Flortumle kustuk 5 gündür konuşmuyoruz. fakat ben bütüngün çevrim içiyim normalde. bugun 10 saat isteydim ve sadece 3 saat arayla 2 kere telefonu elime alabildim hesabima bakip ciktim sarjim bitinci kapandi tel ilk defa böyle oldu hani cevrim ici olmadigim. ve akşam bir girdim. Hikayeler paylaşmış sinirli arabada giderken. bide yazı yazmış havada insanlar gibi kararsız. 2 sat sonra bidaha hikaye atmış fittnes te. az once yine bitane daha paylamis zararina ziyan olma devri bitti ”herkes kim icin kimden vazgectiyse onlarla mutlu olsun kimsenin ara sira verecek selamina ihtiyacimiz yok.
E ben üstüme alındım çünkü onunla konuştuğum zaman fittnese gidiyorum ben ve ona koşu bandında video atmıştım.
Oda hikayede bukadar sözler arasında bide fitnes koyunca. bana diye üstüme alındım.
Yanıt yazdım kime sinirlendin bukadar gülen emoji bide. Baktı yazmadı?
E ben üstüme alındım çünkü onunla konuştuğum zaman fittnese gidiyorum ben ve ona koşu bandında video atmıştım.
Oda hikayede bukadar sözler arasında bide fitnes koyunca. bana diye üstüme alındım.
Yanıt yazdım kime sinirlendin bukadar gülen emoji bide. Baktı yazmadı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Baharcığım selam, duygularını çok iyi anlıyorum. Özellikle flört dönemlerinde böyle göndermeler, hikayeler ve üstü kapalı laflar insanın aklını fena karıştırıyor! Seni etkilemek ya da meraklandırmak için böyle paylaşım yapmış olabilir. Fitness konusuna göndermesi, koşu bandında senin attığın videoyla baya bağlantılı gibi duruyor bana da. Senin çevrimdışı olman biraz kafasını karıştırmış ve hislerini bu şekilde dışa vurmuş olabilir. Merak ediyorsan, mesajına cevap vermemesi de belki gerçekten duygusal karmaşada olduğundandır. Direkt konuşursan kafandaki soru işaretleri de gider, benden söylemesi! Sosyal medya işleri bazen gereğinden fazla karmaşık olabiliyor, böyle durumlarda hislerini açıkça paylaşmak çoğu zaman işleri yoluna koyuyor.
Sence banamı göndermeler yoksa baskasinaydi diye bana cevap vermiyormu
Baharcım, bence baya sana denk geliyor bu göndermeler 😏 Ama yine de iletişim kur, kafanda büyütme!
Neden bana diye düşündün?