Diğer Geceleri sivrisinekler ile nasıl başa çıkıyorsunuz? berkayalperdogan Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sivrisinekler geceleri insanı hiç rahat bırakmıyor cidden. Siz nasıl başa çıkabiliyorsunuz? Geceleri sivrisinekler ile nasıl başa çıkıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 29,4b cevap paylaştı. Onlar. kankam olue pek gelmezler yanıma gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,7b cevap paylaştı. ilaç sıkılabilir. 0 0 Yorumla
blueeyess95 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Başa çıkamıyoruz yaz boyu hiç gelmediler yaz bitti şimdi de gitmiyorlar 🤦♀️🤷♀️ 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl öyle bir şeyle uğraşmak zorunda değilim 1 1 Yorumla berkayalperdogan 1 yıl Rahatsız olmuyor musun ki? Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. sineklik var bizim evde sivrisinek yok 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Sineklik var evde. Yatmadan lavanta sürüyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Onlar. kankam olue pek gelmezler yanıma gadası
ilaç sıkılabilir.
Başa çıkamıyoruz yaz boyu hiç gelmediler yaz bitti şimdi de gitmiyorlar 🤦♀️🤷♀️
öyle bir şeyle uğraşmak zorunda değilim
Rahatsız olmuyor musun ki?
Sivri yok bizim burada
Çıkamıyorum, ısırılıyorumm sürekli
tablet die bisi var mk tak fise girmesin hic biri
sineklik var
bizim evde sivrisinek yok
Sineklik var evde. Yatmadan lavanta sürüyorum.
Yok buralarda
Çıkamıyoruz
G.. tüme konarsa çakarımbir tanesi
Öldürüyorum
Sivrisinekler yok
Raid tablet 😂
Müzakereye gidiyoruz