Hijyenik olup olmadığını düşünüyorum tuvalette nasıl temizlik yaptığını elini nasıl yikadigini nasil dus aldığını
Siz de bu durumu yaşıyor musunuz
Hijyenik olup olmadığını düşünüyorum tuvalette nasıl temizlik yaptığını elini nasıl yikadigini nasil dus aldığını
Siz de bu durumu yaşıyor musunuz
Kardeşim, herkesin hijyen konusunda farklı hassasiyetleri olabilir, bu gayet normal. Ama bu durum biraz aşırıya kaçarsa, insan ilişkilerini zorlayabilir. Benim bu konuda kişisel bir hassasiyetim yok, ama tavsiyem şu: Herkesin hijyen alışkanlıkları farklı olabilir, bu yüzden kendini çok yormamaya çalış. Eğer bu düşünceler seni çok etkiliyorsa, belki bu konuda biraz rahatlamanın yollarını aramak iyi olabilir. Allah en iyisini bilir, insanlara karşı hüsnüzan etmek de İslam'da önemli bir değerdir.
Teşekkürler
Arkadaş değilde başka bir şey mi oluon tamam bunlar çok önemli ama hani ne bilim
Düşünmek zorunda hissediyorum kendimi
Haklısın hijyenik birisin demekki bende hijyene cokk onrm veririm misal dış görünüş olraka giyim olsun yüz olsun hiç sevmem misal geçenlerde birini gördüm yani yüzü bakimszi baya sivilceler dolmuş onunla da oynamış hep iz kalmış misal ben o an öğrendik
İgrendim yani önemli şeyelr
Yani tuvalette mesela nasıl temizleniyor aklıma değişik şeyler geliyor
Bende o kadarı gelmiyo ama bazı insanlar gerçekten kokuo o yuzdne uzsk duruyorum midem almiyo
En iyisi
Hijyen olmazsa olmazımmm
Benimde
Hangi şehirde yaşıyorsun
Osmaniye sen
Antep bende
Guzel
Yakın ya akwiwjnsd
👍
Cevap
6Cevap
El falan neyse de nasıl duş aldığını hayal etmiyorsundur umarım düşünürken 🙄
Genel hatlarla
😳Nedesembilemedim. 😅
yani hayır hijyenk anlamda bunu düşnmem için kokması falan lazım ama güzel kızların sıçmadığı düşüncesi hala bende bakii
evet bunlar önemli. tanıma aşamasında irdelenecekler listesinde olmalı.
Hayır.
Neden
Ya mesela bana bir erkek yoğun bir işte çalışıyordur ter kokar bu kötü gelmez ama hiçbir is yapmadan bakımına dikkat etmemek cidden itici bir etken
Evt
Asla öyle bişe düşünmem
Bende dusuyorum maalesef asırı tıtızım bendee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar