Ailem mi suclu sizce bosanmamda?

Bugun bir arkadasla derlestik de evlebmis, 3. ayninda bosanmanin esigine gelmisler, ama ailesi damada cok iyi ve yapici davranmislar toparlamislar, suanda 12 senelik evliler. Sohbet sirasinda kendi ailem gozumun onune geldi. Annem hep baskin olmaya calisti, annesiyle inatlasti, beni doldurdu. Annem hemen ayni mahalleden ev tutturdu ve anahtarimizi istedi, ben yokken eve geli0 yemek yapmalar benim yemegimi asagilamalar, evime pis demeler. ozaman esim de sasirmisti, biz yemegimizi beraber yapariz hem sen daha guzel yemek yapiyorsun falan demisti, annemin gelmesini istememisti. Sonra isten eve gitmeden bana ugrayip oyle gec diye beni sıkıştiriyordu annem, yani 6.30 da is servisinden iniyordum, anneme ugruyordum 1 saat tutuyordu beni, sonra eve geciyo4dum, her gun. Surekli evimin etrafinda dolasirlardi erkek kardesimle. Bir sabah esime supriz kahvalti hazilamak icin markete gitrim, elimde posetleri gormusler, dalga gecmislerdi, vah zavalli hem calisiyor hem market alisverisine kosturuyor diye dedikodu yaymislardi. En son noktada, erkek kardesim esime saldirmak icin kapiyi defalarca calmisti, ve esim de birakip kacmisti.. Bana da kinlenmisti.. Bosanma sebebimiz bunlar oldu. Bosattiktan sonra sanki annem super iyo davrandi.. hayatimi tam anlamiyla zehir etti.. Hamileydim, ve calismam gerekiyordu mecburen cocugu anneme biraktim. ve surekli bakmam cocuguna tehdidiyle bogustum. Bugun arkadadimla konusunca , annesi onun hep damadi tutuyor gozukmus, hic rahatsiz etmemis , cok da mutlular..

Ailem mi suclu sizce bosanmamda?