Arkadaşlar bugün silikon dolgulu yastığımı 30 derecede makinede yıkadım ve bu şekilde topak topak kir içinde çıktı. Başına böyle bir şey gelen var mı neden olur?

Arkadaşlar bugün silikon dolgulu yastığımı 30 derecede makinede yıkadım ve bu şekilde topak topak kir içinde çıktı. Başına böyle bir şey gelen var mı neden olur?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
yenisini alman lazım
makine bir temizlenmeli imiş ayakkab felan da yıkmışlar sanki ya da yastk içinde neler var neler yııkmaadan koymuşlar
Ayakkabı vs daha yıkanmadi çok eski bir makina da değil zaten temiz de kullanıyoruz daha önce de yastık yıkadım ilk defa böyle bir şey gördüm şaşkınım
Yastık içinde bir şey var belli ki açıp baksa imiş ya da kaç yıllık yastık ise artık 😂
2 yıllık yastık bembeyazdı ne hale geldi
Yenisini al ama ince makine temizleyici alıp bir boş uika derim
Evet bugün boşken kazan temizliği yaptım şu an sorun yok ama neden böyle oldu hiç anlamadım
Senden önce evde biri bir şey yıkamış da olabilir yani ya da lağım gideri yağmurlu havada geri basmış olabilir çamurlu su gelmiş olabilir desem imkan yok şebekede
Iyide içinde başka ne vardi yastığa biri kusmuş gibi
İçinde başka hiçbir şey yoktu normal silikon dolgulu Pierre Cardin in yastığı ilk kez yıkadım sonuç bu normalde makina boşken kazan temizliği de yaparım ama niye böyle oldu bilmiyorum
Siikonlari çıkmış o zaman umarim makineye bozulmaz
Olabilir umarım bişey olmaz
Yastığı normal de boşaltarak yıkarız biz ama bazı yastıklar pamuklu değildir yıkanabilir dikkat etmen gerek bunlara.
Makinanın temizliğine her zaman dikkat ederim nasıl böyle bir şey oldu aklım almıyor
Yastığı bilmem ama makinanın şu an anasını ağlattığına eminim arıza yapması faxla sürmez
Kardeş yastık senin makinayı ne hale getirmiş desek daha doğru olur...
Tek başına mı yıkandı
Evet tek başına yıkandı
makine kusmus
Makinenin anasını avradını satmışsın
Silikon dolgusu haricinde başka dolgularda varmış
Muhtemelen kağıt vb dolgular
Buna ne olmuş ya talaş mı basmışlar
Gecmis olsun