Paranormal Hikayeler/ Olaylar?

Bazı duyduğum paranormal olay/hikayelerden bahsedeceğim. Babaannemle beraber yaşıyorum. Babaannem bana birkaç kez ve sorsam anlatır hâlâ; eskiden genç yaşlardayken zeytin tarlasında gezinirken bir yere çağırmışlar. Tarlanın içinden ağaçlardan geçerken kendisini çağıran bir ses duymuş. Sesin olduğu yöne gidince kimse görmemiş ortada. Zaten eskiden ona göre şeytanlar hep insanların arasındaymış. Şimdi ise insanlar şeytan diyor. Hâlâ şu an 65 yaşında ve sağlıklı, çalışıyor bile. Annemin üvey kardeşinden ise şu an 6 yaşında olan kızına hamileyken bir rüya görmüş; rüyasında salondan bebeğinin ağladığını duymuş. Salona gidince ise tek gözlü bebek görmüş. Bağırarak uyanmış uykudan. Eşinin annesi zaten onu sevmediği için hep büyü yapıyormuş. Müslüman değilim fakat bu olanlar gerçekten olmuş. 6 ay önce arkada inşaat vardı ve inşaat bitti. 6 ay önce birkaç geceleri ordan sürekli küçük küçük hareket eden nesnelere benzer şeyler gördüm. Bir gece ise balkondan süpürge alırken gördüm. Seslendim ama beni duymadı. Çok ilginçti.
Paranormal Hikayeler/ Olaylar?