Kişilik & Karakter Sivrisineklerle aranız nasıl? αdrҽnalın Takip Et Xper 5 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Beni çok seviyorlar sağolsunlar nerem varsa ısırdılar :d Sivrisineklerle aranız nasıl? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Aram iyi. 0 0 Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Yasadigim sehir o kadar soguk ki senenin sadece 15 gunu oda agustosun basinda basliyo ortasinda bitiyo o yuzden cok yok sinek sıcagi seviler 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. maalesef ki size saktılıyorum benim kanımı da baya seviyorlar slkmsdf :D 1 1 Yorumla thecutewitch +1 yıl *katılıyorum Yorumla
Miséricorde Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arada iyi anlaşıyoruz. Hediyelerini verip gidiyorlar. 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yediler bitirdiler beni bu sinekler 0 0 Yorumla
Yeiss_01 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sivrisinek kadar lanet bir varlık yok ya 0 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Fena sayılmaz 😂 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Hiç iyi değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aram iyi.
Yasadigim sehir o kadar soguk ki senenin sadece 15 gunu oda agustosun basinda basliyo ortasinda bitiyo o yuzden cok yok sinek sıcagi seviler
maalesef ki size saktılıyorum benim kanımı da baya seviyorlar slkmsdf :D
*katılıyorum
Arada iyi anlaşıyoruz. Hediyelerini verip gidiyorlar.
Reisler hiç uğramıyor ya yanıma 😂
Yediler bitirdiler beni bu sinekler
Sivrisinek kadar lanet bir varlık yok ya
Cok ıyı ilaclarım kendılerını
Fena sayılmaz 😂
Kötü
Hiç iyi değil