçen Sene Bu Mesajdan 1 Hafta Sonra Erkek Kardeşinin Nisanina Gittim. Oda Beni 45 Saniyeliğine Gördü orada. Sonra Hiç Yazmadım Ona. Tabi Haziran'da Bana Aşırı Sinirliydi. Bigun Sonra Anneme Ara Dedim. Üzgün Pişman Filan Dedirttim. Eylül'deki Mesajdan Sonra Hiç Yazmadım. İlk Defa Bu Sene Ağustos'ta Yazdım Doğum Gününde. Oda 4 mesajıma görüldü atıp herbirine kalp koydu ne demek oluyor bu sizce kizlar. Kız bana geçen Haziran küfür etti ertesi gün annemi arattım. En son Eylül'de yazdım geçen sene bana yazma demişti.

Güncellemeler
+1 yıl
... ccccbbbvvvc
Güncellemeler
+1 yıl
Ttttttttttttttyyyyyt
Mesajlarıma Görüldü Atıp Her Birine Kalp Atti? Bu Ne Demek Oluyor? Detay Çok Önemli?