Diğer Bu ayakkabı Nıke ın klasik bir ayakkabısı mı bunu mu alayım başka model mi alayım (önerilerede açığım)? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her kombine giden bir renk istiyorum. Bunu al Alma daha güzelleri var (4k dan fazla veremem yalnız) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Güncel Bu ayakkabı Nıke ın klasik bir ayakkabısı mı bunu mu alayım başka model mi alayım (önerilerede açığım)? Cevapla Ayakkabı Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
elzemi Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Her modele giden bir ayakkabı spor ayakkabı olamaz. Sneaker al. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yok nıke alıcam bu sefer Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla elzemi 1 yıl Ben bu ayakkabıyı dün denedim biraz kaba duruyor. Şunu düşündüm niye bu ayakkabıyı siyah çizgili değil de lacivert Yorumla
zorttiriks Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl bu kötü duruyor bence 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Öneri verebilirsin Yorumla Soran 1 yıl Sipariş edeceğim birazdan Yorumla zorttiriks 1 yıl kirazlı air force var nikeın o çok güzel ama zevkine uymayabilir Yorumla Soran 1 yıl Bana modeli resimdekine yakın çoğu kombine uygun bir model önerebilir misin 6k yı geçerse alamayabilirim Yorumla
karmen3494 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl bunlar cok cekici cok iyi gozukuyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ergence duruyor mu Yorumla Soran 1 yıl Bende beğeniyorum da herkeste var ya Nike kullanıyorsan hoş rengi olan başka ayakkabı önerebilir misin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bence çok da değil 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Ne çokta değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi tipi Yorumla Soran 1 yıl Basit duruyor mu herkeste görüyorum bende ilk defa nike alacağım jzkdncf Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaş kaç ergen işi gibi fkfkf Yorumla Soran 1 yıl Koca insanlar giyiyor yaşım 20 Yorumla Soran 1 yıl Ergen işi ise almayayım Yorumla Soran 1 yıl Kaliteli diye alacaktım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Krowpsğxocno çakma gibi duruyo ya Yorumla Soran 1 yıl Nike bu ne çakması boş yorum atıyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kötü işte fkvobo Yorumla Soran 1 yıl İyi mi kötü m karar ver şaka mısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kötü kötü ne anlamıyosun djdjf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her modele giden bir ayakkabı spor ayakkabı olamaz. Sneaker al.
Yok nıke alıcam bu sefer
Teşekkür ederim
Ben bu ayakkabıyı dün denedim biraz kaba duruyor. Şunu düşündüm niye bu ayakkabıyı siyah çizgili değil de lacivert
bu kötü duruyor bence
Öneri verebilirsin
Sipariş edeceğim birazdan
kirazlı air force var nikeın o çok güzel ama zevkine uymayabilir
Bana modeli resimdekine yakın çoğu kombine uygun bir model önerebilir misin 6k yı geçerse alamayabilirim
bunlar cok cekici cok iyi gozukuyor
Ergence duruyor mu
Bende beğeniyorum da herkeste var ya Nike kullanıyorsan hoş rengi olan başka ayakkabı önerebilir misin
4k ayakkabıya vereceğine çeyrek al
Bence çok da değil
Ne çokta değil
İyi tipi
Basit duruyor mu herkeste görüyorum bende ilk defa nike alacağım jzkdncf
Yaş kaç ergen işi gibi fkfkf
Koca insanlar giyiyor yaşım 20
Ergen işi ise almayayım
Kaliteli diye alacaktım
Krowpsğxocno çakma gibi duruyo ya
Nike bu ne çakması boş yorum atıyorsun
Kötü işte fkvobo