Diğer Sivrisineklerle nasıl başediyorsunuz? Kaangür Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu sene ne çok sivrisinek var ve çok kötü iz bırakıyorlar ısırdıkları yerde çok kaşıntı oluyor nefret geldi sivrilerden.. Güncellemeler1 yıl Yazlıkta heryer ağaçlık çimenlik filan ondan sanırım Sivrisineklerle nasıl başediyorsunuz? Cevapla Kaş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Salakçadüşünen Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Eczanede ilaç var üstüne sıkınca 4-5 saate kadar yaklaşamiyorlar 1 1 Yorumla Kaangür 1 yıl Kanka teşekkür ederim önerini dikkate alacağım sağol Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Odaya likit takıyoruz. Çok çok varsa sprey sıkıp bi kaç saat odaya girmeden bekliyoruz ya da direk vücug için olanları alıp kendi üstüne sıkabilirsin. Tütsü felanda denemiştik bi ara ama uzun vadede pek etkisi olmuyo 0 6 Yorumla Kaangür 1 yıl İlaç sıkıyırum ölmüyorlarda emin ol bunlar dokuz canlı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Her yeri kapatıp sıkıcaksin oda bi süre kapalı kalıcak Yorumla Kaangür 1 yıl Teşekkür ederim önerilerin için Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bide kapıya pencereye tel taktırırsan bu kadar çok giremezler. Montajlı olanlardan yaptıramazsan pratik yapışkanlı olanlardan var Yorumla Kaangür 1 yıl Emin ol var sineklik nerden girdiğini bile anlamıyorum küçük girip içerdemi büyüyorlar çözemedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kapıyı felan çok mu açık bırakıyosunuz ya da yakınınızda ahır, çiflik tarzı bi yer mi var Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kafalarına sıkıyorum. 0 8 Yorumla Kaangür 1 yıl Neyi 😊😊 encokbensorarım 1 yıl İlacı ilacı :DTabancayla mı sıkıyorum sanıyorsun o kadarcık şeylere :D Kaangür 1 yıl Ne bilim sıkıyorum deyince 😊😊jargondan etkilendim sanırım encokbensorarım 1 yıl Tabancamdaki Kurşunları daha farklı şeylere harcıyorum :D Kaangür 1 yıl Vuvvvvvvv korkutma beni da 😊 encokbensorarım 1 yıl Atışseviyorum yaa Poligonlarda vs Kaangür 1 yıl Bizim oranın kızları sever ateş etmeyi Kaangür 1 yıl Deşarj oluyorsun demi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eczanede ilaç var üstüne sıkınca 4-5 saate kadar yaklaşamiyorlar
Kanka teşekkür ederim önerini dikkate alacağım sağol
Odaya likit takıyoruz. Çok çok varsa sprey sıkıp bi kaç saat odaya girmeden bekliyoruz ya da direk vücug için olanları alıp kendi üstüne sıkabilirsin. Tütsü felanda denemiştik bi ara ama uzun vadede pek etkisi olmuyo
İlaç sıkıyırum ölmüyorlarda emin ol bunlar dokuz canlı
Her yeri kapatıp sıkıcaksin oda bi süre kapalı kalıcak
Teşekkür ederim önerilerin için
Bide kapıya pencereye tel taktırırsan bu kadar çok giremezler. Montajlı olanlardan yaptıramazsan pratik yapışkanlı olanlardan var
Emin ol var sineklik nerden girdiğini bile anlamıyorum küçük girip içerdemi büyüyorlar çözemedim
Kapıyı felan çok mu açık bırakıyosunuz ya da yakınınızda ahır, çiflik tarzı bi yer mi var
Kafalarına sıkıyorum.
Neyi 😊😊
İlacı ilacı :D
Tabancayla mı sıkıyorum sanıyorsun o kadarcık şeylere :D
Ne bilim sıkıyorum deyince 😊😊jargondan etkilendim sanırım
Tabancamdaki Kurşunları daha farklı şeylere harcıyorum :D
Vuvvvvvvv korkutma beni da 😊
Atışseviyorum yaa Poligonlarda vs
Bizim oranın kızları sever ateş etmeyi
Deşarj oluyorsun demi