Diğer Üniversite sınıfından memnun olmayan var mı benim gibi? Çok ml geliyorlar tek takılıyorum hayal ettiğim üni ortamı değil mutsuzum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Geçiş yapmayı düşünüyorum Güncellemeler1 yıl Güncell Üniversite sınıfından memnun olmayan var mı benim gibi? Çok ml geliyorlar tek takılıyorum hayal ettiğim üni ortamı değil mutsuzum? Cevapla Üniversite Soruları Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bir tane arkadaşım var diğerleri ml valla ama memnunum üni güzel 0 34 Yorumla Soran 1 yıl Hangi üniversite ve bölüm ki ben çalışmadım da arkadaşlarım tıp veterinerlik falan okuyor benim bölümüm anestezi valla mutsuzum Yorumla Soran 1 yıl Eski arkadaşlarım ile konuşuyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mühendislik üni de İstanbul'da işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herkes bilmedin özel şeyler üni adı vs Yorumla Soran 1 yıl Herkes derken anlamadım ama haklısın özel. İyi üniversite diye düşündüm güzel deyince Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fena değil bence tabi herkes öyle düşünmüyor olabilir jxjd Yorumla Soran 1 yıl Özel de okuyorsun öyle vibe aldım doğru mudu dkjf Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yooo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Devlet tabiki Yorumla Soran 1 yıl İyiymiş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin üni ne jfjf Yorumla Soran 1 yıl Seninn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben sordumm önce Yorumla Soran 1 yıl Medipol seninkisi peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyimis yildiz Yorumla Soran 1 yıl Seninkide öyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkürler hep burdan mi konuşcaz 10 saat arayla hfjf Yorumla Soran 1 yıl Ne yapalım ahajshd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başka yerden konuşak istersen jcj Yorumla Soran 1 yıl Olabilir. Gizliden çık istersen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıktım Yorumla Soran 1 yıl Sen emin misin mühendislik okuduğuna tanışıyoruz biz Yorumla Soran 1 yıl Nereden tanıştık hiç hatırlayamadım sohbet silinmiş ama konuştuk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ncnc yaz bakim hatirliycak miyim seni Yorumla Soran 1 yıl Yıldız da mühendislik okuyor musun yoksa yalan mı söyledin Yorumla Soran 1 yıl Sarı saçlı mısın bir de Yorumla Soran 1 yıl Renkli gözlü pardon. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yalan yok doğru tabiki Yorumla Soran 1 yıl Renkli gözlü müsün Yorumla Soran 1 yıl Osun sanırım ya boş ver Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen o yardım ettiğim kişi misin Yorumla Soran 1 yıl Neye? Öncelikle ben sordum renkli gözlü müsün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kapalı kutu gibi davrancaksan konuşmayalım Yorumla Soran 1 yıl Ok.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir tane arkadaşım var diğerleri ml valla ama memnunum üni güzel
Hangi üniversite ve bölüm ki ben çalışmadım da arkadaşlarım tıp veterinerlik falan okuyor benim bölümüm anestezi valla mutsuzum
Eski arkadaşlarım ile konuşuyorum
Mühendislik üni de İstanbul'da işte
Herkes bilmedin özel şeyler üni adı vs
Herkes derken anlamadım ama haklısın özel. İyi üniversite diye düşündüm güzel deyince
Fena değil bence tabi herkes öyle düşünmüyor olabilir jxjd
Özel de okuyorsun öyle vibe aldım doğru mudu dkjf
Yooo
Devlet tabiki
İyiymiş
Senin üni ne jfjf
Seninn
Ben sordumm önce
Medipol seninkisi peki
İyimis yildiz
Seninkide öyle
Teşekkürler hep burdan mi konuşcaz 10 saat arayla hfjf