Özel bir danismanlik merkezinde psikolog seanslarina gitmek memuriyette sıkıntı olusturur mu?

2-3 yildir gitmek istiyorum ama memuriyette, atama da sıkıntı cikar diye gidemiyorum. Bircok sıkıntım var. Uykusuzluk anksiyete, sosyal anksiyete, ozguvensizlik, erteleme hasligi (ki bu kariyer hedeflerimi de baltayalan cok etkileyen bir durum) nette bazi yorumlara baktığımda psikolog ve psikiyatri kaydinin memuriyette sıkıntı cikardigini okudum.

Devlete gitmeyecegim ama saglik bakanligina bagli özel bir kliniğe gigmeyi dusunuyorum. Yasadigim yerde en iyi merkez burasi gözüküyor. Sicilime isker mi, kayit duserler mi? Normal hastaneye gittigimdeki gibi e nabizda, sistemde falan görür müyüm bu yaptigim seyi? Yoksa her sey o an, o klinikte herseyin aramizda kaldigi bir durum mu olacak?

Gidip bunu merkeze sorsam hicbir sey olmuyor gonlunuz rahat olsun va diyecekler para kazanacak sonucta. Ulkede her sey degisiyor. Bugun sorun olmaz, yarin olur.

Sizce bu işe kalkisayim mi yoksa risk almayayım mi? Rahatlamaya, bazi seyleri cozmeye de ihtiyacim var. Kitaplar aldim, kendi kendine terapi seylerini okudum ama cok yararli olmadi, uzman desteğiyle daha iyi olur diye dusunuyorum ama iste memuriyette sorun cikar mi bilmiyorum. 24 yasindayim.

Özel bir danismanlik merkezinde psikolog seanslarina gitmek memuriyette sıkıntı olusturur mu?